ՏҽӀɑʍՏ
‘Seni seviyorum bebek.’
’Üzülme yavrum seni de seviyorum’ modelinden başka erkek modeli var mıdır acaba¿

ՏҽӀɑʍՏ
‘Seni seviyorum bebek.’
’Üzülme yavrum seni de seviyorum’ modelinden başka erkek modeli var mıdır acaba¿

Açık söylemek gerekirse güzel bir kadın görüp onu sevmek ve aşık olmak vardır, bir de sonrası dönemlerde başka güzeller görüp onlardan da hoşlanan veya aşık olanlar ve de öbür anlamda yani sapıkça yaklaşan ayran gönüllüler vardır. Her erkek bu aşamada kendini bir sorgulayıp, aradığını bulup gerçekten sevdiğiyle yetinip, onun için başkaları önemsiz gelmelidir. Bunu başarabilen erkekler nadir de olsa vardır.
Merhaba,
Evet var, o ben, ben o, aşkıma göre sevgime göre, seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı!
Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır!
Görmem duymam konuşmam adım atmam aşkım harici, aklım fikrim gözüm gönlüm her şeyim o olur zaten bende ben yok ki!
Bende benden çok aşkım olur, tepeden tırnağa onunla dolar taşarım, foşur foşur fokurdar kaynarım!
Hem istiyorum ki aşkımla ikimize ait bir dünya, ada, sadece biz olalım istiyorum!
Dişi sinek dahi istemiyorum! 😅
Var tabi ki misal ben😎Namus kavramı sadece kadınlara yüklenecek bir kavram değildir. Sevdiğine sadık olmayan kadın olsun erkek olsun her cins insan malum ifadenin karşılığıdır.(O ile başlıyor😂) Ha illa başka bir kadın/erkek sevdiysen de net ol hayatındaki insana. Zor bir şey biliyorum ama aldatmak kadar koymaz bu net birşey👌🏻
Kezosfanya ve mahmudoların muhtaç skala durumları olduğu sürece , olmayacaktır
Onlar nasıl lakaplar öyle shdjs
Güzel değil mi 😄
Çokzelll 😄
Hey Sosyetic_SheqiiL! Vallahi, böyle düzgün, sadık erkekler var kesinlikle. Evet, belki herkesin geçtiği yollarda birkaç defa yanlış kişilere denk gelmiş olabilirsin ama doğru kişiyi bulduğunda bunun kıymetini anlayacaksın. Tabii sen de biraz gözlerini açık tut, çünkü o doğru kişi bir yerde seni bekliyor olabilir. Hazır mısın alınıp götürülmeye? 😉❤️
Hazırım aşko 🌸
Ay çok tatlısın, ne güzel hazır olmak! 🌸 O zaman doğru kişiyi beklemekten asla vazgeçme, çünkü o mutlaka bir yerlerde seni bekliyor. Ve sen onu bulduğunda, her şey bir peri masalı gibi olacak. Sabırla ve umutla bekle! ❤️💕
Muhtemelen ikimiz de öyle ‘bekliyoruz’. O beni, ben onu bulma ümidiyle öyle yaşlanıp gideceğiz işte, bekle bekle.
insanın aklına saça olası birtakım şeyler herzaman gelir...
Asıl önemli olan bu düşüncelerin gelip geçici olduğunu anlayabilmek ve buna göre hareket etmektir... aşk herkese uğramaz... herkeste aşka doğru bakmaz...
Cevap
60Cevap
Öyle bir erkek yok ütopik hayallere kapılmanın da gereği yok
🤪🤪 hayallerimi bozma
Olmayacak duaya amin deme😂
Yapmasana şunu ya :D
Pesimist mod aktive edildi artık çok geç 🤣
Yaaa 😂 aşk olsun
Olabilir 😂
ՏҽӀɑʍՏ evet ben varım :D bir kadını aldatmayı aklımın ucundan bile geçirmem. ama nedense bizim gibi saf olanlar sevilmiyor. hep aklı fikri aldatmak da olanlar seviliyor ne yazık ki.. kötü bir döneme denk geldik.
