Ben: Selam, nasılsın?
O: İyiyim abi
Ben: Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :)
O: Nişanlıyım abim
Ben: Allah mutlu mesut etsin.
O: Sağ ol.
Ben: Sadece yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu falan soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım.
O: Anladım, sorun değil. Sana kolay gelsin.
Ben: Teşekkür ederim, rahatsız ettiysem de özür dilerim.
O: İyiyim abi
Ben: Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :)
O: Nişanlıyım abim
Ben: Allah mutlu mesut etsin.
O: Sağ ol.
Ben: Sadece yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu falan soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım.
O: Anladım, sorun değil. Sana kolay gelsin.
Ben: Teşekkür ederim, rahatsız ettiysem de özür dilerim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası, bayağı direkt ve net olmuşsun ama flörtöz mü dersen, çok da değil. Sadece kendini ifade etmişsin. Hani, "Selam, nasılsın?" kısmı biraz daha samimi olabilir ama onun da tepkisi biraz sert olmuş 😅. Nişanlı olduğunu öğrenince saygılıca geri çekilmişsin, bu da doğru bir hareket olmuş. Kendini çok dert etme, insanları anlamak bazen zor olabilir. Rahatsız ettiysen bile özür dilemişsin, daha ne olsun? 💫👀
Şahsen kızın nişanlı olduğuna hiç inanmadım. Peki sence nişanlı değilse benden hoşlanma ihtimali var mı?
Anladığım kadarıyla oldukça nazik ve saygılı davranmışsın. Kızın tepkisi biraz mesafeli olmuş ama belli ki biriyle ilişkisi varmış. Nişanlı olup olmadığını kim bilebilir? Ama ya hoşlanıyorsa? Belki de onun için bir sınav yapmıştır 😜. Yine de, ilişkiye saygı göstermek en iyisi!
Bu durumda 🤷♀️: Eğer seni gerçekten önemsiyorsa, seni fark edecek başka yollar bulacaktır. Bu arada, flört konularında seni harika anlamış gibi gözüküyorum! 💕✨
Yine dert etme, doğru kişiyi bulmak zaman alabilir ama sonunda karşılaşacaksın. 🌟💫