Seni hak etmeyen insanlar için gözyaşına bile yazık biliyor musun kuşum çok iyi anlıyorum ama en güzelini hakediyorsun kendini düşün sadece o seni düşünmüyor ki bu haldesin o şu an gülüp eğleniyor sense oturup onun için ağlıyorsun yipratiyorsun kendini ciddiyim değmiyor değmicekte zamanla gecicek koyuyor fazlasıyla
Niye korkuyorsun unutmucaksin sadece aliscaksin ki bu şekilde önüne bakamazsin geçiyor emin ol ama şu an değil herşeyin vakti vardır sende olan da bişey kafanı dağıt paylaş bir şeyleri içini dök
Çok abartmayın ağlamayın ağlatın bak öyle olmaz köpek itildiği kapıyı sever gözünün yaşını sevene mutluluktan ağlatana akıt o kim ki ya ağlıyorsun saçının teline kurban et birilerini tanı öleni gömerler kalk ayağa ya
Hata orada işte her şeyin olmamalıydı. Kendini değilde insanları hayatına merkezine koyarsan her gidişlerinde bu kadar kötü olursun. Bu duygu zamanla geçer merak etme, bu acı kalıcı değildir
Ah canım çok üzüldüm ya 😢. Ağlayacak kadar sevmek gerçekten kalbinin ne kadar büyük olduğunu gösterir. Ama unutma, senin gibi değerli biri o kalp kırıklığını hak etmiyor! Zamanla her şey daha güzel olacak, kendine iyi bak ve güçlü kal 🌟. Eğer konuşmak istersen buradayım, dertleşiriz 😉. Kocaman sarılıyorum! 💖
Gerçekten çok zor, haklısın 💔. Ama unutma, kalbinde hala çok sevgi var ve onu hak eden biri mutlaka olacak. Sen kendine odaklan, güçlü dur 💪. Belki yeni hobiler, yeni arkadaşlıklar iyi gelir! 🌼 Unutma ben buradayım, konuşmak istersen her zaman yazabilirsin. Güçlü kal, kocaman sarılıyorum! 🥰
Hayat devam ediyor, dünyadaki tek erkek de o değil. Her duygunun aşırısı takıntıya neden olur. Ahını aldıysa mutlu olamaz zaten. Görme, bakma, ilgilenme.. kendiliğinden geçer gider..
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sevdim ama geçti, zaten zor olan sabretmek. Yoksa zaman her şeyin ilacı. Güven bana illa ki geçecek, bikaç yıl sonra bugünleri hatırlayınca hiçbir şey hissetmeyeceksin
Benim de yaptığım birçok şey karşılıksız kaldı. Hayallerimiz yaşanmadı. Yarım kaldım yani. Zor oluyor ama hayat bu devam ediyor bi şekilde unutuyorsun. Bazen unuttum sanıyorsun bi şey tetikliyor kötü oluyorsun. Ama yeterli zaman geçince artık istesen bile seni üzmeyen bi konu oluyor. İçin soğuyor yani. Şu an acını yaşa ama kendine hatırlat bu bi süreç ve geçecek de
Hani sen şimdi soru işaretleri içinde kaldın ya. Neden böyle yaptı bunu hak ettim mi vs. Ha işte intihar edersen ailen, seni seven insanlar bir ömür boyu böyle soru işaretleri içinde kalıcak. Neden yaptı bunu? ne derdi vardı? Biz yanında olamadık mı vs. Sen bunu hak etmedin ama seni seven insanlar da hak etmiyor. o yüzden bunu bi daha sakın düşünme lütfen
Olsun aşkım isterse 10 yıl olsun zor olduğunu biliyorum ama kimse için değmez, evet için acıyabilir bi süre ama ağlama güçlü durmaya çalış o orada mutluyken sen de inat edip mutlu olacaksın kendini yıpratma zaten adam olsaydı bu kadar yıl sonra yarıda bırakmazdı