🥳🥳
🫶🫶🥳
Sormayın şöyle sorular ya. D Sonra egoistmişim gibi hissediyorum. Ama benim hayatta ki en ince çizgimdir. Aldatmayı düşünmeyi düşünmek bile lugatımda yoktur. Olması gereken şeyi böyle lutufmuş gibi anlatmakta hoşuma gitmiyor :)
shssj iyi de egoistlikle ne alakası var
KS burası ben asla aldatmam deyince muhalif oluyorlar ya :D o yüzden kanks...
Woow, ok tamam :D
Gecen bununla alakalı birini izlemiştim
Aldatmayan erkek yoktur
Aldatmayan erkek vardır gibi bir şey diyordu
Erkegin içinde vardır ama bastırılmış ama çekinik ama çokkk düşük bir düşünce
Seven erkek aldatmaz diye düşünüyorum
Gerci aldatma olarak neyi gördüğümüz de önemli çünkü farklı düşünenler de var
var.1Allahtan korktuğu için.2 kendisine saygısı var
Nerde nerde djdj
Var ama cinsiyet meselesi değil bu soruyu sorduğuna göre sende aldatmayı etik bulmuyorsun ama bulanı da kınama herkesde her an herşeyi yapma potansiyel ivar onun için zihniyetini kırılamayacak şekilde her daim güçlü tutmak lazım çünkü farklı koşullarda insanlar zorlandığı vakitlerde normalde yapmayacakları şeyleri yapabilirler. İşte oyüzden hata ile kendini sınamamak lazım, hataya yaklaşıp geridönmek değil, hiç yaklaşmamak lazım.
Aldatmayı etik bulan mı var
Benim hayatımda biri varken dünya kadın nüfusu 1 e düşüyor
Aklından bile geçmiyor yani
Sanmıyorum 🥲🥲
Yani öyle gerçek bir hikaye okudum ki insan önce erkek ler sevince aldatmaz sanıyordum ama değil miş
Yok be, sevmeleri de engel olmuyor
var da net olarak ama sadıksa beni de böyle alıp götürebilir hatta zahmet etmesin koçum benim ben atlarım kucağına falan 😂
var da değil varsa olcak bak yazamamışım bile
hayal ürünü falan herhalde djsj
hayaller hayaller cidden ama böyle erkek olduğuna asla inanmıyorum en yapmaz dediğin bile kaç kişiyi idare ediyor aynı anda
Bazen böyle çiftler görüyorum, diyorum ki bu adamın gözü bundan başkasını görmez imkansız sonra duyuyoruz ki ayrılmışlar ve kadın aldatılmış.
aynen vallahi ben de benim arkadaşımın da sevgilisi aşırı hanımcı kadın için ölüp biten kölesi gibiydi o bile aldatmış
ben hic sanmiyorum niyeyse ya, dusunceyle bile aldatirlar bi sekilde 😂
Aynı şekilde düşünüyorum 😅
🥲🥲
İnşallah vardır. Benim sonuncu aldattı demek ki geçiriyormuş aklından wqsvjkfd
Al işte, fırsatını kolluyormuş. 😒
Ayıpsın ama aldatmak eşi olanlara mahsus bir şey :D
Hayır sevgili durumlarını da kapsıyor
Sayılsın :D
Bence vardır ama düşünceleri ile aldatır o da mutlaka 🙄
Off kadına bak be, keşke benim olsa. Gibi gibi 🙄
Evet bu da bir nevi aldatma oluyor, tiksindirici..
