Selamlar,
Aşık olunca dünyanız kararıyor mu? Yoksa yeşili daha yeşil, gökleri daha mavi ve kuşları daha cıvıl mı görüyorsunuz?
Benim direkt içim cıvıl cıvıl..

Selamlar,
Aşık olunca dünyanız kararıyor mu? Yoksa yeşili daha yeşil, gökleri daha mavi ve kuşları daha cıvıl mı görüyorsunuz?
Benim direkt içim cıvıl cıvıl..

zaten bir kere asik oldum, ask nasil tanimlanir bilmiyorum ama simdiye kadar hissettigim her seyden en ustunu oydu. bu yuzden asktir herhalde diyorum. onda da hep zirveyi yasadim, hicbir zaman dibi gordugumu dusunmedim hissetmedim. bana gore ilk defa midemde kelebekler o zaman ucustu ve ilk defa o zaman dunyam rengarenkti
üç aşk yaşadım
İlkinde dibi gördüm, ikincisini de bayağı bir zirveye çıktım sonra yere çakıldım, üçüncüsü şu an onunla yaşıyorum ve çok mutluyum iyi ki de diğerleriyle ayrılmışım, evlenecek yakında ayolll
Şu an iyi gibi huzurluyum bu konuda
İlk önce zirveyi gördüm. Çok uzun zamanda o zirvede hissettim. Daha sonra ise çok sert bir şekilde dibi gördüm. Neyse ki güçlü bir insanım. Ne olursa olsun çok çabuk toparlanabiliyorum.
Cevap
6Cevap
ben aşık olmadım.. aşk maşk da yok zaten.
Zirveyi gördüm ve oyuzden hep Allah ondan binkere razı olsun bana yaşamadığım bütün duyguları onda yaşadım beni gerçekten güzel sevdi oyuzden onu saygı ve tebessüm ile anarım 🙋
En son aşık olduğumda bana en başta iyi hissettirsede sonunda iyi hissettirmedi. Lakin dibi görmedim. Ben hep zirvedeydim. 😄
karşılık aldığım zamanlar zirveyi, karşılık alamadığım zaman ise dibi
Hani o cornetin dibindeki çikolata var ya onun gibiyim sjsjsj
10 yıldır zirvedeyim ama bir ay önce dibi gördüm şimdi tekrar o eski zirveye ulaşmaya çalışıyorum.
ilk aşklar unutulmazmış sözü klişe gelebilir ama bence doğru ve hala unutamadım desem yeridir her şey çok güzel giderken onun arkadaşı yüzünden ayrıldık yani hem zirveyi gördüm hem dibe vurdum diyebilirim
Her ilişkimde farklı şeyler öğrendiğim için yavaş yavaş zirveyi görürüm herhalde (inş)
Hayatımda bir kişiye aşık oldum hâlâ da aşığım ama dibi gördüm
Zirveyii, zaten orada da bıraktım
Her zaman dibi görüyorum ben, zirveyi değil
Aşık olmam öyle kolay kolay
Hiç aşık olmadım. Sevdim ama aşk olmadı.
Aşk varsa ikisi de olabiliyor
Aşık olmadım
Dibi gördüm
dibi gördük çok şükür
Kuyunun dibi
İkisini de gördüm ama pişman değilim. Güzeldi
Yerin kaç kat dibi
İkisini de gördüm
Dibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?