Eşimin annesi akrabalar yanında “oğlumun kaderi ölmeseydi diğer kızdı ama sen kondun” dedi. İnsan insanın nasibine konar mı?

Eşimin benden önce liseden beri sevgili olduğu bir kız varmış. Üniversiteyi de beraber okumuşlar sonra eşim atanmış kız da o yıl atansa aynı yıl evleneceklermiş. Kız bir sene geç kazanmış sınavı. Sonuçları beklerken de trafik kazasında vefat etmiş.

2 yıl sonra da biz tanıştık eşimle. Hiçbir zaman ilk aşkının hatırasına saygısızlık yapmadım. Kaldı ki eşimi terk ettiğim zamanlar da oldu sevgiliyken. Kendisi bana döndü ve evlilik teklifi etti. Mutluyuz şu an ama annesi sürekli vefat eden kıza gönderme yapıyor aklınca beni yaralıyor eşimi de düşüncelere sevk ediyor.

İnsan insanın nasibine konar mı? Yani gerçekten eşimle evlenmek o kızın kaderiydi de ben mi kondum lütfen bir şey deyin gerçekten çok üzgünüm🥺

Eşimin annesi akrabalar yanında “oğlumun kaderi ölmeseydi diğer kızdı ama sen kondun” dedi. İnsan insanın nasibine konar mı?
Cevapla