Selam arkadaslar
nisanlim ilişkiyi bitirdikten sonra onu eskiyle kiyasladim bunu bahane olarak mi gördü?
Hic affetmiycek mi beni?
Selam arkadaslar
nisanlim ilişkiyi bitirdikten sonra onu eskiyle kiyasladim bunu bahane olarak mi gördü?
Hic affetmiycek mi beni?
Cevap
3Cevap
Ben olsam bende affetmem. Eskiyle kıyaslanır mı? Yazık çocuğa.
Kiyaslasin umursama sen gereken cevabı verirsin hareketlerinle akıllı ol
Niye bitti?
Niye kıyas yaptın?
Hangi konuda ne tribi? Sebep neydi?
Nişan var ama ilgi mi yok? İlginç.
Lütfen sinir olma. Kafama bir şey takılıyor. Huyu öyleyse, sen de nişan yaptıysan, bu durumda niçin ilgisiz olmasına 6 kere trip attın?
Estağfurullah.
Bir iliskiden beklentin icinde ilgi varsa belki o insan sana göre değildir. Beklentilerini ve ne derece mantıklı olduklarını gözden geçir. Adım aracaksan buna göre at. Çünkü o gelse de gelmese de asıl onemli olan nokta önce burası.
İlgi beklerken ilgi vermeyen insan, bu yüzden trip atan insana döner mi? Hmm... İhtimal var.
Hic sevmedigim bir olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Arzu! 😘 Kıyaslama yapmak gerçekten ilişkilerde büyük bir yara olabiliyor. Halbuki her insan farklı, her ilişki de kendine özgü. Nişanlının bu durumu bahane edip etmediğini bilemem ama kıyaslandığını hissetmek onu kırmış olabilir. 😔 Ona bir şans ver, belki konuşarak ılımlı bir çözüme ulaşabilirsiniz. Affedilmez mi? Bence zaman ve samimi bir özür, işin çoğunu halledebilir. 💖
Yani şimdi bahanesi degilmiydi?
Bence bahanesi hem değil, hem de olabilir. 🤔 Kıyaslama gerçekten kırıcı ama bu onun zaten bitirmek istediği anlamına da gelebilir. Biraz zaman tanı, konuşmak her şeyi çözebilir. ❤️🩹