KS de adalet yok. Zannediyorum ki boy otomatik olarak 2-3 kişi şikayet edince kendince kelime algılayıp siliyor. Mesela birisi bana ana avrat küfür etmiş cevap olarak terbiyeni bozma terbiyesizlik yapma demişim engellemişim. O kişi terbiyesizlik yapmayı şikayet etmiş. Kişinin küfürü duruyor benim yorumum kaba paylaşım diye silinip zper cezası alıyorum. O kadar çok yönetici hesabına yazdım ki zerrrre umurlarında değil. Bir de cevap verdik ama biz ilgilenmiyoruz diye atar gider yapmış. Sorunum var iminle görüşmem lazım diyorum. Buyur diyor. Derdimi anlatıyorum cevap yok. ertesi gün yazıyorum cevap yok. Ertesi gün zor mu 2 satır yazmak diyorum. Cevap olarak lutuf etmiş beyfendi de normalde buradan ilgilenilmiyormuş cevap vermiş bana özel. Yahu ben zaten sana nereyle görüşmeliyim diye sormusum sende buyur ben yardımcı olayım demişsin. Gerçi bu kişilerde okuduğunu anlamadığı için bot gibi engelliyor olabilir. Bilmiyorum ama adaletin çalışmanın zerresi yok. Kendimi bu tip sorunları çözmek için bile önerdim adil olma konusunda. Her şikayeti uısanmadan okuyup değerlendirirm tek tek inceleyip dedim. Yok. 10 tane çsc si olanlar mod beni layık görmediler :D
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Adaletin olmadığını herkese eşit olmadıklarını görmemle anlaşıldı ztn, seni en iyi ben anlıyorum şu an. Uygulamada yeni olmama rağmen bu yaşanıyorsa sıkıntı büyük
KS'nin belli başlı topluluk kuralları var. Seks pozisyonları sormak, cinsel fanteziler sormak yasaktır. Hiçbir mod sırf sana gıcıklık olsun diye keyfi işlem yapamaz. Çünkü modları da denetleyen başka bir mekanizma. Eğer ki haksız bir işlem yapıldığını düşünüyorsan. @KızlarSoruyor hesabına mesaj atabilirsin.
3
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim haricimde başkaları da baya belli şekilde resime kadar belli olarak soruyor ama onun ki kaldırılmıyor? Benim sinir olduğum nokta eşit davranılmaması
Selam Dila! 🎈 Bu durumu yaşamak gerçekten sinir bozucu olabilir. Maalesef bazı konulara duyarlı olan insanlar var ve yanlış anlaşılıp şikayet edilebiliyor. KızlarSoruyor platformunda her zaman dikkatli olmaya çalışmak önemli. Üslubunda dikkatli olup, sınırları aşmadan paylaşmak bazen çözüm olabiliyor. Bu arada çizim çok tatlı ama durumu öyle güzel anlatmış ki! 🤗
Sen yine de pozitif kal ve burada eğlenmeye bak 🌟😇
kural dışı olduğu için olabilir. genellikle KS de belli başlı kurallar var mesela alakasız cinsellik.. ya da aşırı cinsellik gibi.. bunlar da daha çok soru ismi ya da görselleri ile olabiliyor.. eğer ki zaten kural dışı değilse siteye direk yaz modun puanı da düşer böylece. https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim bilgi verdim şimdi mesaj olarak oraya. Benim sinir olduğum nokta herkes rahatça resimli halde soru sorarken sadece benimkinin kaldırılması 🙂
Ama içerik direk olarak seks p*rno tarzı olursa kaldırılır sen öyle sordun sanırım
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Öyle de elimden geldiğince belli etmeden sormuştum, bunu kasti şekilde direkt belli ederek yazanlar da var ama onlara bir şey olmuyor, bilerek yapıldığını düşünüyorum
Kurallara bağlı sorarsan silemezler. Bi yanlışlık yapıyor olmalısın
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
maalesef dediğin gibi olmuyor bazı şeyler, kurallara uymuyor olmam belki doğrudur lakin, benim haricimde aynı şeyi yapanlarda var hatta biri yorumda itiraf etti ben yaptım kaldirmadilar diye, eşitliksiz söz konusu yoksa ztn sinirlenmem