Tam 15 yıl geçmiş. Dile kolay. Ünversiteye giderken ayrılmıştık. 5 yaşımızdan beri arkadaş, 14 yaşımızdan sonra sevgiliydik. Herşeyde birbirimizin ilkiydik. Sonra üni girdi aramıza ve mesafe bizi ayırdı. Bizde ayrıldık. Araya yıllar girdi. Evlendim, çocuklarım oldu, boşandım. Ama yüzünü ve yaşadıklarımızı hiç unutmadım. Bir daha görebileceğimi sanmazdım. Taa ki düne kadar. Oğlumu kreşten almaya gittiğimde beklerken bir anda geldi. Nefesim kesildi, donup kaldım. Resmen elim ayağım titredi. Yıllardır öyle bişey hissetmemiştim. Sadece adını sessizce fısıldadım. D...
Göz göze geldik ve gözlerini kocaman açtı. Tedirgin olmuştu sanırım ki üç adım atıp ilerledi hemen. Donup kaldım. O arada oğlum geldi. Meğer onun da kızı varmış ve o da oğlumla aynı sınıftaymış. şu an bunu yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Nasıl olur bu? Nasıö bir rastlantı bu? Neden o kadar yıldan sonra? Sonra ikimizde çocuklarimizı alıp arabalarımıza binip gittik. Dünden beri ne uyuyabildim ne uyanık kalabildim. Zaman resmen orada durdu benim için. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Bir hayat kurmuş ne güzel bir kızı olmuş ve mutlu diye seviniyor muyum? Yoksa neden o kız benim değil ve benimle mutlu değil? Diye üzülüyor muyum, bilmiyorum. Paylaşmak istedim. Keşke burada olsan ve bunu görsen. Seni çok özledim aşkım hemde çok...
https://youtu.be/ozPtGy9GVL0?si=W2oQI5_zD_zWjQR-
Göz göze geldik ve gözlerini kocaman açtı. Tedirgin olmuştu sanırım ki üç adım atıp ilerledi hemen. Donup kaldım. O arada oğlum geldi. Meğer onun da kızı varmış ve o da oğlumla aynı sınıftaymış. şu an bunu yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Nasıl olur bu? Nasıö bir rastlantı bu? Neden o kadar yıldan sonra? Sonra ikimizde çocuklarimizı alıp arabalarımıza binip gittik. Dünden beri ne uyuyabildim ne uyanık kalabildim. Zaman resmen orada durdu benim için. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Bir hayat kurmuş ne güzel bir kızı olmuş ve mutlu diye seviniyor muyum? Yoksa neden o kız benim değil ve benimle mutlu değil? Diye üzülüyor muyum, bilmiyorum. Paylaşmak istedim. Keşke burada olsan ve bunu görsen. Seni çok özledim aşkım hemde çok...
https://youtu.be/ozPtGy9GVL0?si=W2oQI5_zD_zWjQR-
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer