• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

EVLİ OLAN ERKEKLER EŞLERİNDEN NE İSTER?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Genel olarak beklentiler nelerdir?
EVLİ OLAN ERKEKLER EŞLERİNDEN NE İSTER?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

Seks haricinde diğer her şey herkesin istediği gibi.. Çok sevsin , sadık olsun, evinle ilgilensin gibi gibi..
    Sadece sekste beklentimiz var.. Onda da maalesef kadınlarımızın çoğu eksik.. Doyuran bir seks erkeği kadına aşık eden ve kadının erkeği elinde tutmasının en kolay yoludur..

0
    30 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya söyle soyliyim libidom fazla yüksek ve hep kostüm tarzı vs giyerim hatta bazen o der yoruldum senin libidom yüksek her hafta iki günde bir bazen iki defa üst üste bile getirdim ama önceden hiç iliskiye girmedi sadece haftada bir boşluk veriyoruz ya da hergub dolu dolu geçiyor açıkçası sorum şu bu bunlara rağmen sizce açık bir kızla yan yana oturduğunda otobüste vs veya gördüğünde erekte olur mu

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Evet. biz ne zaman nerede bir kalça , bacak, gögüs veya bir hareket görsek saniyede erekte oluruz.. Bizdeki yapı sürekli birşeyler tetikler bizi.. Canımızın çekmesi anlık ve herşeye olabilir. Mesela sabah sevişip çıkıyoruz yolda giderken etekli birini görsem hemen ahh o etekle harika olurdu diye düşünüp canım çekiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyide öyle sevgi olmaz ki ve eşim onceden ilsiki yaşamadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani abaza biri değil eminim

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Bunun abazalıkla alakası yok. Bilimsel araştırma bir erkek her dakika aklında seks geçer.. Çevrede bunun oluşmasına etken çok. Ama bu şu demek değil. Sadece aklından geçer. Burada işe sevgi ve vicdan karışır erkeğin daha ileri gitmesini engeller. Eğer eşinizi sizi seviyorsa vicdanı izin vermez aklından ohh deyişiyle kalır.. Bu tıpkı sizin aklınızdan yakışıklı bir erkek gördüğünüzde yakışıklıymnış demesi gibi.. Yani birşeyleri beğenmek onu yapacağız anlamına gellmiyor.. Ancak o beğendimiz kadın gelip şartları zorlarsa kanma ihtimalimiz yüksek.. Bu yüzden kadın erkeği doyurursa o kanma olayıda okadar az olur. Ama evdeki seksten memnun değilse ( seks girip boşalmak değil ) yani tutkulu bir seks yoksa gözü dışarı döner

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani iyi bir cinsellik var eminim sadece bana göre duygusal aldatmaya giriyor ve bu çok taktiğim bir konu bir çok kez tartıştım bu konuları

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

İşte en büyük hatanız o.. Bakın göz görür beğenir. Engel olamazsınız. Yani şöyle düşünün , bir filim izlerken görür, yolda görür, rüyansında görür bunların hepsi size göre suç.. Ama hayır bunu böyle düşünür tartışınızsanız en güzel seksi de yaşatsanız sizden kaçar.. Her insanın kadın erkek farketmez. Kendi özel bölgesi vardır >>>> aklından geçenler <<< Bunlardan kimse suçlanamaz. Suçlarsanız beğenilmeyen sevilmeyen olursunuz.. Oysa siz o güzel seksi , o güzel yemekleri yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz onu elde tutmaya.. Ama yaptığınız bu hareket bunların hepsinin tersine oluyor.. Aldatma olayına bakış açını değiştirmelisin.. Zararlı zararsız diye ikiye ayırıp hem kendin hem onu rahatlat.. Sonuçta bu seni çok yoruyor hem sen hem o mutlu olsun..
      Engel olamayacağınız şeyleri engelemeye kalkarak hem kendinize hem ona hayatı zehir ediyorsunuz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama düşünemiyorum yani hem beni çok sevdiğini soyliyicek hemde dışarda açık bir kızdan hemen erekte olcak ve ben de açık giyinen dikkat çeken bir kızım fiziksel özelliklerim de öyle bilmiyorum çok tuhaf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bu durumları çok konuştum ama öyle olmadığını abazaysan öyle olduğunu söyledi ben tatmin oluyorum güzel bir eşim var daha ne istiyim dedi yoksa bundan önce çok kez yapmıştım denize bile gittik gördün mü hiç dedi yok dedim ve gerçekten de çok kez yokladım bizim ilk sevismemizde bile kalkmamisti o kadar kasmaktan bilmiyorum onun öyle biri olduğunu düşünmuyorum

