Eril erkek kalmamış bu değişim nereye gidiyor?

Valla artık Arap erkekleri ile flörtleşmeye başladım. En eril onlar. Arap deyince hepsini cahil sanmayın lütfen. Modern çook Arap var. Dün bir gönderi gördüm. Bir çiçek almanın değerinden bahsediyor kız. Yorumlar şu şekilde; siz bize ne yapıyorsunuz, neden erkekten bekleniyor, bunları yapacaksak eşitlikten bahsetmeyin. Yani bir jest yapmak için , karşı tarafa çıkar bakılmaz. İnsan sevdiği için yapar ve eminim o ilişki sağlıklıysa, kadında onu mutlu eder. Böyle tepkiler hiç sağlıklı değil. O ne yapıyor bilmemne. Bir hesabin parasininin hesabını yapıp lafını eden erkekler dahi var. Ben ilişkilerimde öylece durmam. Bende ödeme yaparım. Ama bir hesabın lafı da edilmez yani. Evlendiğin zaman o erkekle aile oluyorsun. Yeri geliyor çocuğun oluyor bebekken çalışmıyorsun. Evlenmeden önce bir yemek hesabı tutan sonra ne yapar. Bu lafım durumu yerinde olup böyle laflar edenlere. Olmazsa zaten bu konuşulur. Gerçekten Turk erkekleri noluyor size, ya sorumluluk sahibi değil, ya eğlence peşinde kız peşinde çapkın, ya toxic. Sağlıklı ilişki yapılacak evlenilecek kalmış %5 erkek

Eril erkek kalmamış bu değişim nereye gidiyor?