AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Herkes kendi acısından bakar
Benim yorumumu istersen hazırım
Pişman olduğunu arkadaşına söyleyen ama kafası karışık olan erkek 2 aydır yazmıyorsa artık yazmaz mı?
Eger duygusal boşluga düşmezse yazmaz
Belki sarhoş olur o zaman yazar belki duygusal olarak kendini boşlukta görür o zaman yazar normal de yazmaz
Ama pişmanım demiş yani yazmak istiyor ama sonra vazgeçiyor
Mantıgı buna engel oluyor
Mantıgı kontrolü kaybedince duygular devreye girer
Yani yazar mi?
Çok zor yazmaz
Arkadaşıyla haber yollamış sana, sen yaz istiyor işte eşek herif. Pismansa pişman gibi davranır , adam gibi döner. Kendine değer ver biraz.
Ego ben gitmem o gelsin
Ben hata yapmam ben buyum ben şöyleyim
Aklından geçeni sıp diye anlarım anında çözerim hemde bi konuşmada bı tanismada bu karaktere sahip derim net olurum yani bı kaç kişi benim sayemde doğru insanı buldu tavsiyelerine uyup
Hemcinslerimi iyi bilirim
Eee
Hemcinsimi satmamı istiyorsun yani
Evet
Boşa bekleme
Buyrun.. kitap yazarım bu konuda.
Ayrıldığına pişman olduğunu arkadaşına söyleyen ama kafası karışık olan erkek 2 aydır yazmıyorsa artık yazmaz mı
Yaşlariniz ve meselkleriniz nedir? İlişki kaç sene ya da kaç ay sürdü? Ayrılık sebebiniz neydi? Terk edilen kim. Terk eden kimdi? Cevaplarınıza göre tahminde bulunmaya çalışayım.
O beni terketti. "Senle evlilik olmaz sen para odaklı yaşıyorsun, zengin koca istiyorsun, eşinden maddi beklentin var ama kendin maaşını kocama vermem diyorsun, ben istediğimi yaparim kimse karışamaz diyorsun, parayla elde edeceğim eş bana iyi eş olmaz" dedi.
Ve ayrıldık.
Ekonomik beklentikeri yüksek olan ve bu beklentileri karsilayamacagini bilen.. karşılayabilecek alt yapisi dahi olsa.. bu kadar yüksek seviyede maddi beklenti içinde olan kadın profilini benisemeyemeyeceğden emin olarak kopmak isteyen erkek.. seviyor olsa dahi dönmek istemeyebilir. Sizde taktir edersiniz ki.. en itici kız profili bjr erkek nazarında.. maddi beklentikeri yüksek olan.. ve bunu sık sık dile getiren.. kız. erkeklerin direk uzaklaşma nedeni. varliki olsalar dahi. maddi beklenti ile yürümek lazım erkeğe. Esinden maddi beklentiniz olacak tabiki.. ama sizin maaşınız size ayrı olacak. Yani bunu söylediğiniz erkek masadan direk kalkar zaten. Üzgünüm. Bu taleplerinize kabul edecek başka bir eş adayı bakın derim. Çok seviyorsa olsa bu çok ciddi bir konu. Dönsede hiç bir şeyin duzelmeyecegini bildiği bir ilişki olacak onun için. Bu farkındalıkla sevsede bence dönmeyecektir.
Niye böyle konular konuşuyorsunuz ki. Bir adamda anasina babasına karısına çocuğuna harcamayacaksa kime harcayacak Allah aşkına. Kendine güvenmiyorsa evlenmesin öyle tipler zaten. Bunun para odakla ilgisi yok. Evlenince de kimse karışamaz bana diyemezsin birde orası var. Kime harcayacağım kendime eve diyeceksin orada , ama adamın elinede verme mecburiyetin yok. Ne kadar gereksiz bir konuşma yapmışsınız.