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Biyolojik olarak seksi bir şey gördüğünde olan bir şey ona kendi bile engel olamaz.. Neyse savaştığınızı bir daha düşünün. Sizi mutsuzluğa iter böyle düşünmek... Ki öylesiniz bundan dertlisiniz. Bunu ne zaman dert edin bilyormusunuz? O düşüncesi bir icraata döndüğünde dert edin ve cezasını verin.. Aldatıcak diye kendinizi yiyip bitirmeyin.. Başlıca önlemlerinizi almışsınız. İyi bir eşsin, seks var.. Bu kadar.. Halada aldatıcaksa bunu düşünerek yormayın kendinizi... Aldatırsa cezasını verin..

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Ne demesin bekliyorsun? Evet ya görünce canım çekiyor deyip seni üzsün mü kavgaya mı sebep versin.. tabiki öyle diyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki ne yapmalıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bilmiyorum o kadar karaktersiz bir insan olmadığına eminim öyle şeylerden hep kaçar ve cidden çok güzel kontrol edebiliyor kendini

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Yapman gerek çok basit.. Eyvah baktı ya beğenirse ya isterse, ya bakarsa düşüncelerinden vazgeç.. O ruh haline girdiğinde Eşim benim harika ya de.. Onla en güzel anını aklına getir.. Göreceksin ki o düşünce aklından gidecek. Hem sen rahatlayacaksın hem o.. her şey sende...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama bu düşünce bile beni sinir ediyo yani bilmiyorum mesela ben ona ne kadar sevdiğimi güvendiğimi soyluyorum ve o bir kıza erekte oluyor yani ailesi ile konuşmuyor benim için bilmiyorum üstesinden gelmesi zor çünkü ben öyle düşünmedim hiç bir erkege karşı dışarda bakılan bir kızım ve hep kafamı egerim göz göze gelmem böyle olması can acitici

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Merak etme oda sen gibi görmemek için kafasını eğdiği çok olur.. Sadece arada istemsizce görünce etkilenir.. O da o anlık saniyelik...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet direk kafasını egiyor bakmıyor yani bu şey gibi galiba güzel kız ama banane gibi

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Aynen öyle , işte bunu sağlayan size olan aşkı.. O yuzden evet her gördüğü cinsel obje ama görüp kafasını çevirdiğinde bu olay bitmiş oluyor.. Dönüp uzun uzun bakarsa korkun..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bide kafede yönetici daha da sinir oluyorum bana hep otobüste metroda karsisinda yaninda kim varsa günlük olarak atar fotoğraf bir saat yolu var ise gidip geliyor geçen karisina iki tane kız oturmuş şortlu ve kafasini oyuna gömdüğünu bakmadigini bile söyledi ama ben kalkicaksin istersen kırk dk yol git dedim yanima oturmadığı için dedi ama yemin etti gormedigien kulaklik takiliydi oyun oynuyordum ayrıca neden etkileniyim sacmalama bana güven artık bakmadım bile dedi kavga ettik iste

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu arada Instagram Twitter hiç bir sosyal medya tlfndaw yüklü değil ve hep bana verir tlfnunu sırf ben rahatsız oluyorum diye sildi iki yıl önce ama bende var bilmiyorum ya öyle bir adam degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve otobüste yanina öyle açık tipliler oturunca ayağa kalkıyor

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Size dürüst olayım.. Bu yaptıklarını kendi istediği için değil sizle tartışmamak için yapıyor. Size aşık o yüzden bu eziyete katlanıyor. Gördüğüm kadarıyla çok baskı kurmuşsunuz. İyi bir yolda değilsiniz onu bunaltıp kaybetmenize neden olacak...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet biliyorum ama elimde değil ve çok kötü hissediyorum aklımda hep ya başka kıza bakıp erekte olursa kalkarsa falan oluyorum ama bir yandan konduramiyorum çünkü beni ne kadar sevdiğini ne kadar emek verdiğini biliyorum yolda arada duygulandigini söyler ve boynunda benim ismim bile var telefon ekrani benim insanlar hep dalga geçiyor mesela ne kadar hanimsicisin sağına soluna bakmıyor diye o yolu bile benim için çekiyor sırf ben şehir değiştirmek istedim diye o yüzden öyle bir şey yapabilcegini düşünüyorum ama içim icimide yiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normal de çok sert bir insandır ve kızlarla dalga geçerdi ben tanıştığımda ilk şişko panda diye aynı iş yerinde çalışıyorduk baya bir açık kız gelmişti kafasını bile kaldirmadi ve beni görmediği bı yerden bakmistim ayrıca önceden dalga geçilmiş bir kızla olmadığı için gay bara çağrılmış falan filan anliyicagin öyle işte baya içimi döktüm kusura bakma😅

