Sevgiliniz bir hastalığa yakalandı ve işin sonunda yakın vadede hayatını kaybedecek..
Dürüst cevaplar bekliyorum. ^^

Sevgiliniz bir hastalığa yakalandı ve işin sonunda yakın vadede hayatını kaybedecek..
Dürüst cevaplar bekliyorum. ^^
Evet. Daha çok ilgilenirdim
Derin düşünürsek benim dayımın kızı biriyle çok severek evlendi. 3 4 sene sonra evlendiği kişide beyin tümörü oluştu. Yine 3 4 senedir hastanede tedavi görüyor. Görünüşü bile değişmiş. Konuşmakta yürümekte zorluk çekiyor. Evet deyip geçiyoruz ama gerçekten çok zor şeyler
Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın
Evet, kesinlikle devam ederdim. Sevgi, sadece iyi zamanları paylaşmak değil, zor anlarda da yanında olmakla anlam kazanır. Birlikte geçirilen zamanın değeri, kişinin sağlığı ya da yaşadığı zorluklarla ölçülmemeli. Sevdiğin birinin yanında olmak, ona destek olmak ve birlikte güçlenmek, ilişkinin en derin ve anlamlı boyutlarından biridir. Böyle bir durumda, sevgiyi daha da güçlendiren bağlar kurarak ilişkiye devam etmek benim için kaçınılmaz olurdu.
Allah vermesin öncelikle yazmasın ona zarar ziyan. Çünkü benim bakmamdan önce onun çekeceği ağrı sızı beni çok üzer her gördüğümde. Diğer konu ise bakarım eşime Allah ömür verdiği müddetçe bıkmadan usanmadan bakarım bu yola çıkarken iyi gün kötü gün demissek yarı yolda bırakmak yakışmaz
İlişkim yok olduğunu farz ederek konuşacağım, onu o halde görmek ne kadar canımı yaksa da sonuna kadar yanında olurum. Düşmanımı bile hastalığında bırakacak kadar karaktersiz biri değilim kaldı ki sevdiğim adamı bırakayım :D
Cevap
15Cevap
Kimi varki yataklarda sürünsün 🤲
Evet ederim tabi ki de..
Ben ona sevgilim diyorsam kalpten demişimdir. Ona olan sevgim, aşkım sadece iyi gün için değil kötü, dar gün içinde geçerli olduğu için hasta olsa elinden geldiğince yanında olur, ona destek çıkıp hatta iyi olana kadar bakarım.
tanımam bile artık o benim için bir "uzaylı" bile değildir. bu ne yaw! grip felan olsa neyse.
Canımı bile veririm onun için sevgilim olsa yok ama o benim için yapmaz diye düşünüyorum ölsem mutlu olur
Vicdan sebebiyle değil, sevdiğim için yanında olurum. Benim için hiçbir şey değişmez. Fazla ilgili olup, bunaltabilirim ama...
Sonuna kadar giderim. Herkesin başına gelebilir. Böyle birşeyde daha sıkı sararım. Sevgimi gösteririm. Allah göstermesin.
Ben hasta olduğumda eşim hiç umursamadı şimdi artık benim de acımam kalmadı kimseye
Off düşüncesi bile burnumun içinde bir yerleri sızlattı : (
Bir dakika bile yanından ayrılmam...
Sevgiliyi bilemem de eşimi bırakmam iyi günde kötü günde diye demişsem hep yanında olurdum.
Ben amansız bir hastalığa yakalandığımda ne görmek istersem cevap da odur.
Ederdim elbet. Aksi aklımdan geçmezdi, kalbim kabullenmezdi.
Evet o benm canmdan bir parça
Ben onu iyilestirirm sorun yok
Ederim, hatta daha sıkkıca sarılır yanında olurdum.
Canımı ona versem olar mı sevdiğim birini kaybetmeye dayanabilicek güçte değilim
Hastalandı diye terk edenin dinine imanına ahlakına karakterine sövdüm gitti
Erkekler etmez bu arada acırlar sadece ben olsam ona bakmaya bile giderim
Kadınlar yalandan evet diyecekte etmezler , erkekler eder
Ederim. Belki ondan önce de ben giderim kim bilir?
Bizde yamuk olmaz.
Evet tabi ki devam ederim asla bırakmam hep yanında olurum elimden gelenin fazlasını yaparım
Ölümüne tabiki sevgi demek aşk demek zor zamanda destek olmak demek.
Eger birini sevdiysem
Pazara kadar degil mezera kadar severim
Devam ederim yakın vadede hayatını kaybedeceği için mutlu etmeye çalışırım
Devam ederim evet
tabii ki son anına kadar yanında olup destek olurum ama bu onun kararı olmalı bence.
Ederdim tabi. Karaktersiz değiliz.
Ederdim. Sevdiğim birini yalnız bırakmam ben.
Ederiimmm yerum
Yemek bile yiyemem be devam etmek ne demek
Olurdum yanında tabiki
son anına kadar yanında olmaya çalışırım
Allah korusun tabiki ederim hep destek olurum
Devam ederim sonuna kadar sevgi iyileştirir
Sonuna kadar devam ederim hem de.
Devam ederdim tabii sonuna kadar
Ne olursa olsun onun yanında olurum ölene kadar
Evet elbette
Allah korusun ama sevgı zaten bunu gerektirmez mı
Tabiki?