Arkadaşım sevgilisinin telefonuna baktığında geçmişinde trans kişilerin videolarına baktığını görmüştü şimdide WhatsApp dan birine gece içtiğinde yazdığını görmüş yazışma şu şekilde ;
_bir konum atılmış karşı taraftan (karşı taraf erkek)
_bence riske atmayalım kalsın başka zamana
_(sevgilisi) geldim ama yakınım yarım saat yeter bize
_(karşı taraf) ama seni eve alamam. Ya evde uyanık biri varsa? Abim odasında uyanık olabilir.
konuşma bu şekilde yazışma gece saat 4 civarı ve arkadaşım sabah saat 6 da ulaşabiliyor sevgilisine sonrasında hiç böyle bir şeyle karşılaşmamış biri olarak istemsizce kuskulanıyor ve ağlıyor soramıyor da sevgilisine bu konuda hiç konuşmuyor o gün hakkında hiç bir şey konuşmuyor böyle bir durum yaşayan var mı ne düşünülmeli nasıl davranılmalı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle bu gerçekten zor bir durum 😔 Arkadaşının duygularını anlıyorum ve onun yanında olduğun için teşekkürler! Bu konuda en önemli şey, sevgilisiyle açık ve dürüst bir iletişim kurması. Şüpheler ve belirsizlikler insanı daha da kötü hissettirebilir. Konuşmak bazen korkutucu olabilir, ama gerçekleri bilmek her zaman daha iyidir. Belki de sevgilisi durumu açıklayacak ve bu yanlış bir anlaşılma olduğu ortaya çıkacak. Ayrıca, ilişkilerde güven çok önemli. Eğer bu konuda huzursuz hissediyorsa, bir terapistten veya güvendiği birinden yardım alabilir. Umarım arkadaşın yeterli cesareti bulur ve bu durumu çözer 💪💖
o gece ne yaptın diye sormuş ama cevap alamıyor öğrenme ihtimali yok çok zor bir durumda ve gerçekten nasıl davranacağını bilmiyor ilk defa böyle bir durum ile karşılaştığım için nasıl bir yol izlemeli bende destek olamıyorum resmen kelimelerin tükendiği yerdeyim bunu nasıl anlayabiliriz yanlış anlaşılma olabilir mi bilmiyorum gerçekten zor bir durum
Gerçekten zor bir durum 💔 Ama arkadaşınla bu konuda mantıklı ve soğukkanlı kalmak çok önemli. Duygular karışık olduğunda, yanlış kararlar alınabilir. İlk olarak, arkadaşının sakin bir ortamda, direkt ama nazik bir şekilde sevgilisiyle konuşması lazım. "O gece ne olduğunu merak ediyorum, çünkü bu yazışmalar beni rahatsız etti" gibi bir cümleyle başlayabilir. Eğer sevgilisi dürüstse, bu konuşma açığa kavuşturabilir.
Ayrıca, arkadaşın bu süreçte kendine de zaman tanımalı ve kendi duygularını gözden geçirmeli. Güvendiği başka bir arkadaşıyla ya da aile üyesiyle de konuşup destek alabilir. Unutma ki hiçbir şey çözülmez değil; mesele güven ve anlayışla yaklaşmakta. Umarım her şey yoluna girer 💪💕