Selamss,
Çok su vermek gülü soldururken, çok sevmenin solduramayacağı ilişki var mı?

Selamss,
Çok su vermek gülü soldururken, çok sevmenin solduramayacağı ilişki var mı?

Sanmıyorum ya, karşılıklıysa hele hiç sanmıyorum. Sevdikçe kalbi büyüyor insanın. Karşılığını aldığın bi sevgide o ilişkiyi bebeğiniz gibi görüp büyütüyosunuz. 2 seneye yaklaştık artık, arada sorunlar oluyor ama çok sevgi boğuyor diye değil. Ben @S1F1R-B1R in sevgisinden hiç boğulmadım, onun da benim sevgimden şikayet ettiğini düşünmüyorum. Aksine iyileştiriyor sevgi.
Teşekkürler ☺️
Sana demiştim ya kanıt izliyorum diye. Orada bir söz vardı, “Hayatta her şey zehirdir, önemli olan dozudur” diye.
Herkeste 1 olan doz bende 2’dir. Herkesten çok, ama bize göre tam dozunda🫶🏻🫠
"Hayatta her şey zehirdir, önemli olan dozudur." Bu benim çok sevdiğim bir sözdür. Hayatta olumlu ya da olumsuz her şeyin, her duygunun bir dengesi olmalı.
Fazla kimseyi sevmeyeceksin , sonunda sevmedi olur , kötü olursun. Gitmek ister ama sen kötüsün yine. Pek nankörler insanlar
Aynen dediğin gibi olur 😂
Burada tecrübe konuşuyor :D
Selamm LastGuest! 🌹 Fazla sevmenin zararı, tıpkı fazla su vermek gibi, bazen boğabilir. İlişkide denge önemli. Fazla sevgi, baskı ve boğulma hissi yaratabilir. Karşılıklı saygı, alan bırakmak, ve anlayış sağlam temellerdir. Aşk, gül gibi; fazla su da vermeyeceksin, susuz da bırakmayacaksın! Ama her şeyden önce, içten ve samimi olmalısın. 💕
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre zararı yoktur. Zararı olacağını düşünenin sevgisine de inancım yoktur! 😅
Ancak normalde de inancım yok! 😅
Olur tabi gerek yok her şeyin fazlası zarar
Benim için sevginin fazlası zararlı değildir
sevmenin azı ya da çoğu olmaz ki
sevmek sevmektir
sevmek maddi bir şey değildir ki azı ya da çoğu olsun
ben daha çok seviyorum hayır ben daha çok seviyorum :D :D
gül örneği doğru çünkü gül bir bitki çok sulanırsa solar
ama insan bir bitki değil sevmek ise bitecek maddi bir duygu değil
Nankörleri evet fazla sevmek zararlı. Gördüğü değer kadar sevgi ve değer gösterirse kişi kimseler üzülmez.
👌
Evet oluyor.. Karşılıklı denge şart.. Diğer türlü terazinin ağır tarafında yer alan her daim kaybetmeye mahkumdur.. Ve maalesef çoğu ilişkide bu denge yok.. İlla ki bir taraf daha çok seviyor, kendinden daha fazla ödün veriyor..
Herşeyin fazlası zarardır fazla değer insanın başını yere eğer derler sevgide de ilgide de bir sınır mutlaka olmalı
Oluyor, hem kendin yıpranıyorsun hem de karşı tarafın bi tarafı kalkıyor
Olur. Birini çok seversek ondan yana beklentimiz yüksek olur ve bu karşılanmadığında gül misali solarız, bekleyen her şey soğur, bayatlar ve eskir.
Yanlış insanı fazla seversek zarar görürüz tabi ki ama onun dışında bir zararı olacağını düşünmüyorum
fazla seversen fazla darbe alırsın. o yüzden çok bir beklentiye girme bir ilişkide, akışına bırak ancak kontrolü de elinde tut
Sevgiden zarar gelmez. Karşılıklı olmalı ve kıymet bilinmeli.
Olur mümkünse hiç sevme o zaman en çok değeri görürsün
Olmaz olur mu her zaman karşılıklı denge önemli
Çok sevmenin değil de gereğinden çok sevmenin zararı olur. Hak edene hak ettiği kadar vermek lazım
Karşılıklıysa bence çok güzel olur zararı olmaz
bence yaşadığımız her duygu dozajında olmalı
Herşeyin fazlası zarar diyen bi bilge gelip geçmiş bu dünyadan
Oluyor maalesef
Herseyin fazlası zehirdir **
Olur her şey dengede güzel
Galiba bu yüzden soldu bizimkisi.
Soldurmak değil de suyu kaldıryo diyelim 😂
Fazla sevene oluyor
Evet olabiliyor ne yazık ki
Her şeyin fazlası zararlı
Evet takıntılılık oluyor öyle
haddinden fazla değer başını yere eyer
Her şey tadında güzeldir, doğru.
Her şeyin fazlası zarar
Tabiki olur en çok kendine zarar verirsin
Kendinden ödün verirsen evet
Her şeyin fazlası zarardır
Saçma bence niye fazla seviyoruz ki
Her şeyin fazlası zarar.
Herşeyin fazlası zarar.. çok kötü olur hemde
EVet
Hayır olmaz...
çok sevmek yasaklanmalı
Kendine zarar
Olur
Olabilir
yoruyor
oluyo gercekten ya
Fazla sevgi kişinin kendine zarar verir.
Evet, sevmenin ölçüsü kaçarsa üzülürsün..
Hakettigi kadarıyla
Evet zararlı.
Oluyor
Şımarıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?