Güncellemeler
1 yıl
Güncel arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var çocuk Mardinli zengin bir aşiret aileden geliyor kendisi güçlü ve akilli eğitimli bir çocuk ailesi kendi memleketlerinden biriyle evlendirmek istiyorlar bunu ama ısrarla evlenmiyor bu ve bana ilgisi olduğunu hissediyorum ben de eğitimli güçlü bir kadinim bizden olur mu bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Denemeniz gerekir gadası
Israrla evlenmiyorsa evlilikte gözü yok. “Güçlü kadın” olman onlara ters teper yalnız.
Evet evlilik istemiyorum diye kendisi söylüyor ama ailesinin istediği bicimde evlenmemek icin inat ediyor bence. Bu arada ben pek takilmalik biri değilim bunu gayet iyi biliyor
Kaderiniz bir yazılmışsa ailesi de seni sever bir şekilde olur ama yazgıda yoksa olmaz hep bir sebep çıkar
Mardinli erkeklerden uzak dur bir mardinli olarak tavsiyem
Mardinin insanı insandır kadınlı erkekli
Ben de mardinliyim ama erkekleri normal olmuyor genelde
Allah allah mardinin insanı hörmetkardır insandır bayanları ayrı zaten bilemedim
İyiyiz zaten de ruh halleri açısından dedim ben psikolojileri normal olmuyor
Orasına bişey diyemem belkide calişma sahası olmadıgı içindir psikoljileri bozuktur
Giyimini düzelt, hamaratligini da belli et direkt evlendirirler zaten sizi diğer kızdan vazgecip
Olabilirde olmayabilirde dikkatli olmak lazim
Ne açıdan biraz bahseder misin benim de aklımda soru işaretleri var çünkü
Eğitimli güçlü birde sanırım egoist
Olgun biri açıkçası ben sürekli farklılıkları dile getiriyorum onu uzak tutmak için ama bi şekilde yanımda olmaya devam ediyor benim de öyle pasif ve uysal biri olmadığımı da biliyor
Neye güveniyor anlamış değilim
İyi düşün iyi karar ver aşiret diyorsun sen öyle değilsin. Sülalenin yanına gelin gidiceksin taşıyamama durumun var. Kendi aileni de düşün. Yüksek ihtimal ailenden uzak şehir dışında yasayacaksın. Çok iyi düşün
Ailesi sürekli Mardine gitmesini istiyorlar çocuğun ama o da istemiyor hangisi ağır basar bilemiyorum tabi ama ben de zaten çocuğa pozitif bi ilgi göstermiyorum uzak duruyorum o benle daha cok ilgileniyor bu arada
Sadece güçlü bir duruşunun olması hoşuma gidiyor ailesinin istediği kızlarla da ısrarla evlenmiyor arkadaslari biriyle tanistirsa istemiyor ama bana gizliden hisleri olduğunu da seziyorum
Genelleme yapmak uygun olmaz ama ne kadar istemese de ailesini dinler oraya gider. Ana baba sözü senet olup üstüne söz söylenmez. O da mardine gider.
Bunu ben de düşündüm uzak durmak em iyisi galiba zaten esas ilgi onda ben de değil
👏😊👋
Bu arada ön yargılı olup egoist yazdığım için özür dilerim
Aşiret gelini zor zanaat
Nasip
Acil konus acil ona