Eski sevgilim hem suçlu hem güçlü sinirimden kuduruyorum ona ne yapayım?

Beni aldattı o. Başka kızlar için bıraktı. 6 aylık ilişki meğer biriyle görüşüyormuş. Bir gün önce evleneceğiz derken bir gün sonrasında ayrılıyor. Ona çok aşıktım. Onu yıllarca engelledim. Bazen kaldırdım engeli sadece konuşmak iyi geldi çok özlediğimde. Ama ben yazmadım ona yıllarca hep kendi yazdı engeli kaldırınca. Şimdi iki yıl geçti dün görüntülü aradık. Biraz da alkol içiyordum. Ona dedim ki, neden olmadı sameh benimle. Gerçek sebebi merak ettim. Biliyorsun dedi bana. Evet bildiğim şeyler var. Ama bahane gibi geliyor hepsi. Sonra ona dedim ki bir gün ilişkim olduğunda benimle asla konuşamayacaksın sonra dedi ki biz arkadaşız neden. Dedim sen benim eski sevgilimsin ve hiçbir erkek onunla konuşmamı istemez ilişkideyken. Sonra bana dedi ki, bu konulara girme demiştim film izlemeye devam edeceğim dedi ve kapadı. Biliyorum bana tekrar yazacak. Ona şu an öfke doluyum hem kaba. Hem neler yaptı. En son ona aşık oldum, bu adama mı yani? Onu aradığım için bile kendime kızıyorum şu an. O hicbirsey için değmez. Tekrar bana yazdığında ona nasıl bir ders verebilirim ne yazabilirim kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Çünkü ona karşı hak etmeyeceği sözleri söyledim. O hiç bir şey hak etmiyor.

Güncellemeler
1 yıl
ŞEREFSİZ SAMEH
Eski sevgilim hem suçlu hem güçlü sinirimden kuduruyorum ona ne yapayım?