Gᑌ̈ᑎOᗯᖇᖇᖇI
Bizim sevgimiz takipten çıkarınca değil dualarımızdan çıkarınca biter, hayırlı cumalar aşkoo 🌸

Gᑌ̈ᑎOᗯᖇᖇᖇI
Bizim sevgimiz takipten çıkarınca değil dualarımızdan çıkarınca biter, hayırlı cumalar aşkoo 🌸

Aşık olabilmem aslında yaptıklarından değil daha koşulsuz gerçekleşen bir duygu bende aşık olma duygusu. Fakat fedakar, bana her koşulda öncelikli davranan, hatta yeri gelecek hayatının merkezi yapabilen, bir sağlık sorunum var ise ilk haberi olan ve ilk yanımda olan biriyse, elinden gelse dünyaları bile önüme serecek kadar çaba harcıyorsa bu insandan kesinlikle etkilenirdim. Mesajdan çok aramayı tercih eden erkekte benim gönlümü kazanır. Hep dediğim gibi devamlı mesajlaşan aramayandan zaten bir halt çıkmaz.
🌸👌
🌸🌷🌷
Beni kendine aşık edebilecek biri, muhtemelen doğal ve samimi olmalı. Görünüşten ziyade, zekâ ve espri anlayışıyla beni etkileyen biri daha ilgi çekici olur. Anlamlı sohbetler yapabilmemiz, derin konular hakkında konuşabilmemiz de önemli. Yani, hem eğlenebileceğim hem de bir şeyler öğrenebileceğim birini arıyorum. Kendine güvenen ama bu güveni gösterişe dökmeyen bir duruşu olan biri kesinlikle dikkatimi çeker. Ayrıca dürüst ve anlayışlı olması da benim için aşkta en önemli kriterlerden biri olurdu.
Öncelikle merhamet olmalı yüreciğinde. Onu görünce de heyecan yapmalı. Heyecan bu işin raconudur. Yani elektrik alma olayıdır. Nankör olmamalı. Onu mutlu etmeye çalıştığımı görmezden gelmemeli. Empati kurabilmeli, empati olmadan da olmaz. Düşünceli olmalı, yanında, yakınında olduğunda içindeki iğne deliği kadar boşluk dolmalı.
Çokzel 👌
Zengin, güzel, anlayışlı, haklısın diyebilen, özür dileyebilen, kendini geliştirmiş ve gelişmeye devam, eğlenceli, gezmeyi seven, yemek yapmayı bilen empati yeteneği olan ….. Buraya kadar okuduysan helal olsun 🤣 bende bilmiyorum nasıl biri eder.
Zengin ve haklısın diyebilen miii piüh sana be piyyuüğ
İsteklere bak hele
Her cevaba da bir lafı var 🙄
Tatlım, ne güzel bir soru! Beni kendine aşık eden biri önce samimi olmalı. Yani, ne düşündüğünü saklamayan ve dürüst olan biri. Ayrıca, kendine güvenen ama kibirli olmayan biri de etkiler beni. Mizah duygusu da önemli. Gülerken karnıma ağrılar girmeli 😄 Son olarak, küçük sürprizlerle kalbimi çalabilir. Senin için bu nasıl, uyuyor mu? 💖🌹
Güzel betimleme, aynen katılıyorum aşko
Aynı frekanstayız demek! 😍 Tatlı sürprizlerin gücü büyük! Ne hoş bir kalbimiz var. 💖 Peki, seni en çok etkileyen şey ne olurdu sence? 🌟
Güç 💪
Cevap
52Cevap
Takipten çıkmaları sevmiyorum genel olarak 😂 gülüşü güzel bıcır bıcır konuşan ve dişil enerjisi yüksek bir kız varsa eğer talibim 😂
shshs ben de bilakis çok severim takipleşmeyi sonlandırmayı
Ayıp oluyor sanki biraz 😂 suç yok günah yok 😂
dfjdj artık böyle, sırf sorulara gidip gelinsin diye takipleşmeye gerek yok. Görünce geliyoruz sonuçta
Neyse öyle olsun da diyecek çok şey var neyse 😂
Söyle :D
Merhaba,
Merhametli kanaatkar ve fedakar, evlilik odaklı, güzel insan sıfatına layık!
