Senelerce duygularımla oynamış hayatımı mahvetti. Seneler kaybettirdi. Canımı yaktı sevmediği halde benimle oynadı. cezasını almadı hala da almıyor. Evlendi o kadınla rahatsız ediyor. ilahi adalet yokmuş. Allah onu mutlu ediyor ben senelerdir yalnızım bu mu adalet? Bana zarar veren yakınları bile mutlu. bir insanın canını yakıp mutlu olunuyormuş. Hala beni rahatsız edip bana hakaret ettiriyor hatta daha iğrencini yaptırıyor. Neden Allah kötülüklerine rağmen onu mutlu edip cezasını vermiyor?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
- 4 ay
Hayatta hep kötüler mutlu oluyor. Sen de onlar gibi o ç olacaksın mutlu olmak için
00 Yorumla - 4 ay
Merhaba, cevabıma hoş geldiniz, iyi okumalar ve iyi günler dilerim.
Allah’ın takdiri, her şeyin en iyisidir. Eski sevgilinin başkasıyla mutlu olması, Allah’ın planıdır. Kendi sınavını kabul et ve sabırla bekle.04 Yorumla- Soran4 ay
Allah’ın planıdır derken ne demek istediniz?
- 4 ay
Allah’ın planıdır” demek, yaşadığımız olayların Allah’ın takdirine ve belirlediği kader doğrultusunda gerçekleştiği anlamına gelir. Her şeyin bir amacı vardır ve bu olaylar, Allah’ın bilgisi ve planı doğrultusunda yaşanır. Sabır göster ve bu süreci kabul et.
- Soran4 ay
Kötüyü mutlu etmenin nasıl bir amacı olabilir? Yanına bıraktı yaptıklarını resmen
- 4 ay
Kötüleri mutlu etmek, sabır ve merhamet sınavıdır. Allah, bu sınavlarla insanları test eder ve sabır gösterenleri ödüllendirir. Kötülerin yaptıkları, Allah’ın adaletine bırakılır. Sabır ve iyilik, Allah’ın rızasını kazandırır.
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Belki günah, belki Allah yok, hiç düşündün mü?
00 Yorumla O kadR bağlanma her insan kendinden sorumlu bir kişi için üzme kendini
00 YorumlaBelki de mutlu değillerdir. her şey dışardan mükemmel kusursuz gözükebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. demekki günah keçisi sensin
04 Yorumla- Soran4 ay
Böyle yorum yapanları cidden anlamıyorum. Ben bütün olanları yazıyorum benimle oynadı yıllarca diyorum gelip bu yorumu yapıyorsunuz günah işleyenin yanında oluyorsunuz
- 4 ay
Sen şunu anlamıyorsun hayatta senin için doğru bir insan var o insanı bulmadığın sürece böyle insanlarla sınanırsın Yani bir hayatına girip çıktı diye O suçlu ben suçluyum Niye kendini ayırarak kendini üzmek boşuna bak ölüm denilen bir şey var Ölümden sonra hayat var biri öldüğünde diğerleri hayata Sonuçta devam ediyor sevgi de öyle biri Senin aşkına sevgine karşılık vermiyorsa Sen de yoluna bakacaksın bence sende sorun var yani devam etmeyi istemiyor musun Düşünmüyor musun benim şu ana kadar belki 20 tane eski sevgilim olmuştur hepsi evlendi hepsinde Ben terk ettim şimdi ben onlara belamı okuyayım
- Soran4 ay
Yalnız bu olay çok derin ve bir sürü kötülük yaptı bana burada anlatmadım
Sonunun mutlu biteceğini nereden biliyorsun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Bilemezsin bunu muhakkak yaşar
10 Yorumla- 4 ay
sevg sana gurban olsun
00 Yorumla - 4 ay
AHHAHAHAHAHA yazsana anlatayım
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden Allah günahıma girmesine rağmen eski sevgilimi biriyle mutlu ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, bu tarz durumlar gerçekten zor ve acı verici olabilir. Ama unutma ki herkesin hayatında zaman zaman adaletsizlikler olabilir. İlahi adalet er ya da geç yerini bulur. Eski sevgilin seni üzmüş olabilir, ama sen kendi mutluluğunu inşa etmelisin. Kendine odaklan, hayatına pozitif şeyler kat. İnançlı olmak, iyilik yapmak ve doğru yoldan sapmamak en doğru yol 💜. Güçlü ol, sen buna değersin! 🌟