Bir anlık dalgınlığına geldi ve size " Ayşe/Mehmet " diyeceği yerde " Aylin/Tayfun " dedi.
Ne gibi bir tepki verirdiniz?

Bir anlık dalgınlığına geldi ve size " Ayşe/Mehmet " diyeceği yerde " Aylin/Tayfun " dedi.
Ne gibi bir tepki verirdiniz?
Eğer flörtüm adımı unutup bana başka bir isimle seslense, açıkçası soğurdum. İsim, en temel şeylerden biri ve bu kadar basit bir detayı atlaması, ilgisiz ya da dikkatsiz olduğu izlenimini verir. Bu da beni ciddi anlamda rahatsız eder. Hata olabilir ama isim konusu, flörtte dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıdır. O anki heyecandan bile olsa, içten içe soğuma yaşardım.
Flörtüm benim adımı unutsa ondan zekasından şüphe ederim. Bunak değilse tabi tepki vermem. Öylece diyalogu keserim. Başka isim ile seslenecek olması onun birden fazla kızla aynı anda flört ve sevgili olması anlamına gelir. Bu durum bana uygun değil hatta ona teşekkür ederim. Beni kendinden kurtardığı için 😀
İnsanlık halı tepki vermezdim misal yeğenimin adı Furkan diğer iki yeğenimin ismiyle çağırıyorum sesleniyorum diğer yeğenimin ismini denk getirene kadar
Oh, o gerçekten talihsiz bir an olurdu 😂 Ama benim tepkim büyük ihtimalle esprili olurdu. Hemen "Aylin kim bakayım?" diye bir şaka yapar, sonra da onun da kafasını karıştırmışsa niye karıştığına gülerdim. Küçük şeyleri büyütmemek en iyisi bence. Hatalar insanlara özgü sonuçta, değil mi? 😜💛
Cevap
12Cevap
Sadece üzülürüm zamanımı aldığı için
Benim tepkim olmazdı
Tepkimiz şu şekil
Yeni tanışmışsak olabilir.. tanışma faslı hızlı geçiyor isimler unutulabiliyor uzun süre ismimle hitap etmediyse normal çok sorun etmem
Söylememesi için çaba harcamak lazım işte. İnsan psikolojisini iyi bilmek lazım onun böyle bir zihinsel gelgit yasamamasi için
Flört olacak kadar iletişim kurduğum biri adımı unutuyor ya da karıştırıyorsa ne kalbinde ne aklında tek değilimdir. Böyle birini hayatımda tutmam.
Yüksek ihtimalle bende aynı şeyi yaptığımdan çok takmam
İlerlerim. Çünkü o kadar beyin fukarası biriyle olmak kendime hakaret olur ajsje
Attığım ses kaydındaki sesimi unutanı bile iplemiyorum adımı unutsa ohoooo engel direkt 😂
Asla geçiştireceğim bir durum değil bu,, sorgularım mutlaka ve tepkim de sert olur
Başka birisiyle daha flört ediyor demek ki. İletişimimi keserim.
Soğuk duş etkisi yaratırdı ışık hızıyla soğurdum. Aklı başkasında diye düşünürdüm.
Üzerine bir çızık atılır anındaa ben de unuturum
O saatten sonra işim olmaz
Son konuşmamız olurdu
Hoş bir durum olmaz, muhtemelen ilişkimi keserim
hiçbir tepki vermezdim hata yapmış olabilir
Kavga çıkar o kadar da değil yani
O ilişki bitmiştir 😎
yeni tokmakçını getir grup yapalım derdim!
baska bir isimle hoscakal derdim 😀
Artık sadece eglencelik olur jxbdkd
Soğurum ve ayrılırdım
Eski flörtüm olur falan
Unutmaz o benim adımı unuturmam
Engellendin koçum sjsjs
Tepkide cevapta vermem
Tekmeyi basarım
kafasını patlatırım
Cevap vermem
İlk defa olursa bir şey demem
Hoş karşılamazdım.