Aşk İlişkileri Sizce bir erkek kıza maddi durumunu anlatır mı ben olsam anlatmam ben de ablama korumaya çalışıyorum? busra_45 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun sevgisi gerçek mi ablam benim gibi olmasını istemiyorum çünkü onu kandırıyor ama hala uyanmadi🥲💔 Sizce bir erkek kıza maddi durumunu anlatır mı ben olsam anlatmam ben de ablama korumaya çalışıyorum? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Sen erkek değilsin ki! Ben olsam diye bir şey yok! Sorarsa anlatılır sakınca görmüyorum! 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. anlatanı vardır belki de 0 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ablanı sen koru ne olur olmaz 0 2 Yorumla busra_45 1 yıl Bu adamın sevgisi gerçek mi Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Emin değilim ama olmayabilir Yorumla
Berk_brk07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hmm öyle 0 1 Yorumla busra_45 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Sen erkek değilsin ki!
Ben olsam diye bir şey yok!
Sorarsa anlatılır sakınca görmüyorum!
anlatanı vardır belki de
Ablanı sen koru ne olur olmaz
Bu adamın sevgisi gerçek mi
Emin değilim ama olmayabilir
Hmm öyle