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Yaşayan biri olarak , kaybettikten sonra içinizi yiyen şeyi keşke yapmasaydım diyecek ama çözüm bulamayacaksınız. Bunu hatırlayıp o his geldiğinde kendinizi bunu söyleyip vazgeçirin.. 5 yıllık ilişkimi sizin gibi düşünmekten kaybettim.. Ne yapsam geri kazanamıyorum umarım siz erken farkeder vazgeçersiniz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana hep çok açık kendini gösteren kızların iğrenç itici geldiğini söylerdi başta bana süs köpeği yanımda taşımıyorum ben yoksa çok bakardım kizlara derdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Siz gibi evhamlıydım. Mesela iş yerinde biri bişey dese gülse altında bir şey arardım.. Dostça olduğunu değil acaba altında bir şey mi var derdim.. Buda onu kontrol etmeme, konuşmama sebep olurdu.. Zamanla bu hem onu hem beni çok yordu.. Sevgisinden daha çok bu yorgunluk soğukluğa döndü.. Çünkü insan sevidğinin yanında huzur arar.. Böyle huzursuz haraketler onu sizden soğutur.. Sonunda bir gün beni bu çok yoruyor defalarca test ettin güven bana artık dedi.. Huyumdan vazgeçmedim ve bir gün ben daha fazla böyle huzursuz olamaycağım dedi ayrıldık..
      Sizin de son böyle olmadan vazgeçin.. Bu huydan vazgeçmek ondan ayrılmaktan daha kolay emin olun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok üzüldüm cidden bunla savaşması zor çok doğru söylüyorsun ama işte insan oğlu kaybetmeden fark edemiyor ve cidden içim çok rahatladı eşimin neleri göze aldığını ve ne kadar bana emek verdiğini anlamış oldum ve eminim ki böyle bir şey onda olmaz. Bu arada peşinden gittin mi yani bir daha birlikte olmak için veya oda seni kısıtlıyor muydu

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

Yaptıklarımı ve yaşadıklarımı duysan çaresizliğime sen bile üzülürsün :)) 6 ay bitti savaşı kaybettim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Güler yüz.. arada pohpohlanmak.. erkeğine karşı aşı ve baş kaldırıcı tabirlarin olmaması.. çoluk çocuk varsa çocuklarına iyi birer anne olduklarına şahit olabilmek. Evin tertip düzenini.. ve iyi yemek yapiyor olması iyidir :)

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Soru Başlığı: EVLİ OLAN ERKEKLER EŞLERİNDEN NE İSTER?
    Soru Detayı: Genel olarak beklentiler nelerdir?
    Kullanıcı Adı: KlnSry

Yanıt:
    Hey KlnSry! 💕 Giriş yapacak olursam, bu konuda herkesin beklentileri farklı olabilir ama genelde güven, anlayış ve destek ön planda. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi anlaşılmak ve değer verilmek ister. Bir de iletişim çok önemli tabii. Herkesin istekleri ve ihtiyaçları farklı ama sevdiğin kişiyle bu konuları konuşarak en doğru yolu bulabilirsiniz. 🌸🕺

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

12

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

aşk isterdim sadece ve o mutlu olsun

0
    0 Yorumla
  • kpssvet
    kpssvet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yatakta iyi olsun güzel yemek yapsın eğlenceli olsun vs

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya aslında herşeyi yapıyorum kostumler giyiniyorum ve çok yüksek olduğum için hep aktifim bazen yeter yoruldum bile diyor sence yanına açık bir kız oturduğunda veya gördüğünde yine de tetiklenir mı ve onceden ilişkiye hiç girmemisti ilkiyim

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

Hergun yapıyomusunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet çok nadir ara veriyoruz oda yorulduğu için hatta bu hafta iki kere üst üste bosaldi bazen de iki gün ara veriyoruz ama o istediği icin

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

Ne zamandır evlisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İki yıl oldu

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

Bence bakmıyordur ama tatmin oluyomu bilemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

