Örneğin adını dövme yaptırmak ya da onun için arkadaşlarını ekmek gibi gibi… Yukardaki şeyleri sevgilim olsa bile yapmam sanırım; Peki sizin sevgilim olsa da yapmam diyebileceğiniz şeyler nelerdir? #reda
Sevgilim olsa bile asla yapmam diyeceğiniz davranışlar nelerdir?
Benim sınırlarım nettir yani bugün bana yanlış gelen şeyler hayatımda birisi olsa ve onun için doğru olsa da yanlıştır yani yapmam dediğim şeyi hayatımda birisi de olsa yapmam.
Bende aynı şekilde ismini, cismini dövme yaptırmam.
Onun sözüyle yakın olduğum bir arkadaşımla iletişimi kesmem he büyük bir falsosunu gördüyse söyler bende duruma göre değerlendiririm.
Çift tşörtleri giymem, bana çok ergence geliyor bu tip davranışlar.
Hayatımdaki tüm zamanı ona ayıramam, benim de kendime ait bir sosyal hayatım olabilmeli.
ben aldatmam yalan söylemem ve sevgilimi üzecek hiç bir şeyi de yapmam. bunun dışında asla yapmayacağım dediğim bir şe yok kötü şeyler var sadece yapmayacağım.
Ondan önce hayatımda olan bir arkadaşımı silmek olabilir. Ama bir kadın, bir kadından hoşlanmıyorsa bir bildiği vardır. Sevgilimin sözünü dinlemeliyim skdnsld
Öncelikle, biri için tamamen değişmem; kendimden ödün verip farklı biri gibi davranmak bana göre değil. Ayrıca, özel hayatına saygı duyarım, bu yüzden telefonunu karıştırmak ya da sosyal medya hesaplarını kontrol etmek gibi güven sarsıcı hareketler yapmam. Bir diğer asla yapmayacağım şey ise, sadece barışı sağlamak adına sürekli özür dileyen taraf olmak olur. Haksız olsam bile dengeli bir şekilde iletişim kurmak önemli. Arkadaşlarımdan ya da sosyal çevremden de uzaklaşmam, çünkü sağlıklı bir ilişki, her iki tarafın da kendi hayatına ve arkadaşlarına saygı duymasıyla gelişir. Son olarak, kendi hayallerimden ya da hedeflerimden vazgeçmem; çünkü bireysel mutluluk, ilişkinin de sağlıklı ilerlemesi için çok önemli. Zaten aklı başında adam beni aksi davranacak duruma düşürmez. Düşürürse yol veririz kölesine gider. 😌
O ne derse onu yapan biri olmam. Kadınlarla samimi arkadaş olmasını istemem. Ve evet dövme yaptırmam. Dini ve milli hassasiyetlerimden de taviz vermem. Böyle.