Deli dolu çocuksu olması da önemli, ağırbaşlı sevmiyorum!
Çılgın severim!
Çılgınlar gibi...
Zor olan, ulaşılmaz olan, soğuk olan, mendebur suratlı, buz suratlı vs olanlar
Bir tuhaflık sezmiştim zaten shdjs
Hangi ara sezdin jsj
O ara işte 😅
Sezecek kadar arayı kapattık demek jsjs
Kapandı gitti bitti sjdjs
Kapanışlar yeni başlangıçlara kapı açıyor diye biliyordum. Jsj
Tabii tatliş kapanışlar oluyor sonra yeni başlangıçlar mendebur suratlılarla yapılıyor, eksik söylemişler dkfjs
Öyle biri var zaten başka bir cins aşık edebilemez 😅
Her gıcık eniiiş
🤣🤣
Öyle bir karşı cins yok...
Aşık etme yeteceğimi kaybettim
Yazma yeteneği de gitmiş :D
Gᑌ̈ᑎOᗯᖇᖇᖇI hayırlı cumalar can 🌸 Benim gibi birisi kendine aşık edebilir. ortak özelliklerimizin çok olduğu. aşkı ve sevgiyi bilen.. beni kalp için sevecek birisi. dış görünüşe bakmayan veya aşırı kıskanç olmayan olgun düşünceli birisi.
Hayırlı cumalar bebiiik :D
Cansınn :D 🫶
Kaybolmuş nazik bir ruh misali
Ben gibi diyar diyar gezmeli
Gülümsemesiyle de kalbimi
Ecelde de ısıtabilmeli
Islandık gözyaşıyla, kalbimizde aşkla
Kuşların şarkısı müziğimiz
Tan yeridir bizim dans pistimiz
İlk adımla değiyor kalbimiz
Rüzgar ve yapraklar, altında ikimiz
Dönüyoruz dansla kalbimizde aşkla
Güzelmiş.
Güzeldir kendisi. Ancak henüz bulamadık birbirimizi.
Gᑌ̈ᑎOᗯᖇᖇᖇI 😃💜
Bir de ben bilsem şuradan yazsam o da okusa da bana yürüyüşe çıksa artık sdfsdfdf 😃
Yine de bir umut yazayım tabi, karakteri sağlam, kâlbi güzel, aşkın ve güvenin değerini bilen, beni çok mutlu edip değerimi bilip çok seven gerçekten adam gibi adam, erkeğin dibi ve aşk dolu tutkulu bir erkek kendisini benim için sonsuz değerli kişilik olarak bilebilir, yüksek ihtimalle âşık ta edebilir 😄
Yavruşumm aşk istiyoo
☺️😄
Gorsel olarak fit kendine bakan insanlari severim saygi duyarim ben de oyle biriyim, ama eger huyu bozuk ise beni görseli de iter vicdanli olmali insancil ruhu olmali kalbi gerisi teferruattır he birde zeka sart sohbet edebiliyor olmak gerek;) sevgiler cicekim😉🥰❤️
Sevgileeer aşkım ♥️
Çokça kalpler gonderdim kuzum gunun sahane gecsin💞💞💞💞
Senin de güzellik 😘♥️
Konuştuğu anda sözleri kulağımdan girip kalbime kor ateş gibi düşen, gözleri sadece benim gibi çocuk gibi mutlu bakan, her an sana ait olduğunu hissettiren, onun adını nerde duyarsam duyayım kalbimi çarptıran bir karşı cinse aşık olurum
Yani bana.. 😂😂
Yani yengeye sjdja
Aşk meşk geçti benden. Hevesim kalmadı bir şeye. Birine karşı büyük bir sevgi besleyebileceğimi sanmıyorum artık. Biraz hoşlanırım, etkilenirim belki o kadar. İletişim kurmuyorum karşı cinsle. İletişim kurulursa belki zamanla sevebilirim birini. Ama onu da ben yapmam. Birinin beni tavlamaya çalışması lazım 😂 sabırla peşimden koşmalı filan 😂 yoksa zor, çok zor 😂
Tanışır tanışmaz yürümeyen, cinsel veya duygusal boşlukta olmayan, dobra, kıyafetlerine saçına başına kokusuna dikkat eden, spor yapıp sağlığına önem veren, güzel bir diksiyonu olan, sohbeti saran ve mizahtan anlayan biri. Bir de güzel yemekler ve tatlılar yapan 🤭
Ohhoooo senin şu sözlerin...😄👏kriterlerim arasından sadece sunu yazcam. Beyni olsun. Lütfen o beyni de kullanmasını bilsin. Bunu bilen biriyse zaten sevmesini de biliyordur beni kendine aşık etmesini de bilir.
