Hiç bir sebep yokken ayrıldı sebebi ne olabilir?

Söylediğine göre bebek gibi kızsın her erkeğin hayır demeyeceği ama seninle konuşmak istemiyorum dedi bana sosyal medyadan tanıştık 2 hafta geçince numaralaşalım dedim yok dedi yüz yüze veririz numara diyince şaşırdım görüldü attım mesajına bir gün bekledim mesaj atması için atmayınca hesabımı dondurdum adetliyim zaten dengem bozuk bir gün tek kapalı kaldım hesabım dayanamadım açtım mesaj atmaya yüzüm yoktu numara isteğimi red etmiş sonuçta nasıl atabilirim diye düşündüm üstüne bugün takıntılı biri var bana kendi polis ona sorayım bahane olur yazmaya diye konuşuruz hem diye düşündüm kin ve nefret kustu neye uğradığımı şaşırdım başta saygı duyup susacaktım nöbet tuttu hareketsiz kaldım bi süre ama kafam yerinde de değil üzgün ve şaşkınım sinirlendim yalvardım hatta ama istemedi konuşmak sözünden dönmedi hayalkırıklığı yaşadım çocuk deli olduğumu düşünüyordur büyük ihtimalle normal de çok eğlenceli biriyim neden benden dengesizlik olduğunu düşündü anlamadım kocacı bir tipimde ne dese yaparım kafasındaydım kalbimin kırıklığıyla baş edemiyorum 2 haftalık çocuğa neden böyle yoğun duygu besledim onu da bilmiyorum bana bi yol gösterin işteyim ağlamamı durduramıyorum ne yapmam gerekiyor
Hiç bir sebep yokken ayrıldı sebebi ne olabilir?