Sanırım oturduğum yerde oturan birisi geçen mesaj attı ;
İşte selam Meraba...vs
Ben ona Ben seni tanıyamadım ? dedim oda bana ;
- Ben senin bi hayranınım evlerimiz çok yakın dedi.
Dedim kesin arkadaşlardan birisi t*şak geçiyo :D
neyse İyi madem deyip facebook dan çıktım.1 ay önce kız yanıma geldi öyle konuştuk konuşma tarzını,giyinişini pek beğendim denemez çok cıvık bi kızdı...
o günün akşamı mesaj attı o konuştuklarımızı unutalım diye bende zaten ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum diye geçiştirdim..
fakat her gün mesaj atıyor yani 1 gün ara verse gine iyi hergün mesaj atıyor bugün dayanamayıp cevap yazdım iyiyim saol..vs tatilin nasıl geçiyor dedi iyi deyip gine geçiştirdim iyi akşamlar diyip çıktı.
Kız aşırı ısrarcı nedenini bilmiyorum fakat bir şekilde soğutmam gerekli engelle demeyin çünkü insanlara karşı yapamıyorum.
ne yapmalıyım ?
Bu arada kategori doğrumu ? :D
İşte selam Meraba...vs
Ben ona Ben seni tanıyamadım ? dedim oda bana ;
- Ben senin bi hayranınım evlerimiz çok yakın dedi.
Dedim kesin arkadaşlardan birisi t*şak geçiyo :D
neyse İyi madem deyip facebook dan çıktım.1 ay önce kız yanıma geldi öyle konuştuk konuşma tarzını,giyinişini pek beğendim denemez çok cıvık bi kızdı...
o günün akşamı mesaj attı o konuştuklarımızı unutalım diye bende zaten ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum diye geçiştirdim..
fakat her gün mesaj atıyor yani 1 gün ara verse gine iyi hergün mesaj atıyor bugün dayanamayıp cevap yazdım iyiyim saol..vs tatilin nasıl geçiyor dedi iyi deyip gine geçiştirdim iyi akşamlar diyip çıktı.
Kız aşırı ısrarcı nedenini bilmiyorum fakat bir şekilde soğutmam gerekli engelle demeyin çünkü insanlara karşı yapamıyorum.
ne yapmalıyım ?
Bu arada kategori doğrumu ? :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar