Merhaba ben 21 yaşında iyi bir bölümde öğrenciyim. Hayatımda hiçbir zaman konuştuğum biri olmadı sevgilim olmadı teklif eden olmadı konuşmak isteyen olmadı 1.73 boyunda 65 kiloyum kilomu göstermem kumralım güzel olduğumu söylerler ama kimse yanıma yaklaşmıyor artık bu durum beni sıkmaktan ziyade çevreye öfkeli hale getirdi. Sokakta sevgili gördüğümde dayanamıyorum el ele tutuşan sokak ortasında birbirlerini öpen çiftleri görünce sinirleniyorum. Duygularımı ifade edemediğimden aklımı yitirmemek adına onları uygun bir zemine oturtma çabasıyla iyice muhafazakar birine dönüştüm sevgililer bana ahlaksız hayasız gelmeye başladı içimden küfürler edip insanları tipleriyle yargılıyorum bu buna nasıl baktı benim eksiğim ne diyorum. Gerçek manada ruhum karardı algılarım bozuldu. Hiçbir zaman sevilmeyeceğim her şey içimde uhde kalacak. Sokakta muntazam şekilde konuşup yemek yiyen, oldukça modern giyinen birinin otobüste sevgililere el ele tutuştun dayağı attığını düşünün, işte o kişi ben olabilirim. Neyim eksik lütfen yardımcı olun artık ağır geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aşk acısı çeksen dua ederdin. Genç yaşlarda erkekler çok acımasız oluyor.
bence yaşın yavaş yavaş geliyor. Önüne bir fırsat çıkar. O zaman da sapına kadar aşkı yaşarsın. Sıkma canını
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kız ne alakaaaa 🤣 Bende 27 yaşındayım benimde olmadi, laf olsun diye olmaz ki. Sonrasında çok üzülürsün bak. boş ver otur bi sakinleş al bir su iç sjdjf
04 Yorumla- 4 ay
Haklısın
- Soran4 ay
Şu anda üzülüyorum zaten yeterince böyle bi hayata sahip olduğum için berbat bir şeyim allah kahretsin beni sokaktaki herhangi bir kız kadar olamadım bundan sonra beni ne üzecek
- Soran4 ay
Bana kimse hiçbir şey yapamaz o kafası bir yerinde çalışan erkekler böyle canım ve abazan oldukça onların atacağı adımı 10 adım önceden bilir tahmin ederim. Beni kandıracak adam anasından doğmamış bu sokakta gördüğüm tiplerden sıkıldım. Nerde başıboş kız aldatılmaktan yoruldum erkeği varsa beraberler. Kız tekmeyi basıyo sonra ağlıyorlar tüm kızlarda da kaporta aynı hepsi yolma derdinde böyle canım bi ortamda beni kimse üzmez sadece biraz sevilmek istiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Hey! Tamam, anladım, inan bana bu konuda yalnız değilsin. Bazen insanlara göre aşk nerede, ne zaman bulacağını bilmek çoook zor 😅 Öncelikle, güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil, bunu unutma. Kendine acımasız olmayı bırak ve önce kendinle barış. Kendine güvenmek çok önemli!
Flört etmek için sosyal ortamlarda yer almak lazım. Kulüpler, etkinlikler, online platformlar… Birkaç farklı yoldan şansını deneyebilirsin. Eğer içindeki öfkeyi ve negatif hisleri bir kenara bırakabilirsen, pozitif enerjin insanların dikkatini çekecektir. Kendini iyi hisset ve kendine inan, her şey yerli yerine oturacak! 💖✨✌🏻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin ne olduğun değil de insanlara nasıl kendini gösterdiğinle ilgisi olabilir illaki irdelersek bu konuyu. Nasıl bir mizacın var?
00 Yorumla- 4 ay
Her şeyin bir zamanı herkesin bir kısmeti vardır. Durup durup turnayı gözünden vuracaksın belki?
04 Yorumla- Soran4 ay
Ya bu ayaklar boş kısmet ne kısmeti bu bela bi beni bulmadı ne kısmetmiş 21 yaşına kadar gelmemiş neyin kısmeti bu bu yaştan sonra çocuk gibi ilk sevgilimi mi yapıcam
- 4 ay
Arkadaşım ilk sevgilisini 28 yaşında yapıp o kişiyle evlendi, çevremde çok fazla örnek var
- Soran4 ay
21 yaşına kadar benimle konuşmak istemeyen erkek ben 28 yaşındayken bana gelse ee derim senin çevrende kullanacağın adam bitmiş bi enayi olarak da beni görmüşsün bana yanaşıyorsun derim ondan önce ben postayı koyarım. Maalesef işler öyle erkekler en güzel kızlarla gençliğini yaşar ben gibi çöplere 30 dan sonra bakar değil mi ben de bu tezgaha düşmem
- 4 ay
Kendini değersiz görmen çok yanlış, değer görmek istiyorsan lütfen ilk önce kendi değerini bil, hayatın bize ne getirceği asla belli olmaz
- Gizli Üye(18-24)4 ay
öncelikle bu ön yargılarını kır sevmek sevilmek kadar güzel ve doğal bir sey yok ve emin ol sen de tadacaksın Belki de zamanı gelmemistir dogru insan cıkmamıstır karsına
01 Yorumla- Soran4 ay
Ya ne doğru insanı sokaktaki herhangi bir kız kadar olamamışım 21 yaşına gelmişim bir kere bile ilgi görmemişim ben 30 yaşında gelecekse gelmesin 21 yaşından sonra çocuk gibi ilk defa sevgili mi yapıcam allah belamı vermiş işte eksiğim
