Kızlar, sevgilimin annesi neden böyle?

10 aydır birlikteyiz ilk buluşmamızdan 10 gün sonra mesajlarımızı gizli gizli okumuş ilk başta onaylasa da sevgili olmamızı kıskandığı için yasak koymuştu telefonunu almıştı buluşamıyorduk 7 ay sonra izin verdi ama zaten gizli buluşuyorduk ve çok mutluyduk hediyeler alınmıştı vs hep çok mutluyduk öğrendikten sonra ki buluşmalarda sürekli sorunlar çıkmaya başladı hastayım tarzı şeyler söyleyip buluşmamıza engel oluyordu buluşunca da arayıp rahatsız ediyordu bu aramaları normal değildi sürekli nerdesin napıyorsun ne zaman geliyorsun en sonunda dün akşam telefonda sevgilime beni çok sevdiğini söyle dedi o da söyledi yanında ben olduğum için nereye gittiği belli olsun annecim ekle sonuna şeklinde bir cümle kurdu yani sevgilim normalde bana demiyor da ona demesini mi üstüme alınacağım bu ne çeşit bir insan bu arada kişiyle hiç diyaloğum yok dün konuşmak istedim sonra vazgeçerek birbirimizi çok sevmemize rağmen bitirdim iyi miyim değilim o iyi mi o da değil ha birde sevgilimin daha doğrusu eski sevgilimin annesi yani bu kadın ve babası ayrı 🤷🏼‍♀️

Kızlar, sevgilimin annesi neden böyle?