Büyü değildir umarım. Kağıda onu kendimi düşüncelerimi duygularımı yazdığım ritüeller yaptım. Uyumadan önce ve gün içinde aşkını geri döndüren frekanslar diye müzikler dinliyorum. Bu tarz şeyler yapıp olumlu dönüş alan var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ritüeller sonrası amacı gerçekleştiren güç ne 😂
Bilmem büyü mü sizce
Yani isteğine cevap vermesini beklediğin güç ne yaratıcı cin şeytan peri evrenin kuantumu falan 😂
Enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evren yaratıcı
Dua et diyeceksen yüzüm kalmadı 😄
Sana soru sorayım, şimdi ben eskiden gözlüklüydüm. Bu adam benim eski iş arkadaşım. Onu görünce beni çirkin bulmasın diye bir bahaneyle hep gözlüğümü çıkarıyordum. Bulduğum ilk fırsatta da gözümü çizdirdim. Sonra bu adam bana sevdiğini hoşlandığını itiraf ettiğinde dedi. Ben senin o gözlüklü kitap kurdu halini çok beğeniyordum bana gözlüklü fotonu at diye. Sadece bir tane var. Onda da böyle gözlüğün üstünden ağlayacak gibi bakmışım. Neyse onu attım. İşte buradaki bakışına gülüşüne bitiyorum , karşımda bana böyle baksan bir ömür eririm gibi laflar söyledi. Bana hep gözlükle foto at dedi. Utandım çekinmedim de atmadım da. Ben gözlüklü halimi sevmiyorum filan dedim. O ama ben seviyorum demişti. Fotoda baya 3/4 senelik eski foto. Ben onu bugün profil resmi yaptım. Online denk geldik uygulamada da. Görünce ona pas attığımı anlamış mıdır sence?
Anlamıştır 😂
Niye güldün 🥲
Tatlı olaylar. Gençliğim geldi aklıma
Mesaj atmadı ama takmadı demek ki
Atmıyorsa sen at
Atamam , çok kırıcı bir şekilde bitti. Seviyorum ama gurur yapıyorum
İstediğini almak için hareket etmek yerine avel avel oturmana ne diyor gururun 😂
Konuyu bilseniz bana hak verirsiniz, hatta belki de adam mı bitti dersiniz
Derim valla öyle şeyler
Neyse sevgi için ritüel büyü filan okey ama asla adım atmam bu adam için ölsem de
Ritüel falan bi bk olmaz o işlerden , umursamaz takıl geleceği varsa gelir. Zaten ölsem adım atmam dediğin biriyle mutlu olma ihtimalin yok
Onla beraber olmayı ya da telde oluyor gibi konuşmayı kabul etmedim. Telde beni ne kadar istediğini anlatıp adam zevke geldi. Zaten yıllardır resimlerine bakıp seni hayal edip yapıyordum , saatlerce yataktan çıkmıyordum sesinde olunca gerçek gibi oldu dedi. Sesim olup da eşlik filan etmedim. İyice saçmaladın, kalk elini yüzünü yıka filan dedim, yanımda olsan tokatı yemiştin filan diye kızdım. Sonra da dedim numaraları silelim, bir daha görüşmeyelim, bana iyi gelecek şey bu değil dedim. Bir sene önce bana seviyorum dediğinde duygusal boşluktasın bence demiştim. Son gün bana duygusal boşluktasın bana aşık olmuşsun, seni kendimden soğutmak için yaptım bunu dedi. Ben sana aşık değilim dedim. Neyse insan önce seviyorum dediği kadına kendine aşık olduğunu düşündü diye onla nasıl beraber olmak öpmek sevişmek istediğini anlatıp, mastürbasyon yapar mu?
Erkekler sevdiği sevmediği her kadınla bunları ister. Ayırt etmen zor
Gerçekte bana gelmeyeceksin anladım bari telde benimle yapıyor gibi konuşsan dedi, ben de dedim ki kendime iyi gelecek şeyi arıyorum ama bana bunun iyi geleceğini sanmıyorum, sana da aşık değilim, üstelik sen kendine dürüst davranmıyorsun, kimse kendine aşık olan kadını soğutmak için ona neler yapmak istediğini böyle anlatmaz , ne sanal ne gerçek istemiyorum dedim. Bu yaptığını da kimseye anlatma , peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. Bunu dedim diye işte seninle konuşmayı bu yüzden bitiriyorum , defol git salaak diyip beni engelledi. Kimseye anlatma dedim güvenmedim diye salaak oldum. Seviyorum elimde değil. 2 aydır ne hissettiğimi bir ben bilirim. Ama adım atamam.
