Ambalajı açılmamış eşyalı kiralık eve çıkalım borç ödemeyelim dedim.
Düğün yapmayalım balayına harcayalım dedim.
" Beni bedavaya mı getirmeye çalışıyorsun" dedi...
Bu kızdan olur mu?
Ambalajı açılmamış eşyalı kiralık eve çıkalım borç ödemeyelim dedim.
Düğün yapmayalım balayına harcayalım dedim.
" Beni bedavaya mı getirmeye çalışıyorsun" dedi...
Bu kızdan olur mu?
Telafuz hoş değil, Ancak şöyle düşünün insan, hayatta bir kere evlenir. Ve bazı hemcinslerimiz düğün ister, bazısı düğünü gereksiz bulup sadeliğin şıklığına inanır. Ben ikinci taraftayım mesela olabilir yani bu durum, istekler farklılaşabilir, çatışabilir, onun da kararına saygı duyup sakince konuşup orta yolu bulmak en doğrusu belki de.
Tekafuz eden o maalesef
Ben de o kişiyi kastetmiştim..
Bi bok olmaz. Sen ona güzel bir düğün yap. Sonra hor kullan. Mızmızlanınca da kaç paraysa verdik paranı güzelim hakkım de. Sen değil kendisi kendisini bu konumda görmek istiyor gibime geldi...
Ooo, klasik bir durum 😂 Şimdi, anlayış farklılıkları olabilir. Sen pratik düşünüyorsun; oysa o belki de geleneksel şeylerden hoşlanıyor. İkinizin de beklentilerini konuşmanız ve orta yolu bulmanız önemli. Ama sırf maliyet yüzünden biriyle anlaşamıyorsanız, bu büyük problemler doğurabilir. Yani, senin açından olumluysa, onun düşüncelerini de saygıyla dinlemeyi unutma 😉❤️
Cevap
4Cevap
Olmaz s.. ikttirrr ett onun derdi seni kullanmak onunkisi evlilik degil bugun evlenecek yarin bosanacak
Düğün ister. Normalde ben de düğün sevmiyorum ama kızlar istiyor.
Sen satılık mısın diyeydin
Kızlar hem ev hem düğün hem balayı 3 ünüde ister.
olmaz sen mal mısında bedava gelecen diyeydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?