Geri dönmesi zor olan birini nasıl geri donderirim?

Bundan bir an önce çalıştığım iş yerinde bir erkekle tanıştım müşterimizde çocukla bayağı ilgilendim hatta karşı karşıya geldiğimizde bir dakika hemen hemen göz göze bakıştık ve o enerjiyi ikimiz de birbirimizden aldık ondan sonra çocuk numaramı istedi ben de verdim bana yazmaya başladı çok kısa bir tanışma sohbeti geçti aramızda 1-2 saatlik sonra ben çocuğu umursamamaya başladım yazmadım aramadım neyse 3 hafta sonra çocuğu bir yerde görmüştüm o mekanda bulabileceğimi düşündüğüm için o mekana gittim ve o mekanda çocuğu buldum çocuk geldi tanıştık ilk gün güzel gitti 2 gün bana 3 haftadır neden onu arayıp sormadığımı zor anlardan geçiştiğimi anlatsam bile bana tavırlı davrandı sonra bir anda iletişimi kesti zaten olay yerinden tartışarak ayrıldık ertesi günü benimle gene aynı konudan kavga etti bana hiç sevenler olduğunu bana bağlanmaktan korktuğunu beni sevmekten korktuğunu falan filan söyleyen adam bir anda her şeyi tekrardan kesti mesaj attım barışmak istedim gördüm mesajlarımı geri dönmedi engellemedi daha sizce geri dönermi? Nasıl geri döner
Geri dönmesi zor olan birini nasıl geri donderirim?