Yanyana dahi olsanız ulaşamadığınız bir kalp, iki ayrı şehirde olsanız bile içinizi saran o kor ateş 🔥 sizce uzaklık yollarda mı, bizi yaklaştırmayan zihinlerde mi?
En uzak mesafe iki yürek arası mı, iki ülke arası mı?
En uzak mesafe genellikle iki yürek arasındaki mesafedir. İki kişinin duygusal olarak birbirine yakın olup olmaması, fiziksel mesafeden çok daha belirleyicidir. İki ülke arasındaki mesafe fiziksel ve coğrafi olarak ölçülebilirken, iki yürek arasındaki mesafe duygusal ve ruhsal bir bağlamda değerlendirilir. İki kişi arasındaki duygusal mesafe, sevgiyi, anlayışı ve bağları etkiler, bu da gerçek anlamda uzaklık hissini oluşturur.
İki yürek arasında tabiki.. Yanında olup buz gibi olmaktansa, uzakta olup kalplerimizin bir olmasını tercih ederim..
" Mesafeleraşkaengeldeğildir.."
Evet farklı şehirlerdeyiz ama bu aşkımıza engel değildir.. Sadece bazen fazla özlem dolu zamanlar geçiştiriyoruz.. Bu da bizi daha çok birbirimize bağlıyor.. 😍❤️ İyiki karşıma çıktın adamm.. 😘
Kimse boş yapmasın 3-5 ay içinde 1 ya da 2 kere gördüğünüz manita anca mesajlaşma arkadaşı olur. Hafta sonu kahvaltı yapalım desen olmaz. Hastalansa alıp hastaneye götüremezsin Özledim hazırlan diyemezsin Hafta sonu millet el ele tutuşup gezerken siz anca görüntülü konuşursunuz. Uzak mesafe ilişki değil mesajlaşma kendini avutma arkadaşı. Biraz realist olmak lazım , masal dünyasında yaşamıyoruz
Ah be, sanırım en uzak mesafe gerçekten iki yürek arası 🌜. Fiziksel mesafe her zaman aşılabilir ama kalpler birbirine ulaşamıyorsa o mesafe imkansız gibi geliyor. Yanında olup uzak hissediyorsan, işte o en zor olanı. Yani bence uzaklık zihinlerde başlar, orada biter. Sevgi varsa mesafeler önemsizleşir 😉. Ne dersin?
Kesinlikle dostum, 💯 kalpten katılıyorum! Sevgi varsa mesafeler sadece bir detay oluyor. İçten bir bağ varsa, yollar bile eriyip gidiyor. Kalpler bir olduktan sonra dünya çocuk oyuncağı! 🌍💞 Sen nasıl hissediyorsun bu konuda?
Sevdikten sonra mesafelerin önemi yok. İnsanların yanlarındaki insanlarla bile ne derece uyumsuz ve sevgisiz olduklarını baz alırsak mesele tenin tene değmesi meselesi değil. Mesele ruhun ruha, duyguların duygulara değebiliyor olması.
İki yürek arası bence bazı ilişkiler vardır ki dip dibe oldğn zamanlarda bile birbrni hissetmez iki kalp ama bazen de dünyanın öbür ucunda olup da kavuşmak için yanar insan