ahaha güzel dimi :D
Hem de nasıl 👍❤️
Yerim ♥️
🥹❤️❤️
Ben takipten çıkılınca bozuluyorum. ya da mesajlarım silinince. Öyle olmasa anlatılsa anlarım heralde.
Ahah tabii sen de haklısın
Bencede haklıyım ya😁
😅
Bunun bir tarifi, reçetesi yok.
İlk gördüğümde oluşan enerjinin devamında oluşan hikâyeye bağlı diyeyim kısaca.
Bu benim çiçeeeem
Tabii ki ben senin çiçeğinim 😘
😁😘😘
Eee işte eli ayağı kulağı olsun nefes alsın sarışın ya da Esmer olsun biraz uzun ya da biraz kısa olsun öyle işte
Nefes alsın yeter yazsaydın :D
Yazdimya 😋😂😂
Tamam tamam kabul 😅
Allah razı olsun
Bakışı ile içimi eriten, gülüşüyle güneşi kıskandıran, güzel sözleriyle kalemi bile utandıran, merhametiyle büyüleyen, güçlü kollarında saklanma isteği uyandıran, her hareketi zaafım olan, duruşuyla saygımı kazanan bir karşı cins aşık etmekle kalmaz beni kendine esir eder.
Hayırlı cumalar bea..
Kendimi aşıl edecek bir şey yapmam gözlerim güzelse bir şey diyemem.. 😃😃
Hayırlı cumalar gülo 😅
😃😃
Hayırlı cumalar bacım. Allah'ın selamı üzerinde olsun😂😂
Zeki olunca özel bir çekim gücüyle çekiyor zaten.
Hayırlı cumalar tekrar bebiiik 🌸
Allah bağışlasın😅
O duygumu bağışladım ihtiyaç sahibine aşık olmuyorum 😅
Ahaha öyle bir seçenek var mıydı ya
Varmış varmış😅
İletişim bilgileri lütfen sjdjs
Birkaç gün önce aynı soruya ağırbaşlı cevabını vermiştim diye hatırlıyorum 😄 cevabım değişmedi.
O zaman ne yazdığımı biliyorsun ben de tekrarlamayayım bari 😁
Şu italyanın nesine düşüyorsunuz ya İngiliz erkekleri varken İtalyanlara kim düşsün 🤭🤭
Kime düşeceğimiz belli mi snfjs
Benim bellidir ya kafamdaki tipin dışına çok çıkmıyorum 😂 lakin büyük konuşmamak lazım tabi. Neyi büyük konuştuysam yaptım 😂😂
Herkesin kafasındaki tip belli ama düştükleri tipi de görüyoruz sjfhsja
Yakışıklıcı değilim valla 😂😂
Tabii canım
😂😂 çok değilim hani 🤪🤪
Sesi güzel olan birisi beni etkiliyor. Gerisini ben hallediyorum.
