Kimleri karşıladınız, kimleri uğurladınız?
https://youtu.be/DnvdlUjVNPA?si=lLA9w1x93AVtWHpU
Souya ilham olan şarkı 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimleri karşıladınız, kimleri uğurladınız?
https://youtu.be/DnvdlUjVNPA?si=lLA9w1x93AVtWHpU
Souya ilham olan şarkı 🙂
Hayatıma giren insanların karakterleri genel anlamda sağlamdı. Sevdim, sevildim. Sadece cesaretim eksikti. Sadece sevginin karın doyuracağına inanmadığımdan, görüştüğüm kişinin sevdiğim saydığım aile fertleri tarafından kabul görmesi gerekiyordu. Görmeyenler oldu. Görmeyecekler oldu. Eledim, mecburdum. Bir ömür boyu bununla mücadele edemezdim. Zaten bana sorarsanız kimse ailesinin bariz reddettiği bir gelin ya damatla evlenmesin. Bunu yapmasın yani o kişiye. Istanbullu Gelin çekmiyoruz. Zaten öylesine trajik hikaye bile mutlu sona evrildi ya, pes. Gerçek hikaye bir hayli üzücü. Demem o ki, sevgi herşeyi çözmez. Bunu biliyordum. 8 sene evlilikten sonra da, sevgisizliğin hiçbirşeyi çözmediğini öğrendim. Hadi bana geçmiş olsun.
Suali okur okumaz ben de aynı şarkıyı mırıldandım, tabii bir de aklıma Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi geldi, güzel diziydi bence, benim hayatımdan ise; her türden insan geldi, geçti. Minnet duyarak anımsadıklarım da var, onlar hâlâ yüreğimin en güzel yerindeler, geçmediler benden, uğurlamadım onları. Tabii bir de aşağılık kompleksi, egosu tavan yapmış, kibirli kişileri tanıdım, başıma en ufak güzellik gelmesine dayanamıyorlardı, mutlu olduğumu görünce konuyu değiştirmeye çalışıyorlardı, kaçacak delik arıyorlardı, çok şükür kurtuldum, gömdüm onları, yok ettim, sanki hiç hayatımdan geçmemişlercesine.. Benim gibi bir saftriğin hayatlarından çıkmasını istemediler lakin ben kurtardım kendimi. Allah iyi kullarını kötülere yedirmiyor demek ki.. Güzel insanlar güzel hatırlanır. Hayatımda olmayan bazı kişiler hâlâ yüreciğimde, aynı mahallede olmamıza rağmen selam dahi vermediklerim de var, bitirdim onları. Ve şunu da gördüm;herkes kötülüğü kendine yapıyor aslında, eninde sonunda, en nihayetinde.
Cevap
10Cevap
Kimler geldi kimler geçti hayatimdan, hepsinin yeride bir bir doluyor😀
Dolu dolu yaşıyorsun bu hayatı o zaman 😂
Yerinde bir karar 😂
Bir süre denizden uzak kal, sonbahar da geldi yaprakların hüzünlü vedasına şahitlik etme.
Güneşe dön yüzünü, aydınlık tüm ayrılıkları gölgede tutmaya yeter 😄
Hiç bronzlaşmamışşın ama 😂
Kalemimi kırdın şu an, tam ilham gelmişti bana 😒😂
İnanmıyorum sen de mi filtre kullanıyorsun 😂
Hayırlı olsun 😂
Sana da 😂
Yanındayken değer kıymet bilmeyen insanlar geçti.. Ama ben arkamı dönüp gittiğim de değerli oldum.. O zaman da ben herşeyi bitirdim.. Çünkü bütün kredisini çoktan tüketmişti.. Bazı insanlar pişmanlık olur.. Ama bazıları da var ki keşke çok önce tanısaydım dedirtir..
Bir çok insan geldi geçti.. bazısı merhameti, bazısı güvenmeyi, bazısı vicdanı, bazısı ile yüzümdeki gülümsemeyi aldı götürdü. İçim yandı mı evet yandı, o yangını bazen gözyaşlarım bile söndüremedi. Her defasında ellerimi yüce Mevla'ya açıp sabır ve mağfiret diledim.
Bugüne geldiğimizde öyle bir mükâfat verdi ki elhamdülillah dedirtti.
Umarım aynı güzellikte de devam eder. Son cümleye ithafen.
Rica ederim
Canımsın benim.. 😍❤️
Geçmiş geçmiştir üzerinde konuşmam. Fakat çok fazla insan almam hayatıma. O nedenle gelen de giden de az oldu çok şükür.
Birisi gelip geçti. Silindir gibi geçti üstümden. Ne olduğunu asla anlayamadım. Ağlayan gözler bıraktı arkasında gitti.
Bu soruyu geçen hafta ben sormuştum. Oradan ilham almış olmalısın..
Detayda belirttim
Kimler geçmedi ki... Ama şunu unutmamak gerekir geçmiş geçmişte kalır ölüler dirilmez
İyisiyle kötüsüyle her şey geride kaldı her şey tecrübe. Allah herkesin yolunu açık etsin
Birçok insan geldi ve gitti.
Bir kişi geldi s*çtı gitti o da.
Yengeç erkeklerinden uzak duralım.
Arkadaş olarak çok arkadaş değiştirdim ama sevgilim hiç olmadı
çok kişi
Kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?