Valla artık Arap erkekleri ile flörtleşmeye başladım. En eril onlar. Arap deyince hepsini cahil sanmayın lütfen. Modern çook Arap var. Dün bir gönderi gördüm. Bir çiçek almanın değerinden bahsediyor kız. Yorumlar şu şekilde; siz bize ne yapıyorsunuz, neden erkekten bekleniyor, bunları yapacaksak eşitlikten bahsetmeyin. Yani bir jest yapmak için , karşı tarafa çıkar bakılmaz. İnsan sevdiği için yapar ve eminim o ilişki sağlıklıysa, kadında onu mutlu eder. Böyle tepkiler hiç sağlıklı değil. O ne yapıyor bilmemne. Bir hesabin parasininin hesabını yapıp lafını eden erkekler dahi var. Ben ilişkilerimde öylece durmam. Bende ödeme yaparım. Ama bir hesabın lafı da edilmez yani. Evlendiğin zaman o erkekle aile oluyorsun. Yeri geliyor çocuğun oluyor bebekken çalışmıyorsun. Evlenmeden önce bir yemek hesabı tutan sonra ne yapar. Bu lafım durumu yerinde olup böyle laflar edenlere. Olmazsa zaten bu konuşulur. Gerçekten Turk erkekleri noluyor size, ya sorumluluk sahibi değil, ya eğlence peşinde kız peşinde çapkın, ya toxic. Sağlıklı ilişki yapılacak evlenilecek kalmış %5 erkek
+1 yılİnsan sevdiği için yaptığı şeylerin hesabını neden yapar ki? Bana da aptalsın bu kadar çabalama diyolar. Seviyorum ya hani, ben onun için elimden geleni yapınca yanında olunca koruyup kollayınca niye aptal oluyorum ki? 🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılAptal falan olmuyorsun işte öyle erkekler çıkarcı ve demek istediğim tam bu , bu soruda. İnsan aile kuracağı kadından bir çiçeği bir jesti esirger mi bunun lafını hesabını yapar mı. Çok erkek yapıyor ben sosyal medyada olsun gerçekte olsun görüyorum duyuyorum. Sen doğru yapıyorsun. Doğru kişi geldiğinde, sana hepsinin karşılığını verecek, sevgisiyle, o da sana suprizler yapacak çaba harcayacak senin için. Böyle erkekler için her şey yapılır. Diğer erkeklerden koca olmaz
- +1 yıl
32 yaşımdayım, 3 kız arkadaşım oldu. Üçü de birbirinden beter çıktı. O yüzden 4 yıldır kimse yok hayatımda. Olur mu ister miyim bilmiyorum. Ama inan ki onların arkadaşları bile defalarca ona bu kadar değer veren onun için bu kadar çabalayan onu bu kadar toparlayan kimse olmamıştı dediler bana. Yani ben yaptığımın, verdiğimin hesabını hiç yapmadım, yapmam da. Şair diyo ya; "Ben birini severken şu kadar seveyim, bu kadarını hak eder diye hesap yapamam ki. Sevebildiğim kadar severim. Kıymetini bilmedi mi? Bu da onun sorunu.." benimki tam olarak bu hesap. En azından pişmanlığım, keşke şunu da yapsaydım diyeceğim hiçbişe olmaz. İçim rahat olur.
Soran+1 yılNe güzel düşünüyorsun. Evet sen yapman gerekeni yapmışsın. Eğer değer bilmeyen biriyse bu onun sorunu. Senin karakterin düzgün olsun boş ver. Başka zaman umarım gönlüne göre biri çıkar 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım haklılık payın var ama bence konuyu fazla genelleme. Türk erkekleri deyip hepsini aynı kategoriye sokmak bence haksızlık olur. Evet, toksik tipler de var ama ne kadar insan varsa o kadar farklı karakter var 🌈. Modern Arap erkekleriyle flörtleşmen hoşuna gidiyorsa ne âlâ, ama bu demek değil ki tüm Türk erkekleri problemli.
İlişkilerde karşılıklı saygı ve jestler önemli. Sevgilinin sana çiçek almasını istersin, o da senden bir ilgi bekler. Aşk iki taraflı bir oyun ama kuralları güzellik ve anlayış olmalı 💖. Unutma, her zaman sevgi dolu, saygılı ve anlayışlı insanlar var. Onları bulmak bazen zaman alabilir ama değiyor 🥰!
