Erkek için sevgililer günü hediyesi seçmek çok zor, yardımınız lazım. Erkeklerden cevap bekliyorum sizce bir erkeğe alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyesi nedir?
Sevgililer günü sürprizleri erkek için neler olabilir?
erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesiSürpriz önerilerinize de açığım arkadaşlar :(
Bir erkeğe alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyesi nedir?
Bugün herkes erkek için sevgililer günü hediyesi mi soruyor yahu :) Zorlanıyoruz beyler size hediye seçerken. Farklı erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi alternatiflerimle geldim o halde, umarım işine yarar. :)
Sevgililer Günü İçin Erkeğe Hediye
1- Hobi araçları
Alet çantası olabilir, balık tutmayı seviyorsa olta seti olabilir, fotoğraf çekmeyi seviyorsa ayaklı tripot olabilir buna sevgilinizin ilgi alanına göre siz karar verin :)
2- Atkı - bere - eldiven seti
Kış mevsimi malum, sevdicekler üşümesin :) Erkekler böyle şeyleri kendileri düşünüp pek alamaz. Tercih edebilirsin.
3- Bakım seti
Şarjlı diş fırçası, tıraş losyonu ve bıçağı, deodorant, parfüm, duş jeli gibi erkek ürünlerinden oluşan bir set alabilirsin.
4- Takımının forması ve maç bileti
Tuttuğu takımın 2020 formasını hediye edebilirsin ve bir derbi maçına bilet alabilirsin birlikte gitmek üzere :)
5- Giyilebilir teknoloji ürünleri
Akıllı saatler, sanal gerçeklik gözlükleri erkeklere hediye için güzel alternatifler.
Sevgililer Günü Sürprizleri Erkekler İçin
- Romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsin veya güzel bir yere rezervasyon yaptırabilirsin. - Kışın sıcacık kalsın diye atkı ve beresini sen örebilirsin, hatta yeteneğin varsa kazak bile çok güzel olur :) - Kendi hazırladığın aşk temalı kurabiyelerden bir sepet yapabilirsin, içine güzel notlar yerleştirebilirsin. - Hep gitmek istediğiniz bir şehir varsa bilet alıp otel rezervasyonu yaptırabilirsin.
Bence klasik giyiniyorsa işi gereği ona üzerinde baş harflerinin bulunduğu kol düğmesi alabilirsin. Çikolata seviyorsa üzerine fotoğrafını bastırabileceğin çikolatalardan yaptırabilirsin veya kendin tişört tasarlayabilirsin.
Erkeklerin çiçeklerle işi olmaz:) Bunun yerine bir tavsiye istersen öncelikle erkeklerin kalbine uzanan yol, midesinden geçer:) Bu yüzden de Ona kendi ellerinle elmalı, fıstıklı kurabiye veya çikolatalı bir kek yapabilirsin. Ya da üzerinde fotoğraflarınızın yer alacağı ----- Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar --- alabilirsin. Bir diğer öneri de, üzerinde isminin ve isim baş harfinin yazılı olacağı kaliteli bir cüzdan, fotoğraflı çakmak, kişiye özel taş baskı da olabilir. Şuraya da bakabilirsin alternatif hediye önerileri için; Erkeğe sevgililer gününde alınabilecek hediyeler
Hediye alacaksanız onu daha iyi hissettirecek bir şey alabilirsiniz saat vücut bakım ürünleri ya da benzeri şeyler olabilir bu ilgilenildiğini hissettirir ayrıca kullanmayacağı beğenmeyeceği bir şey de almamış olursunuz eski kız arkadaşım kupa bardak almıştı hala duruyor hiç kullanmadım ne demek istediğimi anlayam anlamıştır.
Ben romantik bir yemek hazırlayacağım evde hediye olarak ikimize aynı pijama takımlarından aldım ayrıca atkı ördüm bunların yanında bir de büyük bir kutuya duş jeli diş fırçası lif şampuan vb eşyaları doldurup bir kişisel bakım seti yapıcam sevgilim zaten çok bakımlı birisi severek kullansın kullandıkça beni hatırlasın istiyorum
Erkekler bu konuda fazla duygusal değiller bence ona işine yaricak ihtiyacı olan bişey al ihtiyacı olan bişey yoksa da playstation olabilir oyun konsolu yada ses sistemi filanda olabilir ona göre sen karar ver
Erkeğe hediye almak çok zor ya, beraber geçirdiğiniz anıları canlandır kutunun içine güller ve resimlerinizi koyabilirsin hiç unutamadığınız bir macerayı anlat ona çok değer verdiğini hissettir, aslında en güzel hediye sensin.
Bir erkek olarak oyunlardan hoşlanırım (çoğu erkek gibi), sizin için ucuz fiyatlı bir oyun sitesinin linkini koyuyorum "https://ay. link/ppahsj" sevgiliniz çok sevecektir playstation oyunları da var sitede yani sevgiliniz ne tarz oyun seviyorsa çoğu var iyi şubatlar efenim :)
Sevgililer gününde sevdiğim kıza açılıcam, Hediye olarak oyun alıcam bir site buldum fiyatlarda ucuz ama ne kadar güvenilir bilemem linkini bırakıyım girip güvenlimi söyler misiniz?(https://ay. link/ppahsj)
Hiç para vermem. Kendim zaten diy weal yapmayi cok seviyorum kendim yapardim icine ikimizin fotograflarini fotografcidan cikarttirip koyardim sevdigi arabanin-motorsikletin mini oyuncagini, sevdigi cikolatalar.
Ben güneş gözlüğü düşünüyordum ayrılmadan önce 😬Doğum gününde özel bir markanın gümüş bilekliğini almıştım bayılmıştı geride vermedi hala takıyor uyuz 🙈
sevgilinin hayata bakış açısı ve zevkleri ile ilgilidir bence . Mesela bana bi tesbih alınca hoşuma gider. bi başkası saat der bi başkası elektronik hastasıdır onu ister !
En İyi Cevaplar