Sizce amacı neydi , geri döner mi?

4 ay önce boşandım eşimden. Bir buçuk ay biriyle sevgili olduk. Voleybolda tanıştık. O 3 yaş küçük benden ve dondurma fabrikasında çalışıyor. Bende hemşireyim. Bu sürede çok hızlı başladık sanırım ilişkiye. Aşırı ilgiliydi hep hediyeler alırdı , eli açıktı , düşünüyordu beni hep. Ama onun alkol problemi vardı sanırım. Ehliyetini kaptıracak kadar. Ben alkol kullanmıyorum onunda kullanmasını istemedim bi süre dayandı. Bu arada evlilik öncesi ilişkiye de karşıyım boşanmış olsam bile. Bunu da söyledim. Ama her fırsatta konu oralara gidiyordu şakayla karışık olsun nabız ölçme gibi. Sohbet azaldı sürekli öpmek evde takılmak istedi. Doğum günümden sonra içmiş arkadaşlarıyla sabaha kadar. Büyük ihtimal onlar etkiledi. Ben uzak duramam bu ortamdan , sende istediğim gibi değilsin dedi yani bunu kabul etmediğim için. Zorlayamam seni , seni seviyorum ama ilerisi olacak bi ilişki değil dedi. Bir de senin istediklerini sağlayamam dedi. Nasıl hem seviyorum diyor hem de gidebiliyor anlayamıyorum. Bu ilişki boşanmaktan daha çok yıktı beni , nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Onunla olmaz evet ama pişman olsun istiyorum. Her yerden engelledim

Sizce amacı neydi , geri döner mi?