Aşk İlişkileri 1 ay Aşk trafiğin ne durumda? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 108 Mesela sözde ilişkisi olmayıp, herkesle flörtleşip, aşk hayatı İstanbul trafiğinden beter olanlar var ahsh#smell Aşk trafiğin ne durumda? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 25,2b cevap paylaştı. Seyrediyor güzel değer gösteriyorum görüyorum daaaa uyuyor şimdi uyumasa arardım jxjxjxj 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Aşk, sevgili, flört hatta iletişim şu an için kapalıyız.. 1 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akıyor gidiyor güzel güzel. :D 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sessiz sakin 💆♀️kafa dinliyorum 😬 1 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Detayın güzelliği 🌟Aşk yaşıyor ise, flörtüm var ise kimseden çekinecek değilim var derim. Ama detayda olduğu gibi ne şiş yansın ne kebap misali oynamam ben neyse odur. 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arabanın ruhsatı yok kontak snshtarı kayıp üstüne tekerler çalınmış trafiğe çıkış belgemizde elimşzden alınmıs vaziyette 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 64 , eic 94% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Işıklara gerek yok , döner kavşakta bekliyorum ; ne gelen var ne giden :P 1 0 Yorumla
Munis1Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Yok Olsa da sabit güzel keyifli bir ilişkim olurdu 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Trafik yok ve yollar serbest ama yoldaki o tek sürücü tövbeli. 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Karışık şu aralar çok var ve hepside birbirinden güzel ımmmm karar vermek zor diyebilirim 1 0 Yorumla
ROSAMEA Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kalbim bir kişiyle atıyor şu an. Trafik yok. Sadece o. 1 0 Yorumla
manolya1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. Benim kalbim maşAllah İstanbul trafiği gibi sjsjsjsjjs 1 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 94% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Aşk hayatım yok bazen buna açlık duysamda sanırım belli bir süre olmaması daha iyi 1 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/ocSBz2EK7xQ?si=eCQ2TLQnbyCj3eTy 1 0 Yorumla
YavuzSultanSelim1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 ay Ben bi seks arkadaşı istiyorum ama bulamıyorum şansıma flörtleştiğim kızlarda hep sevgili tarzı duygusal 🤮👎 bana seks arkadaşı lazım 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benden geçti o günler hjk 2 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşk trafiğim İstanbul gibi karmakarışık sjwjwjwjwj 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Trafik yok park ettik jsjs 2 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bana her yer kırmızı. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 78% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tünele girdi çekmiyor 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kırmızıda sabit duruyor. 1 0 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Trafikten nefret ederim 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Yollar süresiz kapalı 1 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne kimseyi sevdik nede gönül verdik 1 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Kırmızı kimse gelmesin lütfen 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakin kimse yok hayatım da 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Trafiğe bile çıkmıyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aşk trafiği yok yol bomboş ne yazık ki 1 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Aşka gelene kadar işim var kafam dolu 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Trafiğe kapalı alana geçmiş bulunmaktayım 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Trafik yok olağan akışında ilerliyor 😄 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşk meşk aramıyorum dolayısıyla kırmızı ışık hep 1 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay fasılalı yanıp sönen kırmızı ışık 1 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 51% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Trafiğe kapalı alan :D 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sakin 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Trafiğe kapalı alan yol çalışması var 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hindistan gibi 1 0 Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 24 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Trene gelen sonraki durakta iniyor :d 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kuş uçmaz kervan geçmez modu 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Her zamanki gibi kırmızı ışık. 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 61% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkmaz sokak😂 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yetişemiyoruz 1 0 Yorumla
İnsanDeğilimArtık Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Kuzey marmarayı kullanıyorum sakin ve boş diye 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Kapalı derine gömülü 1 0 Yorumla
s CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok ki fkdnj 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Trafiğe kapalı. 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Trafiğe kapalı alan 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Trafik shsbs 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Full kırmızı ışık 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Trafik yok 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Keşmekeş 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 39 , eic 77% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam yol ileri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Seyrediyor güzel değer gösteriyorum görüyorum daaaa uyuyor şimdi uyumasa arardım jxjxjxj
Aşk, sevgili, flört hatta iletişim şu an için kapalıyız..
Akıyor gidiyor güzel güzel. :D
Sessiz sakin 💆♀️kafa dinliyorum 😬
Detayın güzelliği 🌟
Aşk yaşıyor ise, flörtüm var ise kimseden çekinecek değilim var derim. Ama detayda olduğu gibi ne şiş yansın ne kebap misali oynamam ben neyse odur.
Arabanın ruhsatı yok kontak snshtarı kayıp üstüne tekerler çalınmış trafiğe çıkış belgemizde elimşzden alınmıs vaziyette
Işıklara gerek yok , döner kavşakta bekliyorum ; ne gelen var ne giden :P
Yok
Olsa da sabit güzel keyifli bir ilişkim olurdu
Trafik yok ve yollar serbest ama yoldaki o tek sürücü tövbeli.
Karışık şu aralar çok var ve hepside birbirinden güzel ımmmm karar vermek zor diyebilirim
Kalbim bir kişiyle atıyor şu an. Trafik yok. Sadece o.
Benim kalbim maşAllah İstanbul trafiği gibi sjsjsjsjjs
Aşk hayatım yok bazen buna açlık duysamda sanırım belli bir süre olmaması daha iyi
Ben bi seks arkadaşı istiyorum ama bulamıyorum şansıma flörtleştiğim kızlarda hep sevgili tarzı duygusal 🤮👎 bana seks arkadaşı lazım
Benden geçti o günler hjk
Aşk trafiğim İstanbul gibi karmakarışık sjwjwjwjwj
Trafik yok park ettik jsjs
Bizde bekliyoruz kırmızıda
Bana her yer kırmızı.
Tünele girdi çekmiyor
Kırmızıda sabit duruyor.
Trafikten nefret ederim
Yollar süresiz kapalı
Ne kimseyi sevdik nede gönül verdik
Kırmızı kimse gelmesin lütfen
Sakin kimse yok hayatım da