Selam KS ahalisi! Herkesin illaki zayıf bir noktası vardır. Kimi seksi bir vücuttan etkilenir, kimi zekadan, kimi dürüstlükten, kimi sevgiden, kimi de merhametten etkilenir.. Peki ya siz?

Selam KS ahalisi! Herkesin illaki zayıf bir noktası vardır. Kimi seksi bir vücuttan etkilenir, kimi zekadan, kimi dürüstlükten, kimi sevgiden, kimi de merhametten etkilenir.. Peki ya siz?

Kalbime giden yolun anahtarı, samimiyet ve anlayışta gizli. İnsanın iç dünyasını açığa çıkaran, dürüst ve içten bir iletişim, o anahtarı bulmak için en sağlam yol. Bir insanın içini anlamak, derinliklerine inmek ve bu süreçte gerçek bir bağ kurmak, kalbin kapılarını açmanın en etkili yoludur.
Antik kentlerden geçen mozaiklerde gizli. Kimi yer yüzünde kimi hâlâ yer altında gizemini korur halde; hayatımıza girecek olan insan da nitekim böyledir. Ne çok yakın ne de çok uzak olmalı ki ahenkli bir yaşam mümkün olsun.
Bütünlükte, dengede gizli. Tek başına ne zeka ne üslup ne merhamet yeterli olmaz. Olumlu, olumsuz her yönü ve hayatımıza yansıması ile bütünlüğünü, dengesini görebilmeliyim.
Teşekkür ederim 🙂🙏
Zeka ve ses tonu zayıf değil ama en büyük zaaflarımdan. Tip çok çok önemli değil. Zeki olanlar sempatik olma konusunda da başarılı oluyor karşı cinste gözlemlediklerimde.
Teşekkürler eig için🙏🏻
Cevap
6Cevap
Hissetmek sevgiyi ilgiyi aşkı
His yoksa ne kalıyor ki geriye zaten..
Aşk ve güvende gizlidir.
Benimki bakışlar ve zekice hareketler peki seninki nedir 🙂↕️
Okuyan insan kesinlikle her zaman bir adım öndedir okumayı ben de çok severim. Umarım karşımıza gönlümüze göre biri çıkar 🤭
Durmadan birileriyle flortlesmek, tanışmak değil o kesin :D
Zeka ve güven biraz da eğlenebilmek ve sohbet edebilmek
Anlam yüklü bir ruhta güçlü bir karakterde gizli.
Güzel soru ✨Kalbimin anahtarı nerde diye soracaksanız bana bir kalbim olduğunu hissettiren , bana evimdeymişim hissi veren. Net, dobra az öz konuşan zeki seçiçi birinde olabilir ancak. 🗝
Teşekkürler o güzel kalbin 🤍🙌
Lafı olmaz her zaman 🪁
Bana efendi yaklaşım sergileyen kibar saygılı merhametli hayvan sevgisi olan dürüst olması ile yaklaşan insan kalbimin kilidini açar tabi çekici olması da bir pay
Zayıf noktara güvenlik duvarı ekledim hişbişey olmaz
Şifre var zaten. Yıldız yıldız 1453. İçini denize döktüm rahatım.
İlgi, görüşlerime saygı, beni deliliklerimle kabullenmesi. 40ımdan sonra değişemem
Zeka ile güzel kalbin bir arada olması
Kalbim kilitli. Anahtarı kaybettim😅
Attım attım 😂😂
Aman sende hjfhgg kuyruk olsalar ne olucak bebeğim? Ben bakmadıktan sonra 😂
Niye bakayım yahu 😅 istemiyorum
Komik değil...
Olsada o ananahtarı kırarım ulan
Yok en güzeli üyle.🙄
Kapının önündeki paspasın altında 🙈
Adam olsun net olsun yeterli
Samimiyet ve muhabbette gizli.
merhametten geciyor