Esinden maddi beklentin olacak. Evi geçindirmek dışında ekstra. Ben istedigimi yaparim. Kimse karışamaz diyeceksin. Ki senin ile ilgili para odaklı ve zengin koca ariyosun tespiti varsa... adam demek biseyleri görmus. Benim kazanacim benim. Ama evi sen gecindireceksin diyeceksin. Birde acaba neden terk etti. acaba neden terk edildim diye cavap arayacaksın. Sizin gibi kadınlar lütfen evlilik birliği icinde var olmak için mücadele etmesinler. Gercketen dusurtce seven adamlarında duygulari ile oynamayın. Maddi beklentileri yüksek olan kadınlara erkek yaklaşmak istemez.. siz bunlari iliskye başlamdan ônce baştan konuşun. boylede size yaklasan olmaz ama.. hani bitane enayi falan denk gelirse bilsin garibim diye söylüyorum. Sonradan size karşı duygu besleyen adamlarin duyguları ile oynamyin. Gereksiz değiniz konuşma.. erkeklerin genel düşünce yapısı. Para göz kızı kimse sevmez. He sever ama evlilik için degil.. cebine Parami koyarim evlenmeden karı kizla babalar gibi yerim zihniyetinde olan sizin gibi kızı sever. Evlilik isteyen için tercih edilebilir bir profil değilsiniz. Üzgünüm. Gerçekler size göre gereksiz bir konuşmada olsa acıdır. Maddi anlamda kendine güvenmeyen evlilik yapmasa. ya da ekonomisi beklediğim seviyede olmahan erkek evlenmese.. % 70-80 iniz evde kalırsınız haberin yok. Memleketin mevcut ekonomik durumundan haberin yok galiba. Kim cebine 2 milyon para koyacakta.. hayatının en büyük kumarini birde senin gibi bir kızla dünya evine girmeye razı gelerek oynayacak. Erk. ark. in terk etmekle çokta iyi bir karar almış. Tebrik ediyorum onu.
Ya 38 yaşında koca kadinmişsin birde.. ey Allah'ım. Bundan sonra başka birinj tanırsın bı kaç senede onla cikarsin. Oda terk eder. Falan. 45-50 yaşında da evlilik kısmet olur inşallah. Zihniyetini değiştirmezsen zor.
iyi demiş, helal olsun hemcinsime. hem maddi beklentin yüksek olacak hem de benim maaşıma karışma diyecek. tam bir çifte standart.
Biyologlar bilir. Sinan canan i dinle
Pişman olduğunu arkadaşına söyleyen ama kafası karışık olan erkek 2 aydır yazmıyorsa artık yazmaz mı?
Yazar. Seni özleyince. Seni arzularsa
3 ay geçti
Olsun. Seni * için illaki geri gelecektir
Yatmıyorduk yahu ben bakireyim, zaten evlilik düşünüyorduk
O zaman Zor geri döner.
Merhaba nasıl yardımcı olabilirim
Maalesef onlarda beyin yok ki 😅
Sizde var mı
ben biliyorum :D
Erkeğin aklı sizden her zaman üstün olduğu için asla bilemezsiniz
Hee hee 🤪
Anlat
Yaşın doğruysa anlatmam 😂😂😂
Anlaaaat
erkeğim kank fkfkf
Ayrıldığına pişman olduğunu arkadaşına söyleyen ama kafası karışık olan erkek 2 aydır yazmıyorsa artık yazmaz mı
yazdığı birisi var belli ya da aklında bşakası
Arkadaşı ile dertleşmişler ve pişmanım demiş , o da yaz demiş, o da belki hayatina biri girmiştir demiş, arkadaşı da benim hayatimda biri var mi diye birine sordurmuş bana. Ben de hayatimda şimdilik kimse yok demiştim.
3 ay geçti yazmadı daha
Danış
Neye pişman
Benden ayrıldığına
Döner illa her giden. Ölen hariç
2 ay geçti tık yok
Ayrılalı 3 ay oldu, arkadaşına pişmanım diyeli 2 ay oldu
İlla döner
Biz kadınlar 2-3 ay geçince unutuyoruz. Erkekler öyle değil mi? Çok zaman geçti
Söyle bacımsu jdjdnskskkss
Bilemem her erkek farklıdır ki...
Öyle bir insan yok.
Yok malssf
Var ben
Yazmaz
Ama pişmanım demiş yani yazmak istiyor ama sonra vazgeçiyor
Gurur yapıyor
Ailesi de ona devamli kiz buluyor sence ne olur bu işin sonu?
Bence evlenir başkası ile
Ahahah merak ettim
guzel soru
Biliyorum