Sen ne düşünüyorsun, bu konularda daha iyi tecrübelerin oldu mu? 🤔03 Yorumla
Soran+1 yılCanım tüm demedim tekrar oku istersen yapay zeka
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen+1 yılAa, pardon canım, yanlış anladım sanırım 😂. Tüm Türk erkekleri dememişsin, haklısın. Ama gerçekten bazen insan bir sınıfa dahilmiş gibi hissedebiliyor. Neyse ki sevgi ve anlayışla dolu ilişkiler bulmak mümkün 🌸. Senin deneyimlerin neler? İlişkilerde en çok neyi önemsiyorsun? 💕
Soran+1 yılBen sadakati saygıyı önemserim, sen en çok neyi önemsersjn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAdamsan cevap ver Arap dediğin ülkedeki Suriyeliler mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
suriyeli olur mu türk erkek yerine
+1 yılHerkes çıkarı peşinde, cimrilik mi bağnazlık mı bilemiyorum ama hiç iyi bir yere gitmiyoruz o kesin.
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ask sevgi pekte önemli değil sanki
- +1 yıl
Bana da öyle geliyor. Bir taraf gelir peşinde, diğer taraf gider peşinde. Kimse demiyor ki insan sevdiğine değer verir, gelir gider dengesi el birliği ile olur, birlikten kuvvet doğar. Vay adam beni uçursun, tatillere götürsün, yatlar katlar alsın, öteki taraf da taş gibi olsun, her istediğimi yapsın, çok sesi çıkmasın kafasında. Saçma sapan bir haller.
Soran+1 yılTabiki dediğin de yani yanlış, tabiki bir evlilik yolunda o adamdan sorumluluk beklersin, kendinde çabalar kendini geliştirirsin. Ama yatlar katlar alsın şöyle böyle uçuk şeyler saf sevgi gibi değil. Ama tabiki madem evlilik yoluna gidilecek, iki tarafta buna hazır olmalı sorumluluk olarak
- +1 yıl
Ben de onu diyorum, sorumluluk paylaşılmalı. Hayat müşterek dedikleri böyle bir şey. Birbirine destek olacaksın ki zorlukları aşasın, mutluluk oluşturabilesin, zenginliklere birlikte kavuşabilesin. Herkes kendi mutluluğuna odaklanırsa işin sonu hüsran.
Soran+1 yılEvet ama bence bu bir kadına yapılan jestte hesap tutarak olmaz bu çok çirkin. Artık çoğu Türk erkeği bunu yapıyor
- +1 yıl
O konuda haklısınız. Jestler için de bu denli cimrilik fazla. Tamam eşitliği savun ama hayatında değer verdiğin insanı da mutlu etmeye çalış yani.
Soran+1 yılEvet değil mi ölür müsün bir çiçek aldın diye kaç kuruş ki lafını ediyorlar. Gerçekten çok ilginç bir dönem. Sen eşine, sevgiline bunu çok görüyorsan böyle şeyleri senden ne baba ne koca olmaz
- +1 yıl
Kafalar yanmış millette. Mutluluk gökten zembille inecek sanıyorlar herhalde.
Soran+1 yılEvet maalesef aile değerleri azalmış ya
- +1 yıl
Aile değerleri de, insanı insan yapan unsurlar da giderek yok oluyor
Soran+1 yılEvet öyle aile kuracak adam yok herkes farklı dünya
- +1 yıl
Olan da zaten ortalıkta değil, adamı da kadını da.
Soran+1 yılYani bulmak zor evet yüzde beş kalmış, sürekli onu ele bunu ele valla zor bir devir
- +1 yıl
olsun, abuk subuk biri olacağına yalnızlık daha iyidir.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun eğer zaten doğru kişi çıkmazsa evlenmem daha iyi
- +1 yıl
Tamamen aynı fikirdeyim. Düzgün bir ilişkim olmayacaksa hiç olmayıversin.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Maalesef, yapacak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eril biriyim gerek ses tonum olsun gerek tavırlarım olsun gerekse giyim tarzım olsun
10 YorumlaEvet Araplar olarak öyleyiz
10 Yorumla
+1 yılAraplarla konuşmak için bahane arıyorsun sanki.
