Ya bir bakar mısınız?

Arkadaşlar ben 17-18 yaşındayken karşı komşumuz 21 yaşında evli bir kızdı. Kızla baya iyi anlaşıyorduk. Her gün onun evine giderdim falan. Sonra ne olduysa bunlar boşandılar ve kız başka yere gitti.

Ben 19-20 yaşında olunca bu çocuk bana çok fazla ilgi göstermeye başladı abartı derecede. Ben de bunu hissediyordum. Zaten eski karısı arkadaşım olduğundan bu adami iyi tanıyorum. Ben onun evine hiç gitmedim bekar adam ayıp olur. Ama o gelip abim ve erkek kardeşimle oturuyor hemen hemen her gün. Ben de onlarla birlikte oturuyorum. Yalnız kalınca da benden çekinmiyor söylüyor yanı hoşlandığını ben de o ara çocuktan hoşlanmıştım da sevgili olacak kadar değil tabi ki. Neyse bu sohbet arkadaşlık falan baya ileri gitti asansörde bir kere saçıma ve ceneme dokundu. En son da dışarıda görüştük ve eve geri donduk ben evime girmeden önce beni öpüp sarılmıştı. Ama 40 yerimden öptü ayak üstü adam beni yiyecekti.

Neyse ben o adamı çok istemiyorum sadece çok beğendim diye karşı koyamadım ona. Ama bizden olmaz yanı eski karısıyla şimdi arkadaş değilim ama bir ara yakındı ve ayrıca ailelerimiz onaylamaz. O yüzden ben hayatıma başka birini almak üzereyim acaba bunu adamdan saklayim mi yoksa belki beni unutur diye söylim mi? Biraz da sıkıntı çıkarır diye korkuyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Ya konuştum da onunla saçma sapan konuşup kafamı karıştırdı yine bu ya
Ya bir bakar mısınız?