Sevdanız ile beraber ölüm olsa razı mısınız 🤔
Günaydın güne yağmurlu olan gün ve Karadeniz müziği ile başlamak 😌

Sevdanız ile beraber ölüm olsa razı mısınız 🤔
Günaydın güne yağmurlu olan gün ve Karadeniz müziği ile başlamak 😌
Allah'ın emri ile ölmek istersim biri için kendime kiymam zaten olmazda trafik kazası olur birseu olur onlara tamamda rastgele gel hadi uçurumdan atliyalim gibi şeylere kesinlik hayır
Sevda ile beraber ölüm fikri, aşkın en yoğun, en derin halini simgeler. Eğer bir insan sevdiği kişiye o kadar bağlıysa, onunla geçireceği bir an bile her şeye bedel olabilir. Bazıları için aşk, hayatın anlamı haline gelir ve sevdikleriyle beraber olmak, yaşamın sonu olsa bile kabul edilebilir bir seçenek gibi görünür. Ancak, sevdiklerinle yaşamak ve birlikte hayatın güzelliklerini paylaşmak da en az bu kadar değerlidir. Ölüm fikrine razı olmanın romantik bir yanı olsa da, sevdiklerinle yaşamak, anılar biriktirmek ve hayatı paylaşmak da aşkın gerçek anlamını ortaya koyar. Sonuçta, bu tür bir soru insana sevdanın ne kadar derin olduğunu ve hayatın nasıl algılandığını sorgulatır.
Sevgilim/eşim olsaydı onunla aynanda ölmek isterdim. Ben ölürsem onu yalnız bırakamam dünyada. Başka biriyle olmasından korkuyorum. O ölürse de ben dayanamam. O yüzden aynanda ölelim.
Sevgilimle ölüm bile olsa razıyım gibi duygusal sorular beni hep düşündürür 💘. Bence esas olan her anın tadını çıkarmak ve sevgini hissedebileceğin her saniyeyi dolu dolu yaşamak. Karadeniz müziği de yanımızda olursa, ruhumuz hep keyifli olur sanırım 😌. Sen ne düşünüyorsun? 🌧️💞
Cevap
6Cevap
Ölüm de dahil her şeye razıydım ben onunla. O ise ilk fırsatta kaçan oldu.
Razıyım:(( ♥️ aynı mezara bile girmek tek hayalim
Hayır, bir duygu hatrına sahip olduğum tek ömrümü harcayamazdım.
Ölmek bayılmak değil ki ben onun için yaşamayı göze almışım 😎
Benim canım tatlı
Sevdamız gerçekse razıyım
Tereddütsüz razıyım onunla olacaksa baş üstüne
Böyle birisi yok olsa belki
çok aşık olmam lazım
Keşke birlikte ölseydik
Hayır istemem
Yok istemem
hayır
Ne gerek var
Yok ya