Gerisini nasıl hallediyorsun hsdhs
😃 konuşarak hallediyorum
Estetisyen misin nesin djsja
Estetisyen ne alaka kdlsş
Sesi güzel gerisi sende ise djdja
🤯 Sizde nörolog musunuz acaba dödkd
Ne alaka ya ne alaka 😃
😂 soruların beynimde yeni nöronlar doğurdu glfld
Çokzel etkileri var sorularımın ya jsdjs
Eksik olma cano 😃
Amin olmayayım 😃
🫸🫷
Bence yok öyle birisi (Umutsuzluk seviyem) 🥴
Aşık olamamak kimin sorunu?
Karşı cinsin laz kızı senin hemcinslerinin yüzünden hep 🙃 yaşadıklarımdan sonra sevemiyorum...
İnsana öyle geliyor, sevemem falan sanıyorsun ama seviyorsun
Bakalım zaman ne gösterir
Kendi halinde edepli ahlaklı sıkıcı hayatı olmayan kendine göre hayatını yaşamayı bilen ağalarıyla vakit geçiren ama kız peşinden koşmayann iyi aile terbiyesi almış kibar anlayışlı enerjik ve konuşkan biri beni kendine aşık edebilir bu pek ala mümkün
Benden uzun olan biraz kaslı ve uzun 😅 ama iki durumlu uzunluk jskdlflf
saygili durust ilgili bilgili.. bunlar soyut. benden uzun eli yuzu duzgun zevkli.. bunlar somut.
bi durum mu var mesela kivirmak yerine ya boyle boyle oldu. uzgunse uzgunum desin degilse belli etsin. karsilikli birbirimizi bilelim yani.
sonrasi cozulur
insanlar hoslanmayi sevmeyi aşkla karıştıyor aşk insanin basina bir kere gelir oda sansliysa ve aşık olduğunuz kisiyi secemezssiniz bi anda oluverir iste kafaniza saksı düsmüs gibi carpilmis gibi
Kendisine özgüveni olan ve ayrı ve çekiçi bir aurası olması gerek ve duygusal 😅😅liste uzayıp gider yani 😂😂
Dürüst aklı başında kendini bilen birazda yakışıklı oturaklı merhametli vicdan sahibi ve yardımsever biri
Merhametli ve sesi güzel olsun, karakteri düzgğn ve çalışkan olsun yeterli. Tipin boyun posun önemi yok zaten
Ben aşık olmam ederim sonra üzerim huyum kurusun
Ya sen bi git evlensene artık ya
Önce sen evlen alla alla
Sen geçen anlatıyordun evleniyorum ben diye :D
Geçen geçende kaldı önümdeki maçlara bakalım 😃
Belliydi pinokyoluk yaptığın Lucifer hshdaj
Burnum seksidir ama sırf kafana vurmak için tahtadan burun yaparım kendime dkdkkd
Sen yaptır da baltayla keser atarım ben o burnu
Bende saçlarını koyun tüyü kırpma makası ile keseym de gör bak
😒 komik mi
Ben keyif alıyorum sen almasan da olur 🚬😃
Ahahahahah gizlenmiş :D
@rabia0063 devlet sırrı söylenmez
Görürsün sen 😈😃
@rabia0063 başım bağlı benim
Bacakları ile edemez de valla bilmiyorum ya artık inancım yok herkes sahte anasını satayım ya olduğum zaman paylaşırım ama
Belli bir kalıbım yok bu konuda. Yasanmisliklar sanırım
Sadık, kaybetmekten korkan kadını severim. Dik başlı olmayan uysal, anlayışlı, mütevazı.
Ortalama bir tipi, yüksek seviyede karakteri varsa aşık edebilir.
Valla çok zor daha aşık edebilen olmadı çok denediler başaramadilar 😎
Büyük konuşmak istemiyorum ama beni şu saatten sonra biri zor âşık eder.
Yalnızlığa alışan insanı kimse ikna edip aşık edemez
İngiliz ingilizcesi konuşan kadınlara düşüyorum direk
Güzel gülen, cilveli, bacakları da düzgün :) ha bir de karakteri tabi :)
Çok bir şeye gerek yok. Zeki olsun, aklını kullansın yeter.
Fiziksel olarak degil ama karekter olarak Adam olsun yeter
Aşk, kritere göre belirlenmez; çünkü, aşkı biz seçemiyoruz.