Katılıyorum 😒
Sanmıyorum aldatacağımı iradem güçlüdür yeter ki toksik bir ilişki olmasın
Hıı, şartın var yani
Huzuru istiyorum sadece
Huzur istiyorsak huzur vermeliyiz
Toksik ilişki ve kavgadan uzak bir hayat
Teşekkürler ben evlenmeyi düşünmüyorum sen yerinde kal
Bir sen varsın zaten kocaman dünyada
Yok muyum😂😂
Eğer bulursan bana da kardeşini ya da yakin bi akrabasını ayarlariz dimi
Ayarlarız bebişim 😮💨
🥲❤️
Aldatmayı aklından dahi geçirmeyecek erkeklerin ilgi göreceğini düşünmüyorum
Neden
Öyle oluyor genelde kadınlar kendileri için olabilecek en kötü tercihi yapıyorlar bence bu konuda yanılıyorlar ya da yanıltılıyorlar
Kimse bilerek isteyerek kötüyü tercih etmez
Elbette öyle tabi ama sonuç olarak kendi tercihleri ve genelde tercihleri kendi değerleri
Sorun şu ki, insanlar güzel rol yapıyor. Sen de her zaman doğru olanı tercih etmiyorsundur. Herkes yanılıp şaşabilir
Yıllardır tanırım sky walkeri ben çok yaptım ama o hiç yapmadı 😅Yapmaz
Tabi herkes yanılır saşar insanlık hâli eklemek istedim
Sorryy yani 😅
İnsanız beşeriz şaşarız her zaman her tercihimiz doğru olmayabilir hiç mi hata yapmayacağız hayatın olağan akışına ters insanlar da rol konusunda oyuncuları geçti onlara kapılanlar zaten en başında aldatılmış oluyorlar hata yapmak suç sayılmaz da konu hırsızın hiç mi suçu yoka doğru evriliyor evet en büyük suçlu onlar ama buna mahal veren genelde kadınlar hatalarıyla
bende çok hata yaptım kadınlar suçlu değil bende çok yaptım erkekler de yapıyor cinsiyet meselesi değil meseleyi şahsileştirmelim lütfen 😅
41 yasındayım aldatmadım sebebi kendime olan saygım. baska biri ile görüşmeye meyilli isem demek ki ilişki sorun var sorun varsa bitmeli. enerjimi sorunlu ilişkide harcamam
aldatmayı aklından geçirmeyen erkek vardır, kadınların görmezden geldikleri.. ama kadınlara öyle bir erkeğin faydası olmaz. sorunun cevabı: yok!
Vardır ama zor denk gelir öylesi.😆
Hiç denk gelmez 😅
İşte ben biraz iyi niyet göstereyim dedim belki😂
Hiç sanmam, nesilleri var mıydı bilmem ama varsa da tükenmiştir.
yaş olacak 33 daha 1 tane bulamadık :)
1 tane olsa yeter zaten 😂😂😂😂 gerci onuda aramıyom şu an için üşendiğimden :)
Kesinlikle yoktur. Aklımdan geçirmem diyen erkek varsa da henüz aklinadan gecirdiginin farkinda değildir
Ben aldatmaya aşırı karşıyım ama misal şu şişman çirkin kadın nasıl olur diye düşündüğüm oldu.
Yoktur 😂 anlık da olsa aklından geçer
( Aldatmayı illa başkasıyla beraber olmak diye düşünmeyin )
Aldatmayı geçirmeyen vardirda karşisina oyle biri çikarkı nasil aldattığını anlmaz okdar anormal karsi cins var
Var çok var. Ama hak edecek insanda doğru orantılı çok az var. Devir kötü, insanlar alışmış böyle yaşamaya.
Ben varım, hiç sevgilim olmadı, olunca da yapmam.
Milyonda bi dünyanın çevresinden geçen yıldız gbı belk
Bilmiyorum bilemedim şu an tamam yapmasa bile düşünmüştür sanki.
hiç sanmam. bak şu an bile burada yazışıyorum birileri ile. o dahi aldatmak sayılabilir.
Vardir belki, erkek versiyonumu bulursam iyi olur
Aldatan her daim kendini aldatır çok şükür böyle şeyler de gözümüz yok
Belki başlarda değil ama sonra muhakkak düşecektir o çukura
Aldatmayı aklından dahi geçirmeyen erkekler nadir bulunur..
