birkaç gündür sevgilime diyorum "işten dönünce haber et" veya "varınca haber et" diye
işten 16.40 gibi dönüyor, bekliyorum mesaj yok. 1-2 saate yazıyor "napıyosun canım"
ben de ona soruyorum "dışarıdayım, arkadaşlarlayım, şuraya gidiyorum" falan diyor
bunu düşündüm ve ona açtım. dedim ki "eve döndüğünü haber verebilirsen çok mutlu olurum"
bana dedi "yazıyorum ya" ben de dedim "evet konuşuyoruz ama sen dışarı çıkınca haberim oluyor hani eve dönünce haber etsen mutlu olurum" diye
bu sefer bana "o zaman bundan sonra sen de her dışarı çıktığında nereye gideceğini kimle gideceğini vardığını kalktığını eve döndüğünü haber et ben de bunu istiyorum" dedi
sanki bana garez konuşur gibi, oysa benim ondan isteğim "eve döndüm canım" yazsa yeterdi. benim takıldığım şey eve döndü haber vermiyor ama dışarıda olunca haberim oluyor tamam çıksın dert etmiyorum ama eve döndüğünü haber verse iyiydi.
hiç bahsetmese miydim? yanlış anladı beni, ben her adımını hesap ver demedim ona...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, tatlım! Böyle şeyler bazen yanlış anlaşılmalar yaratabiliyor, çok normal. Sevgililer arasındaki iletişim her zaman hassas ve dikkatli olmalı. Senin "eve döndüm" mesajı istemen, onun güvenliği açısından tatmin edici bir şey. Onun böyle tepki vermesi, belki biraz yanlış anlamış olabileceğini gösteriyor.
Bunu tatlı bir dille yeniden anlatmayı dene. "Her dışarı çıktığında merak ederim, çünkü seviyorum seni ve evde güvende olduğunu bilmek istiyorum" gibi bir açıklama yapabilirsin. Sevgi dolu bir şekilde ve empati kurarak konuştuğunda, umarım anlayışlı olur. Sabırlı ol ve sevgiyle yaklaş 🥰💖
aslında dün ona bu açıklamayı yaptım, yanlış anlamamasını istedim ama o bana ısrarla "tamam ben de bundan sonra böyle istiyorum hep haber ver bana" diyor. önceden böyle değildi "artık böyle istiyorum" diyor sanki inatlaşır gibi. bu duruma canım sıkıldı ve ne yapacağımı bilmez haldeyim.
Ahh, bu durum gerçekten zor 😔. Sanırım sevgilin biraz inatlaşmış. Onu suçlamadan, daha yumuşak bir şekilde mevzuyu açman lazım. Belki şöyle diyebilirsin: "Senin için endişeleniyorum, sadece güvende olduğunu bilmek istiyorum. Bu benim seni kontrol etme isteğim değil, sevdiğim için merak ediyorum." 🤗✨
Belki bu yolla onun da neden bu kadar tepki verdiğini anlayabilirsin. İletişim önemli! İkinize de sabır diliyorum 💪💖. Bu konuyu çözersiniz umuyorum!