bazen sohbet ederken agzından kaçırıyor sok oluyorum.
Sevgilim takıntılı mı? Normal mi?
bazen sohbet ederken agzından kaçırıyor sok oluyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar benimle ilgili çok garip şeyleri hafızasında tutuyor. Geçen ay (hatta bir kaç ay öncesini de) ne zaman regli oldugumu ne zaman bittigini, dişlerimi kaç dk fırçaladıgımı, eski erkek arkadaşımın ev adresini, okul kayıtlarımı...
Korkuyorum tedirgin oluyorum bu normal bir davranıs mı? Daha bir sürü yazmadıgım küçük detayı bile hatırlıyor.
Cevap
4Cevap
Belki de sadece başak burcudur ya da seninle ilgili detayları bilmekten hoşlanıyordur. Takıntılı olsaydı bence kısıtlamalar da getirirdi.
Koc burcu kendisi. Bebegim, eskiden sadece benimle ilgili seyleri hafızasında tutardı çok etkileyici geliyordu. Mesela ben hem sağ hem sol elimi kullanabiliyorum. Saçımı hangi elimle taradığımı, ojeyi hangi elimle sürdügümü, yazıyı hangi elimle yazdıgımı, markette kaç dk oyalandıgımı, kaç dk banyoda kaldıgımı, telefonda ne kadar zaman geçirdigimi, ne kadar süre kitap okudugumu, tanışma yıl sönümümüzü saatine kadar bilirdi. Git gide garipleşiyor 5 ay önce regli oldugum tarihi ben bilmiyorum mesela o hatırlıyor 😭
Güncellemeyi okudum da
Cidden anormalleşmiş durum
Bu konuda onunla konuşmayı denedin mi
belki hafızası kuvvetlidir abla ama ben korkardım sahsen
Ben de korkuyorum bebegim 😭
Hafızası güçlüdür
Ben de öyleyim hiçbir şeyi unutmam
Sadece ilişkilerimde değil normal hayatta da öyleyim
Sevgilin ben falan mi
😂
Napiyon aşkım burada
ilişkiye girerseniz geçer
stres olmuş
ilişkiye gidiyoruz
aşırı ilgi duyuyor sana yani sorun değil aslında
sana rüya gibi güzel gelmiyorsa bir obsesyon olabilir
Sadece son zamanlar korkuyorum. Eskiden böyle degildi. Tartıştığım hocamın bütün bilgilerini adresini bulmuş. En yakın arkadaşlarm hakkında herseyi biliyor rahatsiz oldum sadece yoksa onu seviyorum bir sorunumuz yok
aslında seni kaybetmekten korktuğu için kaybedecek duruma gelmiş üzücü yaa
nasıl bir kızsın çok merak ediyorum
bak öyle bir hale gelmiş ki seninle alakalı diye arkadaşlarını ve yetmemiş arkadaşınla alakalı diye ailelerine bakmış, aşık ve kaygı bozukluğu var tanıyı koyduk
Bilmiyorum bu kadar seyi nasıl öğrenebilir ki. Korkutuyor beni
o kadar değişiyor ki yani zor bakarak anlaman
haa yanlış bildirime cevap yazdım pardon
nasıl değil neden ona odaklan adama yasaklı madde etkisi yapıyorsun
aşık olmuş sana
Hayır bu kadar detayı bilmesi normal mi sencd benim bilmedigim seyleri bile biliyor. Geçen bir öğretmenle tartıştım adamin evinin adresini falan bulmuş. En yakın arkadaşlarımın ailelerine kadar her sey biliyor
delilik ozaman
Run.
O ne
@neSQUAD wtf 😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, adam tam bir "Google Calendar" olmuş resmen! 😅 Ama şaka bir yana, bu biraz fazla detaycı ve kontrolcü bir durum gibi görünüyor. Biri senin hayatının her minibüs durağını detaylı biliyorsa, bu pek normal değil knk. Kendi alanını ihlal edilmiş hissetmen gayet doğal. Bu durumu onunla ciddi bir şekilde konuşman en iyisi olabilir. Korku ve tedirginlik hissetmen çok normal. Kendine dikkat et! 🙏🫶