Sevgililer günü için hediye fikri acil!!!🚨
Boxer + çorap seti
Üst/sweatshirt
Ayakkabı
Bileklik
Bana sen en güzel çiçeksin sana seni hediye edemem deyip hiç çiçek almadığı için kartlı buket🫢
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Üst/sweatshirt
Bir tane saat al ve bir tane parfüm içine şöyle bir not yaz. Bu saatten sonra her şey daha güzel olacak ve evlendiğimiz evimizin senin kokunla kokmasını istiyorum. Yaz ömürlük bir anı o parfüm şişesini de saklayın.
Beni bulduğuna şükür etsin hediye ne alamam.😂😂
Kezban 😃😃
@everkeğii ahaha😂 ironi
😝😝
dijital fotoğraf birleştirmeden bir albüm çok güzel bir fikir keşke banada böyle bir hediye gelse.
İhtiyaca göre değişir. Ama onun yaptığı masraftan kaçmak. Biliyorum belki de romantik düşünemediğim için
Sana zaten en büyük hediye benim de kapa konuyu.
Sureklı takmak zorunda oldıgu hedıye daha ıyı. Kıyafeti ayda bır gıyecek
Boxer da biraz saçma olmamışmı sweatshirt bence
takım tutuyorsa tuttuğu takımın lisanslı ürünü olabilir.
Boxer ne alaka yarın bir gün kavga edince mantıklı aslında popon dona kadar ben aldım demek için
Gerçekten seven için bir dal bile hediyedir
#Hükümdar
Bana bunlardan sırf bir tanesini almak az geldi
Bence daha fazlasını da alabilirsin
En büyük hediye sensin gerisine gerek yok
Uuuuuu
Ne alaka ya erkek kadına hediye olmuyor da o yüzden mi hediye alıyor
Almak zorunda olduğumuzu sanmıyorum erkekte aynı şekilde almasın
Erkekten beklemiyorsan sıkıntı yok ama senin gibi düşünen de çok fazla yok maalesef
Hediye bana saçma geliyor sevgi hediye almakla biçilmez
İşte Budur… sevgi ölçüsü olamaz asla içinden gelerek zaten alıyorsun bi şekilde
İşte mal milletimize bunu anlamak duvarlara konuşmak gibidir sevgililer gününmuş ne anlam yüklüyorlar tek bu gün özel bir şey mi seven 365 gün değer verir sever kıymet bilir beklenti içinde olmaz evine alacak ekmeği yok hangi hediye alsam diye düşünüyorlar
Helal sana… aynen öyle 365 gün değer verilir. Dediğin gibi bizim mallara bunu anlatmak mümkün değil keşke verilen değeri anlayıp ta böyle saçma sapan şeylere takılmasalar
Ben bu çağdan değilm zaten neyin telaşı anlamıyorum bir sene önce deprem olmuştu şimdi bu mu yani bana saçma geliyor ve anlamsız zaman onun için vermek en güzel hediyedir anı birtirmek kendi alamadığı ona alıyor iki gün sonra senden ayrılıyor ben şahit hediye almam ve istemem bir çiçeğin bile hesabını yaptırmam
🤣 valla şaşkınlıkla okuyorum 🤗 kaldımı senin gibi bir kadın !!!
İnsanlar alışmış beklenti içinde olmayı büyük bir şey olmasına gerek yani insan utanır hangi yüzle bunu istiyor diye pahalı bir telefon veya başka bir şey insan sorar hangi durumdasın alim gücün nasıl sabahın köründe kalkıp bana para harcamak zorunda değil böyle kadınlar el bebek gül bebek el üstünde tutuyorlar kendi işini halletmeyen tırnağa kırılır diye çalışmayan ama lüks yaşam bekleyen sen ona ne veriyorsun diye adama sormazlar mı ondan en pahalı hediye bekleniyorsun diye oldum olası sinir olmuşumdur böyle tiplerden
Ya gerçekten her şey o kadar maddiyata bağlanmış ki gerçekten tiksindim birisiyle tanışıyorsun daha bir kere görüştükten sonra bitmeyen istekler ihtiyaçlar hemen telefon faturam geldi kiram geldi vs vs bitmiyor istekler o yüzden dedoğru dürüst ilişki yürümüyor işte
Kullanacak enayi arıyorlar işte kendini kullandırmayacaksin o kadar basit kimseyi çekmek zorunda olduğumuzu düşünmüyoruz herkesin bir sabırı vardır kimse de ağaçtan para toplamıyor içimde gelirse bir şeyler yaparım zorlama olursa eğer bu iş başlamadan bitmiştir erkekte cinselliğe bağlıyor kız da maddiyata ıkisi ölümüne kapışır
Sen çözmüşsün bu işi her söylediğine imzamı atarım zaten bir ilişki başlar ve herkes birbirine güvenirse hediye de olur cinsellikte olur romantizm de olur 👍
Üst/sweatshirt
Ne alırsan o engüzeli
Ben ayakkabı isterdim.
Üst giyim kesinlikle
Üst/sweatshirt veya kol saati olabilir
kazak vs. olur
Ayakkabı ve Sweatshirt al
Deri bileklik al bir tane
Ayakkabı
Sweatshirt
En iyisi erkeklerin en sevineceği şey yani
Sweatshirt