Ailesinden fazla para istiyor gizli oduyor borcu
Borcumu odedim bu ay dedi sonra da faturam da gelmiş dedi ve ailem bana diyo ki cok para istiyorsun falan
Sizce benim odememi mi bekliyor tel faturasini
Borcumu odedim bu ay dedi sonra da faturam da gelmiş dedi ve ailem bana diyo ki cok para istiyorsun falan
Sizce benim odememi mi bekliyor tel faturasini
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asla bir erkeğe para harcamamlısınız eğer bunu yaparsanız onun gözünde düşersiniz kızlar
Hadi ya
Ben de bu dusuncedeyim yani her yerde duyuyorum bunu iliski koclari vs ama bu sefer de cok mu soguk duruyorum diyorum bu konuda
Vallah öyle kaç tane kız arkadaşım iyi niyetinden dolayı sevgililerin tarafından kullanıldı bir herif var hatta eski sevgilinden hala para istemişti o paraylada başka birisiyle hem düğün hem nişan etmişti işte erkekler böyledir kızım
Allah'ım böyle iyi niyetli kadınlar bizim karşımıza da çıkar
İnsallah 😂
İyi niyetli değil bu yalnız safın önde gideni ve asla değer görmez ancak kullanılır zavallım
Ne kdr mlsn sen canım kiskanc aptal
Hemen atlamis ml
@papatya0077 Eminim o hataya düşmeyecektir erkek arkadaşı yesin içsin gezsin sonra askere gitsin kadına borcunu itelesin Ben onun gelmişini ayrı geçmişini ayrı detaylı incelerim😃
Kıskanılacak bir durum yok sadece gerçekleri söylüyorum o da sana batıyor ama gün gelir seni kullanır peçete gibi kenara atar o zaman senide görürüz canım
Şimdiden geçmiş olsun kanka
Yani zaten ben odeseydim o an direkt soylerdim ona ve odemis olurdum bu soruyu da sormazdim bunu mu demek istiyor diyorum ama insanlar gtnden anliyor maalesef cahil olduklari icin okuma ve anlama kapasiteleri dusuk
Odemedim zaten ne kuduruyosun soruyu iyi oku ne demek istiyor dedim istemesi bile beni rahatsiz eder cunku
Fazla kafa kurcalamaya gerek yok büyük konuşmaya da lüzum yok En güzeli herkes hatalarından ders çıkartıp bir daha aynısını tekrarlamamak olur arkadaş da buradan nasibini almıştır Eminim o da öyle bir şey yapmayacaktır kendi menfaatini çıkarlarını düşünecektir
Benim uc yillik sevgilim benden iyi taniyamazsin bugune kdr asla oyle bi beklentisi olmadi demek cok yakisikli sevgln olmus ama sana derdini anlatacak bile bir yakisikli sevgilin olmamış
Umursama, baksin basinin caresine
Aynen oyle yaptim
Hç bulaşma derim evet yolunu yapıyor
Neden alisir mi
Yani evet
Bu konular çünkü sıkıntılı
Ya ben de bu konuda cok soguk duruyorum ama cok mu abartiyorum dedim bi an
Cevremde bakiyorum sevgilisine para harcayan kizlar cok ve erkek verici olmsyi sever alici olmayi değil bencr
Konuşmak istersen beklerim mesaj atabilirsin
Yani evet olabilir ama derdini de açıyor olabilir
Evet öyle ama yapma
Neden
Ödemen iyi değil devamı gelir
Ben de oyle dusundum