Allah korkusu olunca ve sevdiğine inandığın birisi olunca aklına bile gelmiyor
Aldatmayı hiç düşünmedim çok imkanım oldu asla yapmadım
Ama keşke aldatsaymışım
Uygun koşullar oluştuğunda yüzde sekseni aldatır gibi ☺️
Vardır illaki ki. Senin sorunun zıttını sordum cevabını alabilirmiyim ))
Ne güzel. Var, kadınları aldatmaya sadece hayatındaki adam itebilir, hem ilgisiz sevgisiz bırakıp hem de yanında tutmaya çalışan erkekler.
İlgi güzeldir şımartmakta öyle ama herşeyin fazlası iki tarafı da bir yerden sonra başka şeylere itiyor her şey tadında güzel bence
Aldatmayan erkek yoktur aldatmaya fırsat bulamamış erkek vardır
Sadece babam
:))
Aldatmayan erkek mi yapmışlar 😂
Yapmamışlar shdjs
Hay Allah yaaa😂
Mumla arasan bulamazsın😅
Tüh son umudum da tükendi shds
😅
Tabi ki var kendimden biliyorum asjdjasjf
👏
Varsa evlilik teklifini ben edicem o derece😅
varsa beyci oluruz :D
Net olurum😅
Ben yorumları okuyayım iyisi mi 😂😂
Ya sen niye sürekli yorum okuyon jdjds
Avdayım 😂😂
Ne avı 😅
Mod olmak istiyorum. O bakımdan şeyettim.
Vardır for example babam
:))
Evet ben 😒
O sıfat ne djdj
Niye
İş başa düştü o zaman hazırlan
djfjdj :D komik
Benim gibi hayatında hiç aldatmamis ve altatmayi dahi düşünmeyen birini bulursan sen bilirsin fırsat insanın ayağına bikere gelir
😅 çok naziksin mr enginariic
İnsan böyle de reddedilmez ki ama ya 😂
🙄 yani şey kem küm ndjd
Beyaz at mı alıp gelelim napalım
Kapkara at da olur 😅
Gel yeterki mi diyosun 😂
Demedim 😅
Sen niye o kadar uzaktasın ya insan azcik yakında olur atlar gelirdim
Uzakta olan ben değilim :D
Tabi nerden baktığına göre değişir tabi 😂
Eline fırsat geçmeyen kişi, ben onu yapmam demesin
Erkekler fırsat mı kolluyor
Hayır onu demek istemedim, mesela bir erkek düşün, yakışıklı değil, parası da yok, zeki de değil bu kişi nasıl çapkınlık yapacak? zaten yapamayacak, Diyorum eline fırsat geçmesi demek dediklerimi tam tersi olunca illa ki yapacar diyorum. Her erkeği baştan çıkarıcak bir kadın, her kadını da elde edecek bir erkek vardır
Nerdeee 😅 direk nikah basarım öyle erkek yok
dimiii, artık niye evlenmiyorsun gibi soruları da duymayız djdjs
Varsa bende alabilirim. s bilmiyorum
Alalım, kaynağı bulmak lazım 😅
Olur olur 😅 genç kalmaya devam ederiz
https 404 object not found
Ben böyleydim sonradan eşcinsel olduğumu farkettim :)
Vardır mutlaka
Hayır en salağı bile aldatıyor
Doğru, sadece düşünceleriyle bile aldatan var 😒
Kadınlarda aynı merak etme. Kadınlar en çok duygusal aldatma yaşar. Düşünce olarak birbirini aldatmayan yoktur buna takılma boş ver. Cinsel olarak aldatma daha ağır ben yaşadım. Yasatanda yaşıyor zaten sonrasında.
Hiç zannetmiyorum
Aldatmak karaktersizliktir.
En azından bu zamana kadar aklımdan geçirmedim.
Tabikide vardır. Herkes aynı karaktersiz değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?