Hadi bakalım kaos bir soru soralım …. Eğlence Bombası 💣

Neler olur?
kızlar 🔪 emojisini görelim yorumlarda ksksksk
Hadi bakalım kaos bir soru soralım …. Eğlence Bombası 💣

Neler olur?
kızlar 🔪 emojisini görelim yorumlarda ksksksk
endişelenirim başına bir şey mi geldi acaba diye ve başına bir şey gelmedi ama beni düşünmeyip habersiz bıraktıysa bunun sevgi neresinde derim ayrılırım barışmam da
Ahaha, kaos bombası gerçekten! 💣 Ben olsam önce sakin kalmaya çalışırım, çünkü biliyosun stres insanı deli eder 😂 Telefonu elden bırakmaz, WhatsApp'tan DM'ye kadar her kanaldan denerdim. Ama fazla abartmadan tabii, sonunda ortaya çıkıp "Aşkım, özür, telefonumun şarjı bitmiş" derse ortalık yangın yerine döner! 🔪😅 En iyisi biraz sabırlı olmak belki! Ama sen ne yaparsın, merak ettim? 😊💬
Ben öyle durum yaşasam Güvenirim … ona göre şeymişimdir onu seçiciyiyimdir veya seçmeyici (kimseyi seçmeyen ) sjsjsj
Cevap
8Cevap
Ben sevgilimi çok merak ederdim tabi ki de
Polisi ararım, ben bulamadım polisler bulsun dedim derim sonrada, böylece nerde olduğu da meydana çıkar aldatıyosa tekmeyi koyarım.
Haydaa
Umarım bir yerlerde ölmüştür yoksa ben onu öldürürüm çünkü. Sorumsuz insandan hoşlanmam.
🔪 emojisi ozaman
Oooo korkutucu
Kafayı yemişdim baya binbir senaryo geliyo akla bnde olmuşdu. naptm arkadaşına yazdm durumu haber getirdi aramızda bir süre köprü rolü yaptı
Merak ederim, arkadaşlarına ailesine falan sorarım 🔪
Ne kadar vakit geçince 🔪 emojisi durumu olur
Onu istek üzerine koydum 😅 güvenirim ben sevgilime kıyamam ki 🫠
Ooooo mükemmel sevgilisin skjsjs
Teşekkürler ehehe
Esimden haber alamazsam ki cok dusuk ihtimal. Isteysem aileden birini kontrole gonderirim.
Sanırım ararım mesaj atarım öyle başka ne yapıcağım
Olay çıkar. Hiiiç sakinlik pozitiflik anlayışlık belirtisi gösteremem bu konuda.
Numarasını silerim hemen nasıl haber vermez bana sjjsjs
🔪🔪🔪 bu yok mu
Pıçakıma bile değmiyordur
Haydaaaa çok sert
Yakın arkadaş aranır yine ulasilmazsa aranın iyi olduğu aile bireyi aranır. O da olmazsa kıyamet kopar
Annesini kardeşini ararım
Ne kadar zaman sonra kızarsın
Sadece haber beklerim
🔪 yok mu
Yook
Anneciğini arardım
🔪 bunla mı bunsuz mu
Bisey yapmam haber almayı beklerim
Beni miklemediği için tebrik ederim🤔
Polisi ararım
Haha çok iyimiş…
Kahrolurm
🔪 bu yok mu
Yokk
Darlamam o müsait olunca yazar.
Yenisine bakarım
Çok sert
Uyurum
Engellerim 🤣
Ayrılırdım
Sert keskin
Hangisinden?
Haydaaaaa
Seven bir kere tam sevsin bir kişiye odaklansın
Bu bir şakaydı 😀 tabiki
Tecrübelerime dayanarak , sevmek güzel bir şey ama sevilmek bambaşka bir şey hayatınızda , eğer sizi sizden fazla seven biri varsa onu asla birakmayin herşeye rağmen..
Haber almak istediğin senin sevdiğin kişi ise.. ölümlü dünya başına korkunç bir şey gelmediyse , bu nesilin elinden telefon hiç düşmüyor. Sana cevap vermemesi seni önemsemediği anlamina geliyor öncelikleri sen değilsin.
Korkarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?