Tatmin oluyomu yani zevk verebiliyomusun acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşimle bu konuyu konuştum bana dedi ki bir kız üstüme otursa kalkar firlatirim ayrıca bişey düşkünü olsam önceden de yapardım ama ben duygusal istedim ve eşim gercekten duygulara önem veren biri iş yerinde bile ters bı insan kafe sektöründe sert biri yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet eminim

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

O zaman aldatmaz ama kafe sektörü sıkıntı yaşlar kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten bu konuları konustuk zevk almasa nasıl boşalcak

Yorumla
    • kpssvet
      kpssvet
      1 yıl

Evet oda doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani etekli şortlu biri olunca hemen görmesi direk abazan olması demektir ve öyle bir insan olsa çok kez iliskiye girerdi diye düşünüyorum önceden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kız burdakilerin çoğu incel nerden bilsinler anca seks düşünüyorlar ahhshs

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Offf evet yani aslında benim merak ettim o konu da iyiyim ama ona rağmen gözü kayar mi veya açık bir kız gordugunde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onu sen hissedersin bence ya

Yorumla
  • AZGINBOGAA34
    AZGINBOGAA34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

Yarım kilo ıspanak 250 gram kıyma 50 adet yumrta 🤣😁🤠

0
    0 Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yemek
    Temizlik
    Gönlünü yapmak

2
    3 Yorumla
    • Daгкdesiгe_
      Daгкdesiгe_
      1 yıl

@Filmkoliküyeyim temizliği kadın yapsa daha iyi bence

Yorumla
    • Filmkoliküyeyim
      Filmkoliküyeyim
      1 yıl

Beraber yapılırsa daha iyi

Yorumla
    • Daгкdesiгe_
      Daгкdesiгe_
      1 yıl

Peki öyle yaparız o zaman

Yorumla
  • KARA060609
    KARA060609 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

cınsellık sevgı saygı bekler bence se n evlı mısın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • KARA060609
      KARA060609
      1 yıl

tanısalm mı senınle tanısmayı ve arkadas olmayı cok ısterım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sekse hayir denmemesini

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Siyah Parlak ince çorap giymesini

0
    0 Yorumla
  • Mirtaza67
    Mirtaza67 Takip Et
    Guru Yaş: 59
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hayır dememeleri

0
    0 Yorumla
  • Bandicankutt
    Bandicankutt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Standart eşlik ister ne isticek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Cevabı belli

1
    0 Yorumla
  • ManyakBaron31
    ManyakBaron31 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Her şeyi isterim

0
    0 Yorumla
  • mert12356
    mert12356 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl

Pompe

0
    0 Yorumla
  • pikachu1101
    pikachu1101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125
    1 yıl

Yatakta mı

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onda iyiyim onun dışında başkasına gözü kayar mi

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Partnerin onda ne seviyede iyi orada uyum var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet hatta yoruluyor ara vermek istediğinde ama ben kostum vs bile giyiyorum sadece açık kız görse mesela veya yanına otursa bile kimildama hisseder mi tatmin çünkü yeterince

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Etmemesi lazım normalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Önceden hiç ilişki yaşamamış ve ilki bendim ve bana hep der saçmalama neden olsun diye

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Valla sen onu deli gibi doyuruypsun maşallh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oda öyle söylüyor hatta bazen yoruluyorum bile diyor bende boylelikle bir kız ne kadar açık olursa olsun erkete bile olmaz diyw düşünüyorum sence

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Aynen. Öylee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cidden mi yaa herkes olumsuz konuşuyor

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Valla ne olumsuz konuşcam doğrusu bu moralini bozma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne bileyim millet tetiklerin normal falan diyor bilmiyorum günümüzde her şey o kadar değişti ki bazen sevgi kavramı bu kadar mı asagalandi unutuldu diyorum

Yorumla
    • pikachu1101
      pikachu1101
      1 yıl

Asla değil

Yorumla
  • Marazcocuk31
    Marazcocuk31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

fantezi

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > EVLİ OLAN ERKEKLER EŞLERİNDEN NE İSTER?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

KÖSE ERKEKLER HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER? 19 cevap verildi
KAFA ARKASINDA NOHUT KADAR ACIYAN ŞİŞLİK? 6 cevap verildi
HATAY DÜĞÜNLERİ NASIL OLUR? 6 cevap verildi
HAMİLELİK GEÇİREN KADINLAR? 4 cevap verildi
ERKEK ARKADAŞIMIN DAVRANIŞLARI? 5 cevap verildi
HAYALİNİZDEKİ. EŞ ADAYI NASİL BİRİ? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