Biraz makul davranıp duygularına söz geçirmelisin. Bu tür cinsel mevzular istemiyorsan o adamla anlaşamazsın
Benim dediğim o değil, mesela karşında sana aşık bir kadın var, sende istiyorsun ki sana aşık olmasın, o kadın senden soğusun diye kadına onu ne kadar istediğini saatlerce yatakta onu hayal edip zevke geldiğini mi anlatırsın? Yoksa aşkını istemeidğin kadını reddeder , insan gibi açıklama yapar, ya da ne bileyim engel filan atıp kaçar mısın?
Başıma bela olma cinsel olarak beni tatmin et diyor sanırım
Adım atmıyorum, bir şey yapmıyorum, kendimi oyalıyorum sadece. Konu cinsellik olup olmaması değil. Sadece cinsellik temalı bir ilişki istemiyorum. Tek derdi tensellik olan biri niye baştan seviyorum der defalarca? Neden çok hoşlanıyorum etkileniyorum dayamıyorum küslüğe diye ağlamaklı ses kayıtları atar? Ben pas vermeye başladım adam benden duygusallık bekleme dedi. Neden o zaman duygusal yaklaştı başta diye içime oturdu işte
Evet işte yatalım kalkalım ama arkadaş kalalım kafası. Duygusal ilişkiye maddi manevi gücü yokmuş. Beni çok istiyormuş, çok mutlu edecekmiş tutkuyla ama duygu bekleme sadece zevk diyor
Dostum inan 28 yaşındayım böyle sikko sikko ne olduğu ne istediği belli olmayan insanlarla uğraşacak enerjim yok. Basit kendini ifade edebilen yormayan iletişim kurmakta zorlanmayacağım kişiler var hayatımda sadece
Haklısın, ama ben mi duygusal baktığım için kafam karıştı diye düşünüyorum. Size anlatınca tutarsızlıkları sizde farketmediniz mi?
Fark ettim. Seviyorum dersem verir diye düşünmüş de olabilir başta. Şu an sadece seks peşinde
ya da seviyorum laflarına hemen atlamadım , beni kandıramadı diye mi gerçek yüzünü gösterdi acaba. ya da fazla iyi niyetli düşünüyor olabilirim ama seviyorum demesinden etkilenmedim diye sevgisini saklıyor olabilir mi
Bilmiyorum ki böyle saçma tutarsız şeyler yapmam yapanı da pek anlamam
Onun ya da benim istediğim olmayacaktı belli. Boşanma yaşadı , ciddi ilişkiden korkuyor da olabilir. Anlıyorum onu. Ama kandırılmış gibi hissediyorum yine de. İletişim bitmesi de çok sorun değil aslında ama hakaret etmesi içime çok oturdu. İyi ki aşık olduğumu itiraf etmemişim, hatta aşık olmuşsun dediğinde de değilim diye direttim
Bence yavaştan elemanı sktr et hayatından
2 aydır hiç konuşmadık ki. Zaten bitti. Hatta ben o gün o beni engelleyince telegramdan girip ona dedim ki, ben senin benimle yıllarca hayalini kurduğunu söylediğin şeyleri de yaşasam, senin bana yaşatacağın son buydu zaten, al bu engel de benden sana olsun diyip bende onu engellemiştim.
Ona son mesajım o oldu, bir daha da yazmadım, aramadım , hiç adım atmadım, o da atmadı
Hayatına bak yavrum boş ver onu
Kendimi oyalıyorum bir şey yaptığım yok, az biraz büyü , ritüel filan 🤣
boş ver Müslümansan inancına zarar verir değilsen vaktine hayatına yazık
Çok saçma
O zaman sen yapma hacı
Ben direk büyü yapıyorum herşeyi öyle elde ediyorum.
Büyüden korkuyorum ben