Sevgilimi gençlik kampında aldattım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar geçen ay 4-11 Ağustos arası gençlik kampı vardı. Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 30. Erkek arkadaşım doğal olarak yaş sınırı sebebiyle katilamiyordu 25 yaş sınırı var. Benim de katılmami istemedi baya kavgada etttik tek başına gitme diye. benim iki arkadaşım bir kuzenim katıldı bu kampa (kızlar) bu yüzden bende katılmak için ısrarcı olunca kabul etti. Kampta bir çocukla tanıştım sportif, uzun boylu 25 yaşında tam bir çıtır çok yakışıklı. Erkek arkadaşımla 4,5 yıldır sevgiliyiz ben bu çocukta resmen erkek arkadaşımın eski halini gençliğini gördüm 25 yaşındaki eski halini hatırlattı bana. Bu çocuk kuzenimde arkadaşı ama ben ilk kez tanıtıstim. Geceleri 4-5 arkadaş çadırda sohbet ediyorduk. Kampın bitimine üç gün kala bir gece herkes uyuduğunda, çadırına gittim ve birlikte olduk. Çok pişmanım ertesi gece o çağırdı gitmedim. 4,5 yıllık iliskime ihanet ettim.. ancak erkek arkadaşım 30 yaşında onunla ilk sevgili olduğumda ben 19 o 25 yaşındaydı ikimizde çok gençtik ama o artık 30 yaşında ben erkek arkadaşımın 25 yaşındaki tipini, yakışıklıgini, enerjisini, gençliğini özlüyorum. Sonuçta ben onu o haliyle sevdim. O yüzden o çocukta erkek arkadaşımın 4,5 yıl önceki halini gördüm resmen karşı koyamadım .

.

Sevgilimi gençlik kampında aldattım ne yapmalıyım?