Duş alırken böyle bir durum yaşansa ve sevgiliniz böyle davransa ne tepki verirdiniz?

Erkek arkadaşımla bir tatil yerine gitmiştik 2 günlüğüne. Annesi, kardeşi, kardeşinin eşi de oradaydı, onlar kiralamışlar. Ben de gittikten sonra duşa girdim. Ama duşakabinde ve banyonun kapısının altında boşluk varmış. Ama bunu bilmiyordum. O yüzden ben duş alırken sular içeri sızmış ve içeride ufak bir göl oluşmuş. Erkek arkadaşım bir anda banyoya gelip kızdı. "Ne olduğunu görmüyor musun, nasıl bakmazsın, hiç dikkat etmiyor musun" diye. Özür diledim ve acele bir şekilde çıktım banyodan. İnsanların yanında sinirlenmeye devam etti. "Senin yüzünden ben kardeşimden azar işitiyorum, ne yaptığını görmüyor musun, tüm sular salona kadar geldi, herkes senin yüzünden burayı temizlemek zorunda kalıyor, nasıl göremiyorsun, hiçbir şeyi umursamıyorsun" diyip sürekli aynı şeyleri söylemeye devam etti. Ben de ona sinirlendim " kazayla oldu, sen hayatımda hiç mi hata yapmadın, nereden bilebilirdim" diye. O da "özür dilemek yerine bana bağırıyorsun, gerçekten inanılmaz, kardeşinden ve eşinden de özür dilemen lazım" dedi. Bir de hepsi yabancı dolayısıyla konuştuklarını da anlamıyorum. Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne yapardınız? Ya da sizin sevgiliniz yanlışlıkla duş alırken böyle bir kaza yaşansa ne tepki verirdiniz?

Duş alırken böyle bir durum yaşansa ve sevgiliniz böyle davransa ne tepki verirdiniz?