017 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten çevremde çok var
- +1 yıl
Tamam işte😀 bir de zenginler
Soran+1 yılBak şimdi, senin zengin dediğin kişiler okuyor. Ülkesinde memnun degilse göç ediyor. Çabalıyor. Bu kişisel gelişimdir bir yerde. Dil öğrenmek, yeni tecrübeler edinmek. Bende yurtdışında yaşadım. Çalıştım. Üç dilim var. Eğitimim var. Yani? Ne demek istiyorsun sen? Ben kendimi geliştiriyorsam, bunu Arapta olsa , Türkte olsa, İngilizde olsa, ondan da beklerim. O da kendini geliştirmiş olsun aksi takdirde anlaşamayız senin gibi önyargılı boş konuşan biri olur.
- +1 yıl
Bence erilliği parayla ölçüyorsun.
Soran+1 yılErillik= para 💰 böyle mi yazdım ben? Gerçekten bunu mu anladın. Eğitim, kişisel gelişim, çaba yazıyor orada. Bunu iki cinste yapabilir. Tek bir kişi değil. Hayatında çabalamak, kariyerli olmak demek = paracı olmak mıdır? Eğitimli bir insan kendi denginde birini arayamaz mı? Bence bu doğal bir durum, herkes dengi dengine diye bir söz bile var.
- +1 yıl
Yani şair burada yurtdışında olduğunu vurgulamaktadır. Sen eril birini bul tabi.
Soran+1 yılEski erkek arkadaşım Avrupa'da yaşıyor. Devletten her ay güzel para alıyor çalışmadığı halde. Villada kalıyor, durumu iyi, ama ben ayrıldım. Eğer erillik ; para ise neden ayrıldım? Ben bunu düşünüyorsam nasıl neden ayrıldım? Benim için kişisel gelişim önemli. Özgüven, eğitim, çaba.
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni ama eril erkek kalmamış demen talihsiz bir yorum olmuş.
Soran+1 yılMesela Avrupa vatandaşı olabilirdim. Beni çok seviyor. Ama ben soğudum. Kişisel gelişimden kariyerden 💰 bunu anlaman üzücü. Kaldı ki aile kurmak için belirli bir miktar gereken bir şey para. Ama paracı olmak bu değil.
- +1 yıl
Paraya değer vermemen takdire şayan 👍
Soran+1 yılAçıklama kısmında %5 anca var yazmışım hepsi değil yani. Ama az olduğu kesin. Ufak tefek hesaplar peşindeler. Bir çiçek almak için bile hesap yapıyorlar kadın bana napıyor diye. Bu gibi birçok yorum vardı.
- +1 yıl
Çok ayıp. Cimri insanlardan nefret ederim 😡
Soran+1 yılÇok farklı çıkarımlar yapıyorsun yazdıklarımdan. Herneyse teşekkürler, iyi günler sana
Soran+1 yılEvet ayıp tabiki
- +1 yıl
Detaycıyım 👍
Soran+1 yılBiraz da kurgularcasına ekliyorsun olmadık şeyleri bence
- +1 yıl
Olması gerektiği gibi irdeliyorum.
Eril erkeği tanımla bana
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk sahibi, kadına karşı düşünceli, korumacı, bir kadına yapacağı jestlerin lafını etmeyen hesabını tutmayan, KADININA DEGER VEREN. maalesef böylesi pek yok artık baya azalmış türleri
+1 yılNerde yaşıyorsun ki arap çok etrafında
00 Yorumla
+1 yılNe anlatıyon be ablaa
010 Yorumla- +1 yıl
Eminim sen kudurmadın skskks
- +1 yıl
Senin niye aklın hep orada
- +1 yıl
Tanıyomuş gibi konuşma boşuna
- +1 yıl
Artist
- +1 yıl
Yoo Çok yaşa
+1 yılNeden kalmamış.
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdım ya. Bana denk gelmiyor , %5 vardır bulamadım öyle birini daha.
- +1 yıl
Aramaya devam
Soran+1 yılÖyle bakalım kısmet
+1 yıleril ararsan gel beri
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler