Boşanamiyorum cesaretim yok ama boşanmak gerektigini biliyorum?

bir manyakla evli olduğumu söyleye bilirim. bana ahırda bağlanmış hayvan gibi davranıyor. hayvanlar bile ilgi görüyor ben görmüyorum. konu sadece ilgi değil yalnis anlaşılmasın. dayak siddet küfür ana baba küfür hakaret babamdan para ister gel kızını al surdan der. babam almak isteyince ben gitmedim.6 senedir bağımlıyım. komfir desem oda yok. açlık cekiyoru. hastneye götürmem gereken cocuk var. kendim sağlığından oldum on yas yaslandim. surekli ağlamaktan gözlerim çift görüyor. benim deli olduğumu düşünüyor artık aylem elini ayağını çekti. bana hersey susmalarına rağmen burdayım. ben normal olmadığını biliyorum. kocamda kocam dediğim icj den bunun yanında değilim. daha az önce günlerce konuşmadığı halde kapıyı açar açmaz cemkriiyir bur selam bile lütuftur bana. benim boşanmak ilk önce çocuklarımın ruh sağlığı için onların güzel geleceği icin şartt. ben bunu nasıl başarırım. yuva yıkmak gibi dusunub düzelir diye yorum yapmayın 6 sene düzelir diye bekledim düzelmedi tam tersi dozunu artırdı. bosanmam için bana bu canım kafama piskolog gibi tavsiye verin nolur benimcin olmasada çocuklarımın geleceği için. çünkü dayak gören siddet gören babasından korkan cocukalrim var
Boşanamiyorum cesaretim yok ama boşanmak gerektigini biliyorum?