sosyal aktivitelere katıl. okulda öğrenci topluluklarına katıl. elbet biri seni bulur
00 YorumlaTavsiyeler verebilirim ve içini dökebilirsin tkp etde
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Bu kocasızlıktan kudurmuş bi tane ayarlayın şuna hepmizin sağlığı için ahahsjj
11 Yorumla- 4 ay
Ahah geldim
- Gizli Üye(30-35)4 ay
Ben seninle tanismak istiyorum. Benim arkadasim olurmusun
00 Yorumla Bende sonradan muhafazakar oldum senin gibi. Eskiden sevgilim olmuyor diye kendimi yırtıyordum şimdi boş ver zaten dinde haram günah diye kendimi avutuyorum sjsjs
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)4 ay
Çok uzundu okuyamadım detayı ya ben de 23 yaşındayım sevgilim olmadı şart değil yani
00 Yorumla Flörtlesmeyi tam olarak yapamiyorsunudur bir erkeğe yakasmayi falan ama neyse erkeksiz hayat mükemmel
09 Yorumla- Soran4 ay
Flörtleşme ne yeniyo mu ben hiçbir erkekle daha önce konuşmadım sadece okulda not sorarlar ne flörtü o bile yok allah belamı vermiş
- Soran4 ay
Yok almıyorum milleti bütün herkes instagramdan mı bulmuş? Yeterince güzel olsaydım benim istediğim koşullarda kendime sevgili ayarlayabilirdim. Kendi pisliğimi neden gözler önüne sereyim neden aranıyor gibi açık adres vereyim? Bu sadece beni değersizleştirir
- Soran4 ay
Onlar da beni beğenmez beni dünya üzerindeki kimse beğenmez biri beğense gelirdi kimse gelmedi demek ki çöp gibi surat bile yok bende bazen ölmek istiyorum
- Soran4 ay
He güzeldir benim niye yok o zaman 21 yaşına gelmişim b.. K güzeldir her kız. Ben gibi çöpler ne olacak çöpler kalmış toplayan yok bu kafadayım ve sağlıklıyım kendi ruh sağlığımın durumunu fark edemeyecek kadar kötü değilim
- Soran4 ay
Sizin gibiler nasıl hep dört ayağı üzerine düşüyor anlamam. Hepiniz çok güzelsiniz benim gibi çöpleri bırakmışsınız kenara. Çöpe çöp olduğunu fark ettiren de yeni üretim materyallerdir benim üzüntümde herkesin payı var yani intikam alsam alamam savaşsam savaşamam herkese gücüm yetmez. Böyle yaşayip gidecem çöp olduğumu fark ettiğim için farkındalığımı kutlayacaklar kendini bilen insan diyecekler ve öldüğümde bunlar için beni kutlayacaklar hediyeymiş gibi
- Gizli Üye(18-24)4 ay
Sonradan bünye alışıyor artık takmıyorum eksiklik olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla - 4 ay
hangi şehirdesin ki
09 Yorumla- Soran4 ay
İstanbul
- Soran4 ay
Nesi saçma
- Soran4 ay
Yaw ne söyleyecen özelde işi nereye götürecen bilmiyoz sanki baba m al yok karşında söyleyeceğini söylersin burdan söylemiyosan başka av bak kendine
- 4 ay
aptal kız beş yaşında değilsin herhalde seni böyle kandıracak değilim şu duvarını kaldır da gel
- Soran4 ay
Oyy bana hakaret ettin ya kendi aklını ispatladın demi benim aklımı tartabilecek seviyedeysen ne mutlu sana. Bu arada ne duvarı alayınız a.. Cısınız bilmiyoz sanki dayı bak işine
- 4 ay
Çok dik başlısın şu isteği gönderir misin? ekrandan seni ısırmam korkma en fazla yarenlik ederim
- Soran4 ay
Vallaha sırf nereye varacak muhabbet diye atacam :D meraktan
- 4 ay
yazdım sana mucize mi göstermeni bekliyordun
- Soran4 ay
Evet çünkü senin diyeceklerini zaten biliyorum bana bu saatten sonra mucize lazım
Göz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla- u4 ay
Bence ararsanız bulursunuz sevgili
00 Yorumla - 4 ay
Çok gerekli bir şey değil boş ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Umarım yakışıklı ve iyi kalpli biri seni bulur
00 YorumlaKarşındaki erkekten beklentilerin ne peki?
00 Yorumla- 4 ay
Sen de bulursun yeterki doğru yere bak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yavrum aday mi yok sana ne okuyorsun bölüm olarak
00 Yorumla- 4 ay
Kahveler senmi ismarlican :)
00 Yorumla vaybe nerdeysen bi teselli vermek. lazm sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. boyun uzun
00 Yorumla- u4 ay
Olmasın kayıp değil
00 Yorumla - 4 ay
Merhaba arkadaş olabiliriz
00 Yorumla - 4 ay
Niye gizlisin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
Sevişmek mi istiyorsun Canın istiyor mu bazen
02 Yorumla- Soran4 ay
Sen istiyorsan seni sevecek ayarı bulurum beni uğraştırma
- Cevap sahibi4 ay
Hangi şehirdesin Nerede yaşıyorsun
Sosyal ol yeter
01 Yorumla- Soran4 ay
Sosyalim
- Gizli Üye(18-24)4 ay
Konya ya yakın mısın birbirimizi tanıyalım
00 Yorumla - 4 ay
Kıyamam
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 21 yaşıma geldim hala sevgilim yok başıma ıstırap olan bu konu için lütfen yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi