"Arkadaş kalalım. "
"Adam öldü ama gömmeyelim. " gibi bir cümle..

"Arkadaş kalalım. "
"Adam öldü ama gömmeyelim. " gibi bir cümle..

sen daha iyilerine layıksın, istersen arkadaşlık kalabiliriz... aslında bir ilişki bitmişse bitmiştir bazı hatalar varsa öz eleştiri yapılabilmesi gerekir, bazen duygular hisleri bitmiş tükenmiş olabilir bu yads başka sebepten ama ayrılırken bile dürüst olmalı insan
Merhaba,
İlk sevgilim, sevgimden mutluydu, ailesi sebep oldu, dolaylı olarak ama sonuçta dik duramadı. İki ve üçüncü olan neden böylesin derdi!
Yetmedi mi! Ne bakıon, doymadın mı? Bu kadar sevilir mi? Çok seviyorsun, çok üstüme düşüyorsun!
Yok kavga edelim, yok bana kızzz, bana sert ol, kötü davran bana derdi!
İşte ben böyle sevgi istemiyorum, herkes gibi sev, sıradan sev, normal sev, seviyormuş gibi yap derdi derlerdi!
Çok sevgilim olmadı ki! 😅
Üç adet oldu! 😂
Bazen diyorum Allah'ın hakkı üç derler, acaba üçünü de doldurdum mu sonra diyorum ki! 😅
Kim lan onu diyen, Allah'ın hakkı üç filan, hayırdır yani! 😂
Bugüne kadar benden ayrılan tek bir kişi oldu, oda klişe olan bir şey kullanmadı, keşke kullansaydi.
Ama genel anlamda en çok duyduğum evet "arkadaş kalalım" cümlesi. Aşırı saçma
Kesinlikle "Sen çok iyisin ama ben hak etmiyorum" cümlesi 🤦♀️ Bu klişe ama bir o kadar da can sıkıcı. Sanki bir sihirli değnekle aniden iyiliği fark etmişler gibi! Biraz cesaretli olup dürüst olmak daha iyi olurdu bence 🤷♀️ Neyse ki, şu an tam anlamıyla mutluyum, aşkın dibine vurmuş durumdayım 💖✨ Ama geçmişte bunları duyunca gerçekten komedi gibiydi! Sen hangi cümleyi en çok duyuyorsun?
Cevap
10Cevap
Heyecanım kalmadı. Basıcam elektriği görcek heyecanı illa meowzu çıkartcaklar eheh
😂 😂
Sen daha iyilerine layıksın, sosyal medyada hep bunu görüyorum.
Hayırlı olsun moderatör hanım 🥳💖
Dur bu hele daha bişi başlamadı bitsinde o cümleyi duyalım :) inşallah duymam.
Umarım :)
Sen daha iyilerine layıksın
Ara verelim. Duyduğum en saçma cümle. Al sana ara ayrıldık
"Çok iyisin ama..." tam dötüyle gülmelik cümle 😂 it kopuk ırıspı çıcığı olmadık diye de eleniyorsun olaya bak😂
Bizden olmaz
Sen daha iyilerine layılsın
Sorun ben de sen de değil
aslında çok iyi birisin
Sen çok çok daha iyilerine layıksın
Sen bir kadın değilsin
Severek ayrılalım
Bunu ilk kez duydum bak 😂
Ben sana layık değilim
ailevi sıkıntılarım var
Arkadaş kalalım.
Ben seni hak etmiyorum.