Nişanlım bana tokat attı?

İyi akşamlar herkese,
Nişanlım ve ben on yıldır ayrılmaz bir çiftiz. Birçok zorluğun üstesinden geldik ve her zaman birlikte kaldık. Ancak son aylarda zor bir dönem geçiriyoruz çünkü onun özel hayatı ciddi anlamda etkilendi. Bazen ona çok yardımcı olamadım, çünkü bazı durumlarda maalesef bencil davrandım. Bu yüzden son üç-dört aydır neredeyse her gün kavga ediyoruz ve her zamankinden daha şiddetli tartışıyoruz. O, sık sık kendini "yalnız" hissettiğini söylüyor.

Birkaç gün içinde evleneceğiz, ancak o artık benim kışkırtıcı tavırlarımdan ve sıkça şikayet etmemden bıkmış durumda. Bir aydan uzun süredir davranışlarıma çok dikkat ediyorum ve birçok hatamı gözden geçirdim. Ancak geçen hafta tekrar bir tartışma yaşandı, yeni evimizde bağırdım ve öfke anında bana tokat attı. Komşuların bir şey duymasını engellemek için bunu yaptığını söyledi, çünkü sürekli "sessiz ol, bağırma" diyordu ve boynumu hafifçe tuttu ama o kadar yumuşaktı ki neredeyse hiç hissetmedim. Yaptığından dolayı çok pişman ve o günden beri her şeyi telafi etmeye çalışıyor.

Onu çok seviyorum, ancak bu durumla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Son on yılda böyle bir şey hiç yaşanmadı. Kendimi yalnız, hayal kırıklığına uğramış ve aşağılanmış hissediyorum. Bazen, onun yaptığını unutmaya çalışıyorum ve işleri yoluna koyması için ona bir şans vermek istiyorum. Ancak sonra her şey aklıma geliyor ve bununla başa çıkmakta zorlanıyorum.

Aslında, böyle bir şey yapan erkeklerden nefret eder. Bu tür insanlarla hiç iletişim kurmaz. Kendisi oldukça eğitimli bir adam.

Lütfen beni yargılamayın, sadece bir tavsiye verin. Düğünü iptal etmeli miyim?

Ayrıl
Ayrılma şans ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Nişanlım bana tokat attı?