Söylediğim bu şeyden dolayı sevgilim beni yanlış mı anladı? ne yapacağım? detaylar aşağıda?

birkaç gündür sevgilime diyorum "işten dönünce haber et" veya "varınca haber et" diye

işten 16.40 gibi dönüyor, bekliyorum mesaj yok. 1-2 saate yazıyor "napıyosun canım"

ben de ona soruyorum "dışarıdayım, arkadaşlarlayım, şuraya gidiyorum" falan diyor

bunu düşündüm ve ona açtım. dedim ki "eve döndüğünü haber verebilirsen çok mutlu olurum"

bana dedi "yazıyorum ya" ben de dedim "evet konuşuyoruz ama sen dışarı çıkınca haberim oluyor hani eve dönünce haber etsen mutlu olurum" diye

bu sefer bana "o zaman bundan sonra sen de her dışarı çıktığında nereye gideceğini kimle gideceğini vardığını kalktığını eve döndüğünü haber et ben de bunu istiyorum" dedi

sanki bana garez konuşur gibi, oysa benim ondan isteğim "eve döndüm canım" yazsa yeterdi. benim takıldığım şey eve döndü haber vermiyor ama dışarıda olunca haberim oluyor tamam çıksın dert etmiyorum ama eve döndüğünü haber verse iyiydi.

hiç bahsetmese miydim? yanlış anladı beni, ben her adımını hesap ver demedim ona...

Söylediğim bu şeyden dolayı sevgilim beni yanlış mı anladı? ne yapacağım? detaylar aşağıda?