Seçeriz
Zayıf beyaz tenli sarışın gözlüklü veya gözlüksüz farketmez ama illa zayıf olacak
O görseldeki gibi olursa aşık olmasakta olur ya 🙄🥲
Hangisi 😅
Tanışıyoruz ya :D iki tane görsel koyunca adamdan bahsettiğini anlamadım
Öyle bir karşı cins yok beni alan almış ❤️🐨😅
Sen bi dur enişş ya, valla yer seni çiğ çiğ benim Sissy’m şımarma djdjja
Üzme sissimi yoksa üzerim seni djdjs o zaman kork benden
Çirkin seviyorum.
Ben de
Günaydın rafık
Günaydın nuriye
ahaha
😒 adamın fantazyası tuhaf dffdh
Her şeyi tuhaf valla
Noldu sana sütlü nurişş 🥹
ahahaha daş gibiyim sen nasılsın :D
ablan yüz yaşına da gelse daş daşş daşş daş 💃 djdjsj neyse :D iyiyim iyi.
ahahaha Ajda'dan hallice ablam :D İyi olunuz, size çok yakışır.
Dengesiz, ben rafık abin. 😒
acı googleye soraydın rafık ne demek diye ahahaha senin dediğin Refik'tir Refik ahahaha
Erkek adı sandım :D ay düştük mü diline jdfjs sen de hiç bozuntuya vermiyorsun ama ya Nuriye falan diyorum şebek
ahahaha kıyamadım
Kıyamadığın halin bu mu 😃
Ne dedim ki yine, bak ne kadar nahifim.
Rol yapma şimdi, nahifmişmiş ksdkd
ahahaha
Hepsi aynı değil miydi zaten
Değil
Umursamaz süründüren 😂
Delirme kız
Öyleleri hep çekici gelmiştir jsjshs
😃😃
ay yazarsam uzun olur ya üşendim :/
Yaz çabuk djdjs
müsait değilim 😃
Bana bana sosyeticine 🥹
kız eve gideyim dur hele 😃
Unutma 🥹
bu ara hafızama bir şeyler oldu zaten nazar oldum unutuyorum 😃
Unutma beni :D
seni unutmaya ömrüm yeter mi 🥹 ay bayılıcam kız sıcaktan dur eve atayım kendimi 😂
At artık şu eve kendini sjfjs
geldim geldim 😃 sadık dürüst kişisel temizliğine dikkat eden şık giyinen nerde ne konuşmasını bilen ve oturup kalkmasını bilen sahiplenen kültürlü ve zeki hanımcı 😂
Ay unutmamış beni sjdjjs 🫠😅
unutur muyum kız hiç 😘❤️😃
Sorunun detayının güzelliği...
:)) 🌸
Sen biliyorsun onu yazmama gerek yok :D
İşte benim erkek versiyonum hddjsj
Evet 😍😂
:D nasıl kendime pay çıkardım ama djdjs
Kapat kapat yine aşık ediyorsun kendine fkgmdkdnf
Gel de kapat 🤤
Asla😍
Seviyorum seni delalaminn 🌸
Bende seni çok seviyorum Giresun gülü💚
🫠🫠
Edemez anca lilith olması lazım
Apaçi olsun :D
Aşık olmam ama düşerim 😂
Düşe kalka oldun apaçi zaten djdsj
Düşmez kalkmaz bir Allah 😂
🧐 evet
Öyle erkeklerin sonuncusu 1520'de öldü 🥹
🥹 kalmadı dimi
Kalmadııığ 🥹
Benim gibi olan😂
Valla size yaklaşmaya korkarlar shdjs
Seni çok iyi tanıyor duygularına tercüman olabiliyorsa kendine aşık edebilir...
Bayılıyorum şu adama ya hayranıyım cjkgjkhkjhkh
Buna hayran olmayan da ne bileyim ya :D şu sıfata bak erkek erkekkk
🥺🥺
Dadluuu dhdj
Gonlünün güzelliği kadar güzel ömrün olsun
Amin 😁
:)👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?