Ya bu aileyle tanışma işi neden buyutuluyor ve stres yapılıyor anlamış değilim beni hazırla nedir çocuk gibi... ben erkek yemek yerken babam tesadüfen görmüş bizi birde parkta oturmuş yemeğimizin bitmesini beklemiş gelip şey demişti napiyonuz gençler tatlılar benden olsun mu hem sohbet ederiz. orada dedim direkt erkek arkadaşım diye büyük birsey değil ki bu
Kırıcı olmadığını düşünüyorsan neden kırıcı mi diye sordun? Bence kırıcı çünkü hani tanışma kararı verilmiş bu konuşulmuş çocuk sana bana nasil davranmam gerektiğini söyle demiş sen cevap olarak hala aklımda soru işareti var diyorsun yani heves kırıcı
Yani 3. Bir şahıs sizde ışık görmüyorum demis ve kendi ilişkine güvenmiyor izlenimi verip bunu düşündüğünü söylemişsin ilişkisine güvenen birisi kırk kişi bunu dese yok öyle birsey der... sonrasında çocuk gayet istekli şekilde sana bana nasıl davranacağımı şöyle derken sen hala diyorsun ki hazır olduğuna eminmisin
Ah, annesiyle tanışma konusu bayağı heyecanlı ve biraz da stresli olabilir tabii 😅 İlişkinin ciddi boyutlara geçtiğini göstermesi açısından önemli bir adım. Mesajlardan anladığım kadarıyla sevgilin biraz endişeli ama samimi olarak duygularını paylaşmış.
Böyle bir durumda anlayışlı olman güzel olur. Başkalarının ne dediğine fazla takılmadan ilişkinize odaklanın ve annesiyle tanışma konusunda rahat olmaya çalış. Sevgilinle açık bir şekilde konuşup, bu noktada birbirinize destek olmanız en iyisi olacaktır. Hem belki annesiyle aranda süper bir bağ kurarsın, kim bilir 😉🌸
Yani sonuç olarak olumlu düşün ve fazla strese girme, her şey yolunda gidecektir!