Merhabalar ben 19 yaşındayım 5 ay flört 1ay sevgililik olan bi ilişkim vardı elbette bunun bahanesi olamaz ama gerek ilişkimizdeki sorunlar gerek ailevi problemlerim gerek de yks sürecinin beni yıpratması sonucu kızla tanışmadan öncesindeki alışkanlığımı yaparak onu aldattım (snapchette se. ting) acayip şekilde pişman oldum ve sonucu ne olursa olsun ondan saklayamazdım ve ona sadece kızlarla konuştum olarak itiraf ettim 2 gün boyunca yalvar yakar bana bi şans verdi ve yemin ederim ki çok sadıktım o onu çok seviyordum ve toparlamak için her şeyi yapıyordum o da farkındaydı bunun ama bir türlü aklındaki sorulara cevap bulamıyordu ve ben de bunun ancak her şeyi öğrenerek atltabileceğimizi söyledim ve ona her şeyi olduğu gibi anlattım 3 hafta öhce ayrıldık sizce geri dönme şansı var mı
(lütfen yapıcı yorumlar yapın sövseniz bile bu benim için bir şey ifade etmeyecek çünkü ben çok pişmanım ve allah’tan af diliyorum sürekli)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
adalet değil bence de
canım olm sende sanalda sexting ne bilmedigin insanla afetmessse bile hakki var.
Canimm ne lan sa*akmisin dedim
Çok pişmanım be abla zaten ne affedilmeyi ne de onu hak ediyorum şu saatten sonra
En iyisi çıkiyim hayatından
Bencede abi ya afettir kendini ya da cik hayatindan
Affettirmek için çok uğraştım kendimi abla ya çabalarımı da gördü artık zamana bırakmak kaldı her şeyi her namazdan sonra duam o allah’ım nasibimde varsa geri dönsün
Bide namaz varmis aferin evladim duan kabul olur insAllah
İnşallah abla ya bi o iyi geliyor zaten şu ara
Bana abla deme lan 18 yasindayim yasli hisediom kendimi amca afeder insAllah senide sevdigin
Artık bütün kızlar abla benim (tabii şu sadıklığı sevgiliyken yapmalıydım o başka mevzu)
Aynn be amcam is isten gecti sadikligin tuttu
Ben buyum ondan saklasaydım yaptıklarımı şu an sevgiliydik ondan saklamak istemedim
Konuştuk dediysen sadece belki gelebilir
Biliyorum söveceksin madem böyle birisiysen neden yedin bu haltları diye ama ben daha fazla yalan söylemek istemedim ve her şeyi ona olduğu gibi anlattım en son
Seni seviyorum de giizlemedim en azından bu durumu de
Abla her şeyi söyledim biliyor çok pişmanım be bence en iyisi daha fazla üzerine gitmeyeyim kızı üzülmesin daha fazla beni unutmak istiyorsa unutsun ben bunu hak ettim zaten
Aynen öyle yap sıkma kızı
Dönme ihtimali 0 de mi abla ya (sağ ol bu arada ilgilendiğin için)
Olabilir
Belki döner şaşırtabilir
Rica ederim 😊
Bi dönsün var ya sana yemek ısmarlamazsam adam değilim ben de
Bana mı tanımıyoruz ki ve saol
Snap nasil bunu yapiyon direk
Senin yazman lazim o kiza Reis Adam gibi Vazgecemem senden Sana Asigim de