21 yaşıma geldim hala sevgilim yok başıma ıstırap olan bu konu için lütfen yardım edin?

Merhaba ben 21 yaşında iyi bir bölümde öğrenciyim. Hayatımda hiçbir zaman konuştuğum biri olmadı sevgilim olmadı teklif eden olmadı konuşmak isteyen olmadı 1.73 boyunda 65 kiloyum kilomu göstermem kumralım güzel olduğumu söylerler ama kimse yanıma yaklaşmıyor artık bu durum beni sıkmaktan ziyade çevreye öfkeli hale getirdi. Sokakta sevgili gördüğümde dayanamıyorum el ele tutuşan sokak ortasında birbirlerini öpen çiftleri görünce sinirleniyorum. Duygularımı ifade edemediğimden aklımı yitirmemek adına onları uygun bir zemine oturtma çabasıyla iyice muhafazakar birine dönüştüm sevgililer bana ahlaksız hayasız gelmeye başladı içimden küfürler edip insanları tipleriyle yargılıyorum bu buna nasıl baktı benim eksiğim ne diyorum. Gerçek manada ruhum karardı algılarım bozuldu. Hiçbir zaman sevilmeyeceğim her şey içimde uhde kalacak. Sokakta muntazam şekilde konuşup yemek yiyen, oldukça modern giyinen birinin otobüste sevgililere el ele tutuştun dayağı attığını düşünün, işte o kişi ben olabilirim. Neyim eksik lütfen yardımcı olun artık ağır geliyor.
21 yaşıma geldim hala sevgilim yok başıma ıstırap olan bu konu için lütfen yardım edin?