Aşk İlişkileri Gerçek aşk karşına çıktığında ondan kaçmak mümkün mü? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ee günaydın o zaman unutmuşum yazmayı 🌞 Gerçek aşk karşına çıktığında ondan kaçmak mümkün mü? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Mümkündür, hiç denemeden kaçıyorsak eğer gerçek aşk ihtimalinden de kaçmış oluruz 1 19 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kaçıyon ama 😂 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Erkeklerin aşık olabileceğine pek inanmıyorumdur belki de 😀 sonra sadece ben aşık olurum ve bu hikayede yanan ben olurum al başına belayı 😅 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Gerçek aşktan kaçılmaz mesaj kutunu aç girsin içeriye 😂 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Aşk geliyorum demez 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Senin o kapını kırıcam sen bana böyle işkence et et 😀 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl 🫣🫣🫣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yapay zeka gibi oldun bee 🙄 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Aa neden 🙄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Rezil ettin beni elaleme 😂 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Rezil olacak bir durum yok, elalem önce kendine baksın 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Beni elalem ilgilendirmez 😂 ben kendime bakıyorum Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Elaleme rezil ettin dediğin için dedim, yoksa beni de ilgilendirmezler 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl İnstagramını yaz şuraya bakim 😀 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl Senin de hızına yetişilmiyor he oradan oraya atlıyor 😂 fakat Instagram kullanmıyorum gerçekten 🤷♀️ Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ne kullanıyorsun sen instagram dışında 😀 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl WhatsApp desem numaranı şuraya yaz demez herhalde 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Numaranı yaz arim 😂 Yorumla Öylebi_İçimdengeldi 1 yıl 05.. ... .. .. 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Hergün bi rakamını sorumda yaz toplucam 😀 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşk öyle bir hortumla tutar içine çekerdi ne olduğunu anlıyamazsın kaçmak şöyle dursun 1 0 Yorumla
Chrissie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum hiç gerçekten aşık olduğumu hissetmedim. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Keşke mümkün olsa.. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mantikli biriyse kaçabilir 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl O kadar durum vahim mi ya Alaçatı_mavisi 1 yıl Vahimlikten degil. Şöyle ki kimi insan duygulariyla haraket eder kimi akliyla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl aşık oldun galiba şu sorulara bak 😂 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Valla aşık olmadım soru sadece 😀
Sadecemksksksk Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Zaten gerçek aşık olsan onun yanından ayrılmak istemezsin 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok elinden tutup hemen götürmek lazım 🤣 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ecel gibi birsey mümkünatı yok kacamazssin 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mümkündür, hiç denemeden kaçıyorsak eğer gerçek aşk ihtimalinden de kaçmış oluruz
Kaçıyon ama 😂
Erkeklerin aşık olabileceğine pek inanmıyorumdur belki de 😀 sonra sadece ben aşık olurum ve bu hikayede yanan ben olurum al başına belayı 😅
Gerçek aşktan kaçılmaz mesaj kutunu aç girsin içeriye 😂
Aşk geliyorum demez 😀
Senin o kapını kırıcam sen bana böyle işkence et et 😀
🫣🫣🫣
Yapay zeka gibi oldun bee 🙄
Aa neden 🙄
Rezil ettin beni elaleme 😂
Rezil olacak bir durum yok, elalem önce kendine baksın 😂
Beni elalem ilgilendirmez 😂 ben kendime bakıyorum
Elaleme rezil ettin dediğin için dedim, yoksa beni de ilgilendirmezler 😀
İnstagramını yaz şuraya bakim 😀
Senin de hızına yetişilmiyor he oradan oraya atlıyor 😂 fakat Instagram kullanmıyorum gerçekten 🤷♀️
Ne kullanıyorsun sen instagram dışında 😀
WhatsApp desem numaranı şuraya yaz demez herhalde 😀
Numaranı yaz arim 😂
05.. ... .. .. 😀
Hergün bi rakamını sorumda yaz toplucam 😀
Aşk öyle bir hortumla tutar içine çekerdi ne olduğunu anlıyamazsın kaçmak şöyle dursun
Bilmiyorum hiç gerçekten aşık olduğumu hissetmedim.
Keşke mümkün olsa..
Mantikli biriyse kaçabilir
O kadar durum vahim mi ya
Vahimlikten degil. Şöyle ki kimi insan duygulariyla haraket eder kimi akliyla
aşık oldun galiba şu sorulara bak 😂
Valla aşık olmadım soru sadece 😀
Zaten gerçek aşık olsan onun yanından ayrılmak istemezsin
Yok elinden tutup hemen götürmek lazım 🤣
Gerçek aşk duygularla olur vefakarsa
ecel gibi birsey mümkünatı yok kacamazssin 😀
Ben kaçmazdım