İnsanlar eşini nasil buluyor nasil evleniyorlar?

İyi geceler dostlar

Birkaç gün önce instagram dm kutumda bir tanışma teklifi gordum, kişi beni tanıyor aynı muhitte oturuyormuşuz beni görmüş araştırmış falan ama ben tanımıyordum neyse sonra yazdı anlattı derdini ben de tamam tanışalım dedim ve bir buluşma ayarladık. Buluşma anına kadar da çok aşırı ilgiliydi, buluşma sırasında da. Onu öyle yapma sen yorulma ben şunu yaparım ben bunu yaparım çok üstüme titredi. İlgi görmek güzel bir şey ama ilk günden bu kadar yüksek duyguları olması beni kötü hissettirdi çünkü ben de henüz bir duygu oluşmuşmamisti haliyle. Bir de bir taraftan garipsedim. Samimi idi ama dediğim gibi fazlaydı ve de başta baya heyecanliydi. Ertesi gün olduğunda ben mesajına uzun bir süre cevap vermedim. Çünkü kafam çok karışıktı bir daha görüşmek istiyor muydum bilmiyordum, kendi hislerimi kontrol ettim ama ilk tanışmada ne duygusal ne de fiziksel bir çekim hissetmedim elle tutulur (ki o kadar ilgiye rağmen). Zaten benim kararımı beklemeden kendisi çekti kendini, ben gün içinde yazdım ona durumumu anlattım, kafamın karışık olduğunu söyledim bana sadece sağlık olsun yazıp bitirdi. Yani demem o ki ben kendimi mi açamıyorum insanlara, çok mu peşin hükümlüyüm birkaç defa daha görüşüp öyle karar vermem daha mı iyi olurdu kendimi kötü hissediyorum çünkü her şeyi elime yüzüme bulastiriyor gibi hissediyorum. Ben ilişki kurmayı, biraz karşıdakine ve ana teslim olmayı nasıl öğrenicem?

İnsanlar eşini nasil buluyor nasil evleniyorlar?